Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Odamentél volna a portáshoz felébreszted lerakod a motyót és elsunnyogsz. Én reggel felkelek és az őr mondta volna hogy ITT VOLT A MIKULÁS éjjel 2 kor én boldog lettem volna az őr nem.
Akkor a nyakán marad annyiért nem veszek.
. . . . szassz Zsolti már aggódtam mi van veled.
Sziasztok. Mizu? Voltam feléd Huligán úr. Bent is van még most is a motyód a kocsiba. Csak kicsit megcsúsztam, és hajnal 2 körül voltam ott. Így csendben tovább osontam.
megkerdeztem a lampak arait:)

"A http://tutilampa.uw.hu/yamaha-... linken az 503-as és 506-os lámpa ára most akciósan 27 helyett 23 e Ft. A 338-as és 505-ös izzós 18 e Ft-ba kerül."
Kérdezz meg valakit akinek már csináltak bőrátültetést
Nem csak ott fog fájni ahol lekopott, hanem ott is ahonnét pótolják
Na ne kezdjünk el összeesküvés elméleteket gyártani. Mondanám azt hogy a mókusok nem kaptak eleget enni és zörög a csontjuk
vagy a karburátorba a pillangó csavarja

fater wartburgjával jártunk úgy hogy a pillangószelepet tartó egyik csavar beleesett. Kicsit zörgött, de kipuffogta
Nem értek a diódákhoz én is azt mondom amit olvastam.
Raknék én csak telefonom van annak meg kaki a hangja.
hello!

ugy tudom a zeal FZR blokkot tartalmaz. az FZR-en meg ugy nez ki,hogy van a ket vezermutengelyen,annak is a vegen ket pont,annak felfele kell neznie.ezutan a generatornal a forgo reszen van egy rovatka,az allo reszen meg vagy rovatka,v 3szog,mar nem emlexem(egyutt kel allniuk).ha igy osszerakod,es kezzel at tudod forgatni nehezsegek nelkul,akkor jo vagy:) ja,persze gyertya ki:)
3? dehat az egy dioda,minek neki 3? +/- es csokolom
ha elesel,a tappenzbol nem veszel emelot...mar ha kapsz tappenzt,es nem rugnak ki azonnali hatallyal...
ja,amugy az enyem is csorog,mikor 7-800 korul van a fordulat.nem,nem irtam el,mikor alapjarat alatt van.fogalmam sincs mi az,es nem is erdekel.ha nem engedem alapjarat ala,akkro tuti a cucc.az meg csak beinditasnal van,meg ha csusztatom a kuplungot,es nagyon lepesben kell haladni,pl jardan
leet beleesett vmi a kipufogodba:) v egy csavar,v egy dugodarab,v akarmi:) hallani kene,tegyel fel rola videot
Sziasztok!

Van valakinek FZX 250 zeal -hez repair manualja?Vagy bármilyen anyaga, hogy milyen jelnél kell nézni a szelephézagot?

Köszi: András
nekem 8 v 10-ert volt szelephezag allitas+ karbiszinkron.ja meg atnezte a motort,mert neki is FZRje van,es az ingyen volt
Nem elég mert a ledeseknek általában 3 lábú érintkezője van.
tescoba lattam 7 v 8ezerert
minek hozza rele?nem eleg egy megfelelo meretu ellenallas?
Az a kipuff
Ez vicces azt írja német származású, de angol rendszám van rajta ez se nagyon simlis bugajakab.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Na indulj édes fiam menjél csak
Nem akarok ma dolgozni menni!