Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te, mint rutilos vaterás, nem találsz? annyit hirdetnek mindenütt... a 14 mért nem jó? Elfér simán.
Sztem ne tökölj vele, mert még 2 hónap, és egekben lesz az ára.
Amúgy 16-20 körül szok lenni, én a 16"-ost vettem egy 20asé, és annyiért is vitték 4 év múlva (opel)
Haverom csak gumit vett, aztán cserélteti gumissal szezonra, szerinte így jobban kijön (2e/csere) meg így félévente megnézve+centírozva
de jóó a kis motorkááámm
Jó reggel vietnááááám. . ma müszi . Úr Isten mennem kell 6km egyfolytában a motorral . . .
Ez 14-es
meglesem
Délután én is mentem egy kört,jó meleg volt,beleszaladtam két olyan káyúba,azt hittem eltörik az első felni.Ábrus megint jól mondja,a súbertűket úgy tervezik,hogy a középső nútban van az elméleti ideális keverék arány,és ha kell,mindkét irányban lehet állítani.nálam az 500-hoz 5CFZ4-kell,a 600-hoz már 5CFZ7-es.Nekem most fentről második nútban van a tű,az alapjárat meg kettő fordulat,így fürge is,nem torpan meg,de a fogyasztás is jó,két személlyel se eszik többet hat liternél.A forgalmiba írt teljesítményt meg nem szabad készpénznek venni,nekem 62kw van beleírva,mikor 51.7 kw-os a gép,kicsit szívás amikor fizetni kell a sarcot utána.
Fene tudja, én nem bíznék motoron görgőzött felniben... (autón még elmegy) az aluöntvény nem a rugalmasságáról híres, láttam már görgőzést közelről, rémísztő, cseklik-nyaklik az egész xar

Aztán 1x 160nál jut eszébe kiadni a feszültséget
sztem kicsit üt az első felnim.. drága egy görgőzés, mi? nem oldalra, hanem tojásilag de tényleg csak miliméteresen, épphogycsak
Vatera?
Baráttól, alsó hangon mondott ennyit. Utána érdeklődöm biztosra.
namégeccer...
Nemtom honnan jön a felni... alkudni lehet?
aha akkor lehet olyat szerzek bele.
5X100X57 ET35 13 "
ilyen kell elvileg.
Az 5 rongy nem olcsó, de sajnos kell.
Nemtom onnan jön a felni... alkudni lehet?
Ha az 5,5 beloe megy, akkor a másik is biztosan.
aha és szerintetek be lehet paszarintani az ezredesbe?
Van, enyémben is az van
a bölcs szamaritánus szóljon belőled.
SIKERÜLNI FOG!
van 4,5 colos fzr felni 17esbe?
Ja van köztük újMagyar kissebségi nem is 1
holnap megyek le műszakira remélem sikerül. utána mobilis vagyok már. de 2 hétig sűrű program visszajönnek forgatni és 2 hét múlva elhúznak végre és remélem el tudom kezdeni a jogsim is.
Akkor az őrök cigók?
Gondoltam,bocsi,de nem hagyhattam ki .
Na ,majd legközelebb összefutunk.
Csak akartam egy kicsit dumálni ,élőben azért más.