Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ez lemaradt .
Szasztok naplopók látom jó munkát végeztetek mert ma még nem láttam a napot .
Örömmel jelentem megvolt az első kontakt a fórum részvevői közül. Ma meglátogatott Royal Zsolti és kedves családja. Rövid küzdelmes harc után kiegyeztünk 1 döntetlenbe . Körbevezettem birodalmamba és röviden de jót dumáltunk . Most indultak haza innen és örültem mikor megjegyezte az ő motorja rosszabb állapotba van mint ez . Meghallgatta és előzetes diagnosztika alapján szelep és vezérműlánc javítások lesznek. Elhozta a gumikat és a kormánybefogót.
Vettem pár dolgot a motorhoz ma:
Tárcsafékzár 560ft .
A többi filléres tételek nem fizettem összesen 4000ft-ot .
És a mai másik szerzemény 180/55/18 Metzeller és 120/70/17 bridgestone. És megjött a kormánykiemelő a kormány és a villahíd.

Amit reggel tudtam csak meg és lehangolja az egész napom.
Fatert tegnap bevitték a Törökbálinti klinikára és nagyon rossz az állapota. .
Olcsó DENSO gyertya 1000-hez.
http://speedin.hu/webshop/inde...
Srácok,van használt eladó,vagy cserebere CR9E gyertyám 8darab!A bal négy kb.4000km.-t futott,a jelölt jobb négy viszont alig ment pár száz km.-t.!Én most CR8EK-t tettem bele,ez nagyon jónak tűnik.5000-ért vihető mind,ha nem kell feldobom a Vaterára.ahhoz túl költséges volt hogy itt porosodjon nekem.
Ha Snoopy-nak igaza van, akkor nem lesz szívás,legalábbis akkora nem, és sima külső szimeringes. Nem nagyon folyik, de utálom ha maga alá piszkít.
Már kértem is egyet! Keddre itt van,és a jövő héten a motoremelő is itthon lesz! Basszus! De jól megy ugye?
Régi alapvetés hogy ami olajjal működik az általában folyni szokott,ez természetes.
Nem rossz ajánlat.
Vélemény?
Sztetek?
http://www.expressz.hu/showAdvert.do?cid=1540&ri
d=1&aid=18759414&noCache=1&msg=
Óóó! Köszi! Akkor ezek szerint külső szimering lehet. Én is ezt reméltem.
Opel Corsa-ba cseréltem párat!Sima 200 forintos szimering és fél óra!Szerintem a Golf se külömb!
Itt is hűvös,szeles idő van,de kimondottan jól esik egy kicsit fázni. Rohadt meleg volt a múlt héten,nekem az volt az ítélet idő!
Basszus a buszban a hátam mögött árnyékban 50 fok! Huhhh! Minden órában töltöttem a literes üvegemet vízzel.
Itt is getymó viharos hideg esős idő van - meg barátaink Pestről, most 7végére jöttek le ide, a Körös torokba strandolni

A motorom akksiját meg sikerült úgy lemeríteni, hogy 5,5 V-ot adott. Azt hittem end, mert nem vette a töltést se, de a csodálatos impulzusregenerátorom visszahozta az élők közé, 2 óra után simán indítja frézit
Hála isten,elkezdett a Golfi váltójábol csöpögni az olaj a rudazatnál. Van esetleg valaki aki már csinált ilyet? Golf 3 1.4 ABD-s. Esetleg ha valaki tudja hogy külső szimeringes-e,vagy cumi,és váltó ki,és szét.
ja bazmeg. nekem meg motorral kell mennem
Zsolti itt ömlik az eső . ZOO .
motogp időmérő.
140 font 1 kicsit drága a vízcsőért de olyan szép kék.
Ez egy nagyon értelmes és jól megcsinált "reklám" adom is az ötöst!
Hát,ahány embernek már beszóltál nem csodálom hogy egyre többen meg akarnak "látogatni"