Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok, itt vok 2 nap után... még épp Pécsett (Szia, bekessanyi ) de már indulok haz.

Top speed: 950 km/ nyertem (Boeing 737-200) a frézivel csak 200, kb., autóval 250 (lehatárolt, BMW 135i)

Plitvicei túra: Jó hely, de sztem ilyen messze és külföldre csak kísérő autóval szabad menni, ilyen öreg vasakkal.
Akkor az olcsó volt mert a vez lánc itt pesten 8000ft nittelővel 1ütt. És kb mennyi idő alatt van meg 1 ilyen szelepállításos móka vez lánc cserével?
Himbákat a hátsó telót nem olajos e a csúszószára, a himba nem kotyog e , kerékcsapágyak. asszem ennyi elég lesz 1 darabig.
Nembaj van más ember aki majd segít nekem itt van pl a jó Thomas barátom.
hátsó kerék kint. Valami ötlet, hogy mit nézzek még át már ha nincs benn a kerék? (egyébként mevan a lik a gumin...)
A láncot megpuculom, az okés, azon kívül?
19 volt a láncszett cserével, karbi szinkronnal a szelep állítás. Ill. átnézett mindent + kiegyengette a fékkart.
lejött.
Neked most volt szelepállítás ha jól tudom mennyit fizettél rá kb?
Hát ok amúgy itt az imet-be vettem 1pár indexet 1990ft ért. ledes a bembóba 2500 körül van / pár de hozzá a relé 3500 asszem.
Én is így jártam jó kis vízpumpa fogó hosszú szárral és azzal szedtem le.
Ultras!

Index megsasolva. Nem olyan.
Azért köszi a lehetőséget, és a nagylelkű felajánlást.
Egyébként mivel nem ripityára tört, és a sárga áttetsző bizbasz pedig nem sérül, kis epoxi ragasztóval meg lett tákolva. Majd eccer kap 2 pár új, szép ledes indexet.
Majd ha kapott a télen új fényezést.
Most geci leszek ! ! ! ! !
Betetted a "Te jelentkezel rá először (mint a találkozón) és nem jössz el" kategóriába.
Mi a büdös sten fszáért nem működik semmisem úgy ahogy kellene?

Egy telibekúrt 12-es csavar tartja azt a kúrva féknyerget alul-felül. Az alsót kikék tekerni, hogy fel lehessen hajtani az egészet. Már nincs feje annak a baszott csavarnak, merthogy nem jön le sehogyse...
5let
Jól hangzik, betesszük a "még beszélünk róla" kategóriába.
Ábrus csúnya szelephangjaim vannak mennyi a szervízdíjja ennek kb?
Na indulok le Fótra eszek jó kis fagyikát. nemsoká vok.
Piros zászló miatt csúszik a motorozásom áá
Ez nem volt szép tőled!
Okoska mindig ezt kapja a törpöktől.