Kell egy fenét. Csak a sok nyomorult kényszer-biztonsági őrt még lehúzzák egy tanfolyamra. Aztán fél év, mire visszafizetik, és utána ki is vágják őket. Ilyet is láttam.
Hát, 6 hónap... az egyetem 5 év Egyébként télleg felhígult.
Tavaly egy haverom (ilyen őröket foglalkoztat egy nagy bizt. cégnél) elhívott lőni, lőttünk úgy 200-at. Azt mondta, ez az őrök gyakorló kerete, de nem meri őket levinni, mert olyan balfaxok, hogy meglövik magukat Inkább csak aláíratta velük...
Hát vannak az 1 hetes gyorstalpalók bemész makogsz és kapsz 1 papírt.
Nekem 6 hónapost tanfolyam volt.
Alkotmányjog. Büntetőjog. Polgárjog. Pszichológia. Önvédelem.Személyvédelem.Lőfegyverkezelés.
Reggel 8-16 ig H-P ig
Meg is van a kék bizonyítvány nem úgy mint a gyorstalpalósoknak.
Mihez képest nem olyan rossz az? Egész nap állsz estére kívánod hogyne legyen lábad. Havi 300ó dolgoznod kell meglegyen az órád és a pénzed. Tudom mert 12 évig csináltam.
Tavaly egy haverom (ilyen őröket foglalkoztat egy nagy bizt. cégnél) elhívott lőni, lőttünk úgy 200-at. Azt mondta, ez az őrök gyakorló kerete, de nem meri őket levinni, mert olyan balfaxok, hogy meglövik magukat Inkább csak aláíratta velük...
Nekem 6 hónapost tanfolyam volt.
Alkotmányjog. Büntetőjog. Polgárjog. Pszichológia. Önvédelem.Személyvédelem.Lőfegyverkezelés.
Reggel 8-16 ig H-P ig
Meg is van a kék bizonyítvány nem úgy mint a gyorstalpalósoknak.
Üdv!