Más téma.
Ma, ba...tok meg, olyat hallottam, hogy úgy kellett felmosni...
meghótt a múlt hetekben 1 nem idén barnult asszony, 85 éves vót, ami a fajtájában ritka.
Találgassatok, hány leszármazottja van (gyerek+unoka+déd) ?
Jajj télleg, egy kis sztory tegnapról Mentem haza az XT-vel, Bécsi úton 1-es vili végállomásánál beáll mellém egy robeszos - csajszi hátul, srác elöl. Elindulunk lámpánál, a következő lámpa előtt kanyarodik be egy buszsáv, hát át is megyünk mindketten, és egyszercsak elénk vág a buszsávba balról egy barom autós, mindkettőnknek satuznia kellett, mert ugye a buszos lámpa előbb vált. Srác bemutat a kocsisnak, az is mutogat összevissza, elmegyek mellette rá ordítok Én is, hogy Te barom, középső ujj lendül, csávó mutogat. Gondoltam nem kanyarodok vissza, megyek tovább a robeszos srác meg lelassít és mutogatja, hogy király volt és röhög a bukó alatt
Utólag sajnálom, hogy nem kanyarodtam utána, amint nyitotta volna az ajtót, már rúgom is vissza mikor kidugja a kezét...seggfej...annyira nem figyelnek az autósok a 2 kerekűekre...
Ja és mondták hogy már vártuk mikor jelentkezek mert a filmesek is oda viszik és szóltak előre hogy megyek majd és jó gyerek vagyok. Ezt tudom most innen nem sokan hiszik el hogy tényleg jó gyerek vagyok.
Beszéltem az emberrel holnap reggel 7 re kell lent lenni mára tele vannak és fel kell raknom a fejidomot mert fotóznak és átmegy a motor. A főnök kihozott 100e fizetést 2 heti pénzem 1 kis jattal átírás is meglesz.
Ma, ba...tok meg, olyat hallottam, hogy úgy kellett felmosni...
meghótt a múlt hetekben 1 nem idén barnult asszony, 85 éves vót, ami a fajtájában ritka.
Találgassatok, hány leszármazottja van (gyerek+unoka+déd) ?
Gixxer
Utólag sajnálom, hogy nem kanyarodtam utána, amint nyitotta volna az ajtót, már rúgom is vissza mikor kidugja a kezét...seggfej...annyira nem figyelnek az autósok a 2 kerekűekre...
Tud valaki tippet hogy honnét lehetne 89-es FZR600-hoz karburátor falsnikat (membránt) szerezni óccsóé? Kicsit megöregedett a technika.. :D
bocs