Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . .
Hajrá!
Jó reggelt naplopók mentem műszakira drukkot kérek.
Meg Nekem is...vagy vájácsak...
hát akkor nekem mázlim van
ezért adtam el én is....:) öregvasak ezek sajnos..nagyon szerviz igényesek és tuti fix egy nagyobbkör után beszarik rajta valami.... és azmeg egy valag pénz..
enyém is csak megy, mint a doxa hóban, esőben..
Ma is este 10 kor jöttem meg reggel 8 tól egész nap ástam meg véstem egy kurva gyerek táborba , és mit látok jön egy 400-as FZR úgyan olyan mint az enyém olyan szakadt volt mint az ÁLLATTTTTT! A gyerek a falnak támasztotta az idommal mindennel együtt meg avval szórakoztak hogy eldöntik majdnem a könnyem fojt ki , és bassza meg az a motor pöcre indult neki nem füstölt olyan alapjárata volt hogy egy injektoros gép elbújhat mellette minden működött rajta !én aki megbecsülöm mindent megcsinálok rajta az BESZARIK HAVI EGYSZER LEGALÁBB!áhhhhhhhhhhhhh inkább megyek aludni........
én is megvettem 3 évig csináltam raktam bele a pénzt aztán összetörtem kész! tavaly megint bele egy csomo pénz amit már nme is számolok mert nem érdemes és én is ugy vigyázzok rá mint a H.tojásra ez van (szegény ember vizzel főz)
Tudod annyira belefáradtam már abba hogy mindig csak csináltam csináltam szépítgettem orrba szájba mióta nálam van 3 éve egyszer nem ment esőbe se mindig tipp topp volt motorikusan is a kábeleket az egész vázba szépen párhuzamosan elfüzőgettem tudom senki nem látja de én tudtam a hátsó sárvédőt az egész motoralját mindig fogkefével meg brigécióval tűkörsimára csináltam egy rohadt kurva kosz nem volt rajta soha 1 hétnél tovább mindig minden szervízt megcsináltam a deltabox vázat havonta egyszer kiszoktam takarítani és így tovább sorolhatnámmmmmmmm............................Volt olyan elvoltunk haverokall motorozni tudtam 1 óra múlva esni fog és hazajöttem vele , télen radiátor mellett van 23 fokba apám szerint beteges ez már de ístenem csóróóóóóóóóó vagyok erre tellett csak és meg akartam becsülni de már nem bírom elegem van minden egyes motorozás alkalmával beszarik valami!
na, az én havi 5ezrem, hosszútávon hozzájárul a busádhoz
A FASZOM se vesz 600-ast a következő az 1000cc ahogy ezt elviszik inkább böjtölök pár évet de 600cc kisgépet én már nem veszek, ROHADJON meg ! Néztem 1300 hayabusát még a jóval régebbieket elfogadható árba! HABÁR AZ NEM HONDA!
600-as géppel nem vagyok menő! Ráadásul nem ilyen régi szutykokkal!
Na tényleg csá!
Nyugszik pár napig aztán megcsinálod és minden rendben lesz. Ne baszd már el azt a sok lóvét amit beleöltél. Ádámnak meg egy nagy LÓf.szt. Van műszakis motorkája.
KAJAK nem viccelek tényleg 150.000 FT bármikor bárki viheti!EZ MOST NEM VICC!
Csonti,cseréld le egy 600-ra,Kurainál bejött.Azóta vígan motorozik!
Ezek nem tippek hanem tények. (és ne legyél már hisztis picsa)
havi 5000ft-ér? vagy adok egy yamaőőőőő honda fzr250est
Tépek aludni de előtte még egy kis elfoglaltságom van az asszonnyal.
Na csá.
Hát nagyon szépen köszönöm a tippeket, de nekem ehhez már nincs lelki erőm, egyszerűen elegem van! Nem kell valakinek 150.000 Ft ért az egész, oda adok hozzá mindent!? De előtte szeretném 16 000 -es fordulaton leégetni a gumit ennyit kérek!
Így van,ez bármelyiknél előfordulhat. Az injektorral meg be lehet kapni még nagyobb pofont is.
A Honda meg a VFR-nél hosszú idő után jó pár éve visszaállt a fogaskerekes vezérlésről a láncosra. A CBR-eken meg sosem alkalmazta. (furcsa nem?)
Egyébként ez minden karbinál előfordulhat tipustól függetlenül,lehet az Honda Suzuki,vagy bármelyik más,aminek karbija van.Az injektort meg felejtsd el ,mert ha az behal,akkor tolhatod hazáig,így viszont még hazavitt!
Simson karbit én is kocogtattam,de egy egész sort már nehezebb.
Persze. Aztán majd kiszólnak hogy:Ki a fasz az?