Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a legkeményebb következmények egyike. Ez olyankor van amikor a dugattyú(k) és a szelepek nem teljesen dolgoznak össze és összevesznek.
Most túrtam a dio-tól vett alkatrészes dobozt, 2 igencsak hasznos darabot ki is emeltem egyből:
Én már négyszer majdnem voltam amikor arra jártunk!
Akkor nem mentél elég gyorsan.
Joe bar Team-ben volt hogy Joe elviszi a csajt motorozni és indulás előtt lazán mondja neki hogy: mivel kezdő vagy most nem megyünk gyorsan,de ha félni kezdesz akkor ütögesd meg a hátam és akkor lassítok.
Elindulnak,Joe megy mint az állat,minden kanyar és féktáv egy hajszálon múlik,a csaj ott lobog joe-ba kapaszkodva de nem csinál semmit.
Joe egy kanyar előtt hatalmasat fékez,megáll az utolsó pillanatban,rémült fejjel remeg majd ráordít a csajra aki vigyorogva nyugodtan ül a háta mögött: MEG AKARSZ HALNI TE SZERENCSÉTLEN? MIÉRT NEM ÜTÖTTED A HÁTAMAT? MAJDNEM MEGHALTUNK! HÜLYE LIBA!
Sziasztok!
Én már voltam a Plitvicai tavaknál 2x is és mondhatom nagyon szép.
De oda úgy kell menni,hogy csak amit ott sétálsz,az legyen 1 nap.
Busz visz fel és gyalog jössz le.Nem tudom hány tó van teraszosan elhelyezkedve és így jönnek le vízesésekkel.
GYÖNYÖRŰŰ!És a zuhatagok dübörgő hangja...
d.u. hónom alá csapom a lapost, oszt lemegyek összehasonlítom... Most megyek. LEgyetek jók. Itt is felhős és dörög...
Nekem is meg kéne motoroztatnom már 1-2 csajszit. Hátha nekem is arcomra fagyasszák a mosolyt 1-2 kör után. .
WÁÁÁÁ GP kezdődik
jaja tudom mire gondolsz
Nekem péntek d.u. meg kellett motoroztatni Kinga egy kolléganőjét. Bekötőúton 80-90 határozott gyorsítással... semmi! toltam egyet itt kint az úton 140-ig. Megáltunk, aszonygya minden ok. Visszafele, amit az út engedett... 190 volt a vége akkor. Alig tudtuk róla leszedni a sisakot annyira vigyorgott.
indexképek...

4034
Thomas itt vannak az indexképek.
Már nem fog 1 darabig kb késődélután -estig.
Fú de szeretnék oda elmenni.
Na akkor lemegyünk csoportosan, megvan a következő uticél!
Sztem nem fog esni,nyugodtság! És jó utat!
Hú ez nagyon szép Sanyi! Jó lenne oda elmenni....
Mi lassan indulunk Balatonra, remélem nem fog esni...
Igen,de sajna még én sem voltam. Állítólag van sétahajós út is, és nem veszélyes a belépő sem.
Sanyi ez hol van ez gyönyörű? Horvátoknál?
Sztem én megyek egy kicsit, de csak itt helyben. Jó lenne valami hosszabbat menni,ha az asszonykám hozzászokna kicsit jobban elmennénk megnézni a Plitvicei tavakat. Sec/kb olyan 230km innen,de állítólag nagyon szép hely.
Én is nemsokára gurulok 1 et tegnap befizettem a biztosítást és lemegyek Fótra a motorral veszek ezt azt a közértbe.
Még nem tudom merre,csak kanyarodunk egyet itt a környéken.
Itt most jön 1 nagy felhő és utána semmi. és nem mentem haza na ki is sütött a nap.