Te Tamás. Ne feszüljél már ennyire. Pont olyan vagy mint én anno. Pörögtem mindenen, ez jó lesz, megcsinálom jobb lesz. Figyi. Kitalálod - körbekérdezel - ha valaki értelmesen elmondja miért ne, akkor esetleg megfogadod és ejted a dolgot, ha meg nem akkor megcsinálod...ha meg szar, akkor meg visszateszed majd a régit. Csak mondjuk ne halj meg közbe, mer akkor azért az para, még összevéreznéd a motort
Nyugi Huli,ne sztrájkolj.A fém fékcső picit merevebb mint a műanyagszálas,de ez a hátránya is,több erő kell a hajlítgatásához,ami mondjuk első keréknél a kormány miatt nem biztos hogy jó megoldás.Tökéletes megoldás a selyemszövésű fékcső,az hajlik is,de nem tágul mint a műanyagos,viszont ára is több.
Tudjátok mi a legszarabb az egész társaságba 1 értelmes válasz nem volt hogy miért ne és miért rosszabb esetleg. A nagytudású is annyit böfög be hogy "baromság". Utána olvastam és nem baromság, de tényleg leszarom a véleményeteket innentől fogva.
Én simán nem merek hozzányúlni.. nemtom az adott csavar hányszor volt kitekerve, lehet már cserélni kell, nem tudom a meghúzási nyomatékokat, nincsenek megfelelő műszereim :(
Akkó kabbe mostmá.