Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs
KÖzelebb nincs?
Sirály
Tévedsz ifjú padawan, Nekem mindig igazam van. Legalábbis többnyire, vagy nagyrészt...de esetenként mindenképp...vagy legalább most
Sajnos most az 1x igaza van a Potinak.
Akkor max megreped az idom, vagy letörik a tükör. De ha 100 m-t csúszol az úton, akkor is ugyanúgy széttörik a motor, csak még Te is elkopsz..a bőr visszanő, de az egész láb nem
Jó jó! De a bőr visszanő,legalábbis eddig mindig ez történt! De ha a moci eldől vazze! Akkor nagy a baj! Asszem azért igazatok van! Köszi!
Az emelő nem védi meg a lábaid, ha elesel
Na papa az emelő megvár az mindig van. A gatya az jobb mert most motorozol és bőrődből csak 1van és ha valami zizi van akkor bánod hogy nem a gatyát vetted. Pl mikor leég a seggedről a bőr mert azon csúszol. És nem bírsz csak hasonfekve kakálni.
Na itt vagyok! Nagy a dilemma emberek! Adva van egy fekete bőrnadrág ami jónak mondható. De! Nincs motoremelőm sem. Most mi légyen, a gatya is ritka mint a fehér holló,de emelő is kőne. Húúú vazze!
Nem is csúnya most is ilyen kocka van fent csak piros a búra modernizálni kell fejlődik a technika.
Nem mert ha megmarad akkor lefalazom a régi lámpa helyét és olyan csík lámpát rakok fel mint az adam-nak van a 250 en. Vagy nézek valami normális hátsó lámpát.
Szerintem legyen más az egész hátsóidomod és akkor nem kell ilyen csúnya lámpát venned
Meg van a sima izzós hátsó lámáknál is fehér búra.
Bocsánat újra yamaha/ledes hátsólámpák/egyéb
Milyen szem? Nem értelek.

Más
Menj a yamaha/egyéb/ és ott a 6.sor és 9.10sor hátsó lámpák. véleményeket várok.

http://tutilampa.uw.hu/
Ha rendeltek és marad pár feles szem, az elég lenne az én motoromra!
Rendeljünk,mert nekem is kéne. Még valaki?
Gondoltam gyorsan rendelek 1 et de minimum 3db-ot lehet
Az a hidegen csettegés az nálam nagyon piciri de melegedve erősödik a hang és akkor lehet vezérműláncos. A lánc cseréhez nem kell széthúzni a blokkot ugye? Mert néztem vezláncot és ahhoz volt nittelőszem, de lesz 1 kis időm megnézem a láncfeszítő meg van e húzva.
http://biker-world.hu/egyterme...
Fogsz egy hoszabb rudat, ha lehet fémből valót, vagy csövet. Járó motornál odanyomod a blokk különböző pontjaira, másik végét meg a füledhez. (vigyázz bele ne csusszanjon ) Meg fogsz lepődni, mi mindent lehet hallani...
Nekem is csörög (valszeg azért, mert nem egy új R1 ) Ábrussal hallgattuk, és a generátorlánc lehet a nyerő, de szétbontás nélkül nem lehet biztosra menni - azt meg én nem akarom. Hajtom, ha megáll, akkor ráérek javítgatni.
(hidegen a hengerfedél felől is jön egy kis csettegés, de melegedve eltűnik, nem vészes)