Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is a forma1et nézem majd. de most szupersport lesz az euro2 őn.
Mingyán F1, inlább
A biciklit hajtani kell, Sanyinak is mondtam, de nem ééééééérti...
Sanyi mindjárt tour de franci.
Mert természetesen edzés után van mindig az ilyen összejövetel.
Ugyanis mindenki bringás ebben a körben!
Valakinek van otthon mondjuk az útban és amibe hasra esik és már azt fontolgatja kidobja 1 88as segédváz? olcsóért?
Tudom hogy tud fulladni, mert mikor elhoztam a szerelőtől a keverékcsavar kb 5 fordulattal volt kitekerve.
Ezt akkor rövid időn belül betoltam kb 3 fordulatig, tegnap meg már 2,5-ön is jó volt.
De a reteszeket tettem lejjebb, a tűket meg fel.
De akkor már inkább seeger gyűrű.
De mindegy, arról van szó. Amikor nekiálltam a legfelső horonyban volt, és nem nagyon akart menni, viszont keveset fogyasztott.
Tegnap lejjebb tettem eggyel, és már egész jó, de 5500 körül dadog.
Ma reggel tettem a középső rovátkába, és most indulok kipróbálni.
Nem a reteszeket ? Mert minél lentebb a retesz (ill fentebb a tű), annál dúsabb a cucc, csak aztán nehogy túl sokat egyen.
A túl dústól is tud fulladni
Vasárnap? vagy valami használt alkatrészt?

Ui: aztán vigyázz, a 21 ló után a 35 - az BRUTÁLIS lesz
Gázon grillezni - amatőrök... de a végeredmény a lényeg (totál system clear )
Reggelt huszárok és huszarinák! Most megyek alkatrészeket venni, a frézihez. Már nagyon meg kéne csináltatni. Jó ez az XT, de azért ez "csak" 21 ló
Bizony bizony
király ez a hely
én is mindjárt megyek motorozni ide
http://www.faypreshaz.hu/
Én meg megint motorozok egyet.
Megint lejjebb toltam eggyel a tűket. Kiváncsi vagyok az eredményre.

Persze jó a versenyt nézni, de olyan mintha a mézes bödönt kívülről nyalogatnád.
Ma jó nap lesz haza se mentem lesz superstock superbike supersport forma1 superbike.
Ti mindig bicajos szerkóba vagytok ez már beteges.
Jó reggelt! Tegnap laza szülinapot ünnepeltünk! Az egyik barátom felesége 50 volt. Húúú de nem vagyok jól.
Jobb reggelt .
Jóreggelt
Bakosinak volt ilyen gondja, de nekem volt egy tartalékban és odaadtam neki.
Jut eszembe,valakinek múltkor lehalt a hőfok érzékelő,de semmi gond,kemény 500 forintból tudom javítani.Nem lesz olyan pontos mint a gyári,mert olyan értékű alkatrész nincs kereskedelmi forgalomban,(erre ügyelt Yamaha)de pár fok eltérés nem veszélyes,amúgy is csak tájékoztató jellegű.
Robi,nekem 30000 forintocskáért adta Súgómotors a generátort,igaz lendkerékkel és jeladóval együtt,a fesszabályzót meg magam gyártom! Általában a generátor a drágább,de összesen jó ár,persze ha jó a szabályzó és nincs leégve a generátor.Van egy félkész szabályzóm,de most szabadságon vagyok,csak 20-a után fogom befejezni.
ahha ez kúvajó ki kell próbálnom!én vezetés közben szoktam ráorditani 1 vááááááááááááá---t a legnagyobb csendben mikor el van gondolkozva!Akkor vagyok ám igazi bunkó paraszt!És a fülesek jönnek sorban
A foci VB most Dél Afrikában van, és a vuvuzela egy kibaszott idegesítő hangszer amit folyamatosan fújnak az őslakosok az összes meccs alatt, teljesen függetlenül attól, hogy történik-e valami vagy sem.