Tudom hogy tud fulladni, mert mikor elhoztam a szerelőtől a keverékcsavar kb 5 fordulattal volt kitekerve.
Ezt akkor rövid időn belül betoltam kb 3 fordulatig, tegnap meg már 2,5-ön is jó volt.
De a reteszeket tettem lejjebb, a tűket meg fel.
De akkor már inkább seeger gyűrű.
De mindegy, arról van szó. Amikor nekiálltam a legfelső horonyban volt, és nem nagyon akart menni, viszont keveset fogyasztott.
Tegnap lejjebb tettem eggyel, és már egész jó, de 5500 körül dadog.
Ma reggel tettem a középső rovátkába, és most indulok kipróbálni.
Nem a reteszeket ? Mert minél lentebb a retesz (ill fentebb a tű), annál dúsabb a cucc, csak aztán nehogy túl sokat egyen.
A túl dústól is tud fulladni
Jut eszembe,valakinek múltkor lehalt a hőfok érzékelő,de semmi gond,kemény 500 forintból tudom javítani.Nem lesz olyan pontos mint a gyári,mert olyan értékű alkatrész nincs kereskedelmi forgalomban,(erre ügyelt Yamaha)de pár fok eltérés nem veszélyes,amúgy is csak tájékoztató jellegű.
Robi,nekem 30000 forintocskáért adta Súgómotors a generátort,igaz lendkerékkel és jeladóval együtt,a fesszabályzót meg magam gyártom! Általában a generátor a drágább,de összesen jó ár,persze ha jó a szabályzó és nincs leégve a generátor.Van egy félkész szabályzóm,de most szabadságon vagyok,csak 20-a után fogom befejezni.
ahha ez kúvajó ki kell próbálnom!én vezetés közben szoktam ráorditani 1 vááááááááááááá---t a legnagyobb csendben mikor el van gondolkozva!Akkor vagyok ám igazi bunkó paraszt!És a fülesek jönnek sorban
A foci VB most Dél Afrikában van, és a vuvuzela egy kibaszott idegesítő hangszer amit folyamatosan fújnak az őslakosok az összes meccs alatt, teljesen függetlenül attól, hogy történik-e valami vagy sem.
A biciklit hajtani kell, Sanyinak is mondtam, de nem ééééééérti...
Ugyanis mindenki bringás ebben a körben!
Ezt akkor rövid időn belül betoltam kb 3 fordulatig, tegnap meg már 2,5-ön is jó volt.
De akkor már inkább seeger gyűrű.
De mindegy, arról van szó. Amikor nekiálltam a legfelső horonyban volt, és nem nagyon akart menni, viszont keveset fogyasztott.
Tegnap lejjebb tettem eggyel, és már egész jó, de 5500 körül dadog.
Ma reggel tettem a középső rovátkába, és most indulok kipróbálni.
A túl dústól is tud fulladni
Ui: aztán vigyázz, a 21 ló után a 35 - az BRUTÁLIS lesz
http://www.faypreshaz.hu/
Megint lejjebb toltam eggyel a tűket. Kiváncsi vagyok az eredményre.
Persze jó a versenyt nézni, de olyan mintha a mézes bödönt kívülről nyalogatnád.