Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pénz kell neki nem műemlék .
Ja :) adom a kicsit, meeeg havi 5000 két évig :)
Az és most mentem 3 kört hogy minden működik e és furcsa zajok jönnek az első kerék felől és a generátornál olyan kopogó hang van.
hát ez tényleg szar ügy
holnap reggel most szopatnak most főnök se tud jönni ma ki csak holnap és nincs helyettesem.
szasz

mikor indulsz?
Köszi a gyors válaszokat!
szassz papa
Azt kellene írnod hogy romos 250 FZR-re ráfizetek.
Vagy 250-es FZR-re csere egy az egyben.

De szerintem nagyjából jól van így, olcsóbban nem kell feltenni, mert gondolom 300-ért amúgy is odaadod, ha nem szarakodik sokat a vevő, és neki is lesz kis sikerélménye hogy tudott alkudni.
Volt olyan tavaly óta hirdetik és nem kelt el a kiírt ár feléért se. Én fél nap alatt eladtam az apriliám annyiért mint ahogy vettem.
Szerintem reális az ára. De ha nagyon sürgős akkor 300 de az alá semmiképpen. Szerintem.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőletek mennyiért érdemes hirdetni a motort
hogy mi hamarabb elkeljen nagyon kellene a pénz.a motor
még mindig itt rohadok és nem tudok elmenni.
Voltunk az asszonypajtival motorozni,ééés nem vágott sem gyomorba,sem fejbe,pedig mentünk egy 60-ast a HEGYEN!
cserélj vele idomot zsarold meg hogy nem kap a pofijára
Tényleg jó állapotbadm van. akinek meg szép idomok kellenek, az vegye meg potitomi gépét
Na jó bocs jó állapotban.
Ingyen van a hirdetés.
Miért nem kezded el hirdetni a frézit friss műszakival szar állapotban 250-300 körül hátha valaki rácsap.
a végén már 300alatt volt, talán 250-280.. ha lenne valamennyim
tavaly óta áruja és nem tudja eladni októberbe figyeltem fel rá de olyan árat írt hogy na valami 380 ha jól emlékszem.
Az bakker de még itt ülök mert megjelent 3 lakókocsi hogy ma ők itt forgatnak .
ingyér fpleg.. apukám kapta egy xj900ashoz, és mikor eladta lenyúltam.
Túratáska, térkép?