Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én normálisan áltam hozzá - mégis egy kalap alá veszel a fikázásokkal.
Akkó kabbe mostmá.
Az enyémen is fémcső van,tettem az XS-re is de teljesen felesleges volt utcai használata.(lehet hogy tudom mit beszélek?)
Hisztis picsa!
Na mizu?

Úgy látom ma a sértődős játék megy Öröm benneteket visszaolvasni

Amúgy én is fémfékcső párti vagyok, de ne kérdezzétek miért.l
Habár most is gumi van a motoron...
Szerintem ugyanaz...van egy ülésem tarcsiba.
Te Tamás. Ne feszüljél már ennyire. Pont olyan vagy mint én anno. Pörögtem mindenen, ez jó lesz, megcsinálom jobb lesz. Figyi. Kitalálod - körbekérdezel - ha valaki értelmesen elmondja miért ne, akkor esetleg megfogadod és ejted a dolgot, ha meg nem akkor megcsinálod...ha meg szar, akkor meg visszateszed majd a régit. Csak mondjuk ne halj meg közbe, mer akkor azért az para, még összevéreznéd a motort
Nyugi Huli,ne sztrájkolj.A fém fékcső picit merevebb mint a műanyagszálas,de ez a hátránya is,több erő kell a hajlítgatásához,ami mondjuk első keréknél a kormány miatt nem biztos hogy jó megoldás.Tökéletes megoldás a selyemszövésű fékcső,az hajlik is,de nem tágul mint a műanyagos,viszont ára is több.
Szia,Csövi!
Az FZR 750-es és az FZR 1000-es ülése, miben külömbözik egymástól?
A fémcsö nem olyan rugalmas,ezért használnak fémszálas gumicsöveket a fékrendszerben. Nekem is van fémcsö a mocimon..:-)
Engem érdekel a gyári, ha raksz rá fémet...
Dehát ezt így kell.. meghallgatsz mindenkit, aztán úgy csinálod ahogy szerinted jó. NEM?
Tudjátok mi a legszarabb az egész társaságba 1 értelmes válasz nem volt hogy miért ne és miért rosszabb esetleg. A nagytudású is annyit böfög be hogy "baromság". Utána olvastam és nem baromság, de tényleg leszarom a véleményeteket innentől fogva.
Az igaz, hogy ha amúgy is fékfelújít az ember, jöhet a fém.
Most így telón nem tom megkeresni
Sztem ez cinikus bekérdezés volt pupák
Az ABS-es fék is, csak a gyengébb gyakorlatlan tudással rendelkezöknek elönyös.
A profi vezetök már érzik a féket,és nem csak használják. :-)))
Mit érsz a fémcsövel,ha a munkahenger karmantyui nem tartják a nyomást?
Ja látom te is átlagtudású vagy mint én barátom.

© adamFZR 2007. szept. 03. 20:25 | Válasz | #243
hopl va na kartel-cső?

. . . . .
Én simán nem merek hozzányúlni.. nemtom az adott csavar hányszor volt kitekerve, lehet már cserélni kell, nem tudom a meghúzási nyomatékokat, nincsenek megfelelő műszereim :(
Na cső! Második menet! És hurááá péntek!
Pécsre került,vagyis legalábbis a környékre,mert fent láttam a yakomoto-nál! Élőben is szép,de azért nem ennyire mint a képen.
Ne röhögj b@zdmeg! Idáig elhallatszik!
Akkor ma lesz
. . .
Ja ja! Elintéztem, hogy egy sörért megcsinálják a körömet ami útban van hogy láthassam.
Szombaton asszem