Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van szivattok?
Na ezért kérdeztem...
Most akkor mi van? Ne izéljetek már!
de a műszaki megvan
meghúzták
Műűűűszaki?
Mosógép baszod. nem, nem lesz szap. de ha 10x kimosod lehet nem lesz már vízlepergetős, ha már nagyon sokat mostad, van impregnáló cucc.
Üdv skacok,

Cordura kabátot mivel lehet tisztítani, már egész más szine van a sokk rákoppant bogártól.
Thx.
De édi...csattan a kigyó a karodon, aztán meglássuk ki sír hangosabban na nem kötözködni mert dádá lesz. Inkább tartsad bennem a lelket, hogy éjfélig már nincs is olyan sok! Meg jöhetnek szépséges motorok!
Te gyerek megyek be szombaton pestre és ha minden igaz akkor te dolgozol is a mamutba akkor lesz ám
Jaja, 2 vagy 1 körlámpás fejidom kéne erre a moccra és akkor királyul nézne ki! Csak van rajta valami nagy zöld-fehér izé
Na Én meg már benn ülök a kávézóba. Még jó, hogy nincs 8762387612 fok.

Te huligán, úgy oltsad a rizsrakétáját ádámnak, hogy Nekem is olyan van! Nehogy belefuss 1 -be
valami ilyet de nem ezzel a fejidommal. Olyan betonkemény fékje volt a gsxr-nek semmi nyúlóság 1ből bekoppant.
Én is mos ezen dolgozok 2003 as gsxr600 hátsó idomot üléssel lámpával akarok felrakni ,streetfighter kormányt és valami fasza lámpát fém fékcsövet előre.
Ha olyan motorom lenne mint neked, oooolyan gizdára megcsinálnám..
Ezennel megfogadom nem szórakozok adam barátunkal többet.
Nem is megy hasít 200felett 2 személlyel lazán erőlködés nélkül. És az a csodálatos mély dörmögés ami kijön a csövön nem valami egércincogás. Megyek az utcán és hallani a köbcenti hangot, nem 1 kis rakéta nagy hangal 30as tempóval és plexi mögé bújva hogy menjen is és ne fogja vissza a menteszél.
Neked is jó reggelt adam.
megy még a motorod? nicns semmmi újabb ciki hang? ja ma még nem hajtottad..
aztán átfúrtam a rohadék dobozt, és egy geccinagy alátéttel felcsavaroztam az új laphoz.
nekem is tört el tartólapom mikor futárkodtam.. vagy rmc-ben vagy imetben, de inkább az rmc-ben vettem másik lapot.
Jó reggelt . Helo Cindy kismotorod hogy szuperál.
Ma is beleszaladtam egy akkora kátyúba,a túradobozom majd lerepült!A tartólap 20 centis pereme elől,ami a dobozt fogja,egyszerűen letört,nincs,eltűnt.Most honnan vegyek én másik tartólapot,kijavítani nem egyszerű,U-alakú,de kifliben ívelt lemezt nem egyszerű oda kalapálni.Tele van a t*k*m az önkormányzattal,feldúrták a fél várost,mindent cserélnek felújítanak amire uniós támogatást kaptak,de az utakat már b*szn*k kijavítani!
Tudnék mesélni én is polgárőr szolgálatból:Volt karambolos,késsel leszúrt,vonatvágta halott helyszínelésem,Én tudom milyen színű belülről a koponyacsont,láttam!
Aztán lehet leflexelem a régi láncot, az újat meg összehuzatom pop szegeccsel