Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rizsa.
jó reggelt.
50-ért már található egész normális egyberuha. fullprotis meg minden. pöpec
Hazaértem. Alsó rakparton mentem és fentről rám loccsantottak vmi lötyit. Majdnem megálltam, de fáradtabb voltam annál és a kígyó is a táska alján volt...de legközelebb szétbaszom a fejüket. Befele menet is volt 1 taxis akinek majdnem lerúgtam a tükrét..buziparaszt. Azért a sebring kipuff-nak igencsak jó a hangja, de csak nem tudott lehúzódni a majom, nem is értem mért nem basztam rá kettőt...hülye vagyok
Kávézóba....még 1 órát
mérnem én hol vagy?
Unatkozom...hol vagy már Sááárga
Tegnap jót motoroztunk, lent voltunk Balatonon, csak kár, hogy nagyon fújt a szél: http://www.youtube.com/watch?v...
De hála Ultrinak eső nem esett
Najóccakát skacok a holnapi viszont olvasásra.
mlas csalódtam benned így elcsalni az egészet elvetted mások elől a lehetőséget. . .
A postán
Helyes!
Dehogy vagyok sértődős. Csak tök jó röhögni innen rajtatok, miközben kombináltok.
biztos is, bár sértődékeny vagy mint egy lány
Itt basztatjuk 1mást adammal és lehet az életbe tök jó haverok lennénk.
Mekkora köcsög vagy te thai-csincsilla.
ne tetézd
dejó, akko lesz pénzem is. engedek egy kicsit a jófejségedér
naa, modooor. Kibannollak a szeróról!
Baszod...érjél rá akkor szombaton, eddzél reggel, délre Nálam legyél, gumistul mindenestül! Addig meg még hívlak.

jaszipapa - gumi?
azt nkem h beszóttá te fasszopógecilila, ittm eg csak vicceskedve csalózol.. ti biztos kúrtok
hm, szombaton ráérek, edzés után megcsinálhatnánk, utána irány velence vagy valami. az jó? ha nem akkor jövő héten egyik hétköznapom lesz szabad.
csaló
grt mlas
hihihihihihih