Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fú hány balesetem volt motorral baszod
Ha lett volna nálam bármi akkor sem lettem volna képes rá. Más látni egy filmben és megdöbbentően más a valóságban.(olyan emberekből hozott ott ki érzelmeket akiket keménynek látnál a mindennapokban ha meglátod valahol)
Ott álltunk pár ismerősömmel a motorok mellett,zörög a járdán a műanyag vödör,csattan valahol fent az ablak,majd egy tompa puffanás.Nézzük a járdán. Nem mozdul.Látjuk és tudjuk mi történt de csak állunk mind a hárman és nem értjük hogy most mi van.
Mindegyikünk fejében ott visszhangzik a gondolat:NEM! EZ NEM LEHET IGAZ! Mindjárt felkel és minden rendben lesz. Nem történt semmi. (ilyenkor van az hogy az ember agya nem AKARJA felfogni és menekül a gondolattól is,azaz leblokkol)
Ott van előtted valaki aki pár pillanattal ez előtt még élt,most meg nem. (soha nem gondoltam volna hogy amikor ott állsz,akkor ez pontról pontra így működik)
És ezt nem érti meg a sok gyökér aki megy mint a barom lakott területen és bármikor elüthet egy gyalogost-biciklist-motorost.
A cigány asszony hazavisz egy hazugságvizsgálót, amelyik rögtön sípol, ha valaki hazudik.
A gyerek hazaér az iskolából:
- Ná, hányast káptá, fiám?
- Ötöst, anyám!
Biiip
- Hármast!
Biip
- Jó...egyest.
Anya:
- Bezzeg amikor én iskolába jártám, sose káptám egyest!
Biiip
Apa:
- Bezzeg amikor én iskolába jártám..
Biiip
- Ápám, nem jártá iskolába?!
- Ne szemtelenkedj, mégiscsak az ápád vagyok!
Biiiiiiiiiiip
hátja az látszik hogy tök magától lélegzik, meg mozog a nyelve, látszik a felső fogsor, állkapocs, meg koponyacsont a homlokrészen sztéválva.
jaj már.. nem baj, szólogassatok csak be, huzogatom a strigulákat, talira viszek kesztyűt, és törlesztek. vissza is nézem ki hányszor írta be hogy cindy, aztán ki hányszor kismotorozta le a motoromat, meg még kitalálok pár olyan szabályt, h ne huligali kapja a legtöbb bofánbaszcsizást
Állítólag a csákó még élt egy napot kettéhasadt fejjel....(régebben láttam ezt a vidit, most nem néztem meg, mutatják végig utána a korházban is...?)
Ezen nincs patentszem töki. 100LE nem 32
Drága a lánc, nem éri meg, hogy az ember elkúrja, oszt utána megint cserélni kelljen... Vagyépp elbaszódjon valami oszt taknyolás legyen...
Egyébként is ez nem pöcsköszörü ám.
és videóztál? vagy akkoir még nem volt ilyen? na jó, biztos nem jutott eszedbe ott, akkor. kemény dolgok ezek. és nagyon szerencsések vagyunk, hogy viszonylagos biztosnágban, épségben, egészségben lehélhetjük az életünket. (jó nekem is volt nyílt kettős lábtörésem, de az bakfitty)
Ha nem gyilkolod a gépet akkor bőven elég a "gyengébb",ha nem sokkal drágább akkor viszont válaszd az erősebbet.
Nagyon kész vagyok.Láttam hasonlóképpen meghalni egy nőt élő egyenesben amikor kiesett a negyedikről ablakpucolás közben.(talán 20 méterre voltunk tőle,leírhatatlan érzés)
fizetsz azért h kicseréljék a láncszettet?
Köszi. Nézegettem már, nincs nagy különbség lehet elviszem egy szervízbe aszt cseréljék ki. Otthon úgy sem tudom megcsinálni. Talán még az, hogy az enyém papíron 106LE. A lánc meg vagy 95LE-ig, vagy 130LE-ig. Inkább a nagyobb legyen?
annyin megy
nem csak talán.
annyi meg most is
A nagyvasnál elég jó árak szoktak lenni.
Az RK egy nagyon kicsivel olcsóbb szokott lenni mint a DID de árban elhanyagolható a különbség,minőségben meg egyformán jók. 530-as láncot nézz rá,lánckerékből JT-t szoktam venni a Pink Motorsnál de van a nagyvasnál is.
Egy darabig jó lesz
Esetleg mehet majd bele jóval erősebb vga- is.
A procit is talán fel lehet rántani 3,6GHz-ra
A hűtő nem ér annyit, mint a neve, én ilyent vettem volna Ez olcsó, és a tuningot is bírja.
e 2 között talán csak a márkaa..
de szerintem árba is hasonló lesz.
ha lesz párszáz Ft eltérés, az is véletlen
Láncot és lánckereket szeretnék cserélni. (cseréltetni) Jó tanács? Ötlet? hol olcsó? DID vagy RK? egyáltalán mi a különbség?
ismét idézek:
nis azt vettem volna
vagy egy 9800 gtx-et
de nem volt már annyi lé
sőt
méginkább 4870
23k körül
de ezt ráérek később lecserélni
egyelőre megteszi..
megjegyzem ha a táp olcsóbb, nagyobb kari mehetett volna bele.
ja, a "k" a végén az ezer forintokat jelöli
ezt írta öcsém:
Asus p5q SE Plus alaplap 15k
E8400 CPU 19,5k
2*2 GB 1066 Mhz Kingmax 17k
Zalman cnps7500 Fatal1ty CPU hűtő 4k
Gainward 9600 GT 15k
a táp az adott
Chieftec GPS-450AA 8k
a 9600Gt-nek mondjuk nem ismerem az árát, de a 4850 18-20k körül kapható
A 9600GT helyett inkább egy ATI 4850-et vettem volna
Milyen az alaplap?