Királyság főnök elment 1 hétre Horvátországba. Kicsit lazulós hét lesz annak ellenére hogy forgatnak megint majd. Lebontom ami nem kell a motorra 2010.07.14-2012.07.14 . . . . .
Baz+, itt az ősz, mikor akarsz má menni azzal a nyűves motorral?
Én mostanában szinte minden nap kerülök vele, mióta ilyen meleg van...igaz, a kocsim automata klímás, és kevesebbet fogyaszt, de akkor is
Na megyek is, tenger a meló (ebédig még csobbanni akarok a kerti kis medencében, hogy aztán kaja után jobban tudjak pihenni )
Mi van, nincs nőd? Pedig jól jönne, lenne tapasztalatod, mert a motor is olyan, mint 1 hisztis picsa - minél többet adsz neki, annál többet követel
Nézd, pl. én megvettem az 1000rest (szóval menő csávó vagyok a Te felfogásod szerint ) és nem csináltam neki semmit (pedig eleinte telve voltam 5letekkel) csak hajtom. és megy, mert tudja, ha xopat, elbontom ),
Szóval, kapja meg, ami jár neki, eddig OK (mint a nő ), de semmi ajnározás, és ha durcizik, fel se vedd, és akkor abbahagyja
Na mennyé karbit pucolni.
Nem nem kaptam meg a matricát a rendszámra majd az átíráskor adják . Most eredetiség vizsgálat lesz csak nem tom mikor. .
De hétvégén hazamegyek vele az tuti.
amúgy kényelmetlen uccai viseletnek, meg nem is lila.