Akkor nem mentél elég gyorsan.
Joe bar Team-ben volt hogy Joe elviszi a csajt motorozni és indulás előtt lazán mondja neki hogy: mivel kezdő vagy most nem megyünk gyorsan,de ha félni kezdesz akkor ütögesd meg a hátam és akkor lassítok.
Elindulnak,Joe megy mint az állat,minden kanyar és féktáv egy hajszálon múlik,a csaj ott lobog joe-ba kapaszkodva de nem csinál semmit.
Joe egy kanyar előtt hatalmasat fékez,megáll az utolsó pillanatban,rémült fejjel remeg majd ráordít a csajra aki vigyorogva nyugodtan ül a háta mögött: MEG AKARSZ HALNI TE SZERENCSÉTLEN? MIÉRT NEM ÜTÖTTED A HÁTAMAT? MAJDNEM MEGHALTUNK! HÜLYE LIBA!
Sziasztok!
Én már voltam a Plitvicai tavaknál 2x is és mondhatom nagyon szép.
De oda úgy kell menni,hogy csak amit ott sétálsz,az legyen 1 nap.
Busz visz fel és gyalog jössz le.Nem tudom hány tó van teraszosan elhelyezkedve és így jönnek le vízesésekkel.
GYÖNYÖRŰŰ!És a zuhatagok dübörgő hangja...
Nekem péntek d.u. meg kellett motoroztatni Kinga egy kolléganőjét. Bekötőúton 80-90 határozott gyorsítással... semmi! toltam egyet itt kint az úton 140-ig. Megáltunk, aszonygya minden ok. Visszafele, amit az út engedett... 190 volt a vége akkor. Alig tudtuk róla leszedni a sisakot annyira vigyorgott.
Sztem én megyek egy kicsit, de csak itt helyben. Jó lenne valami hosszabbat menni,ha az asszonykám hozzászokna kicsit jobban elmennénk megnézni a Plitvicei tavakat. Sec/kb olyan 230km innen,de állítólag nagyon szép hely.
Negyedik kép.
Joe bar Team-ben volt hogy Joe elviszi a csajt motorozni és indulás előtt lazán mondja neki hogy: mivel kezdő vagy most nem megyünk gyorsan,de ha félni kezdesz akkor ütögesd meg a hátam és akkor lassítok.
Elindulnak,Joe megy mint az állat,minden kanyar és féktáv egy hajszálon múlik,a csaj ott lobog joe-ba kapaszkodva de nem csinál semmit.
Joe egy kanyar előtt hatalmasat fékez,megáll az utolsó pillanatban,rémült fejjel remeg majd ráordít a csajra aki vigyorogva nyugodtan ül a háta mögött: MEG AKARSZ HALNI TE SZERENCSÉTLEN? MIÉRT NEM ÜTÖTTED A HÁTAMAT? MAJDNEM MEGHALTUNK! HÜLYE LIBA!
Én már voltam a Plitvicai tavaknál 2x is és mondhatom nagyon szép.
De oda úgy kell menni,hogy csak amit ott sétálsz,az legyen 1 nap.
Busz visz fel és gyalog jössz le.Nem tudom hány tó van teraszosan elhelyezkedve és így jönnek le vízesésekkel.
GYÖNYÖRŰŰ!És a zuhatagok dübörgő hangja...
4034
Sztem nem fog esni,nyugodtság! És jó utat!
Mi lassan indulunk Balatonra, remélem nem fog esni...