De édi...csattan a kigyó a karodon, aztán meglássuk ki sír hangosabban na nem kötözködni mert dádá lesz. Inkább tartsad bennem a lelket, hogy éjfélig már nincs is olyan sok! Meg jöhetnek szépséges motorok!
Én is mos ezen dolgozok 2003 as gsxr600 hátsó idomot üléssel lámpával akarok felrakni ,streetfighter kormányt és valami fasza lámpát fém fékcsövet előre.
Nem is megy hasít 200felett 2 személlyel lazán erőlködés nélkül. És az a csodálatos mély dörmögés ami kijön a csövön nem valami egércincogás. Megyek az utcán és hallani a köbcenti hangot, nem 1 kis rakéta nagy hangal 30as tempóval és plexi mögé bújva hogy menjen is és ne fogja vissza a menteszél.
Neked is jó reggelt adam.
Ma is beleszaladtam egy akkora kátyúba,a túradobozom majd lerepült!A tartólap 20 centis pereme elől,ami a dobozt fogja,egyszerűen letört,nincs,eltűnt.Most honnan vegyek én másik tartólapot,kijavítani nem egyszerű,U-alakú,de kifliben ívelt lemezt nem egyszerű oda kalapálni.Tele van a t*k*m az önkormányzattal,feldúrták a fél várost,mindent cserélnek felújítanak amire uniós támogatást kaptak,de az utakat már b*szn*k kijavítani!
Tudnék mesélni én is polgárőr szolgálatból:Volt karambolos,késsel leszúrt,vonatvágta halott helyszínelésem,Én tudom milyen színű belülről a koponyacsont,láttam!
Cordura kabátot mivel lehet tisztítani, már egész más szine van a sokk rákoppant bogártól.
Thx.
Te huligán, úgy oltsad a rizsrakétáját ádámnak, hogy Nekem is olyan van! Nehogy belefuss 1 -be
Neked is jó reggelt adam.