Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fúú basszus ezt nem kellett volna megnéznem.
a 450w az nagyon az alja, nálunk 380asok is voltak de az tényleg agyhalál, 420as volt a legkisebb normális táp amit vittek mint a cukrot a nyomigépekbe, és 1200wig voltak rendes tápok, de azoknak a fogása is más volt mindeki ezzel a táptémával nézi be.
Cső! Jó éjt! Holnap korán lesz a menet.
emre !
Na ez lett öcsém konfigja.
vinyó, és ház nélkül 79 lett a vége használt cumókból
E8400(@3,6 Ghz), 2*2 GB (1066 Mhz), 9600 GT, 450 W Chieftec, Zalman Fatal1ty CNPS7500,.
Ez nem a kis polák.é,hanem asszem azé az FSO furgonszerű járgányé,amin van plató,és van 5szem fülke.
Ja még valami! Ha kiszedted a két pálcát,utána nekem elég nehezen jött ki a régi,darabokban szedtem ki. De nem kell beszarni, csináld meg, és meglátod nem nagy történet ha én megcsináltam,Te is meg fogod.
azt egy iylne polákszűrő?
Van két műanyag pálca, amit látsz is a képen. Azt ki kell húzni, pont ellenkezőleg ahogy a képen látod (Ott már vissza rakom éppen). A fémháló marad a helyén a szűrő alatt,azzal semmi dolgod. Én egy szikével szépen passzentosra vágtam a gumis szélét a szűrőnek,és szilót is tettem alá mielőtt visszaraktam volna,de sztem szükségtelen. A két pálca nagyon passzentos. Az egész művelet kb 15 perc és olcsó,jó! A Yakós Attila is azt mondta hogy oké a dolog mert simán szinkront tudott állítani a gépnek,nincs nagyobb ellenálása a szűrőnek mint a gyári.
Jó éjszakát naplopók. reggel korán meló
hogy szedted le a régit a műanyagról, és hogy rögzítetted a fiatosat?
Húúú! De jó fej vagyok!
Ez kb 1250ft+ egy sör a legközelebbi talin!
Itt van minden!
Én is csináltam VAZZE! Még a légszűrőbetét száma is meg van! Csak lefikáztad! Ha mégis kell nyögjed, küldöm az infót,képet,mindent!
Lehet generátor szénkefék már kopottak
Nem szedtem szét. 1 szaki azt mondta miután rádugott 1 kütyüt hogy nem nagyon van töltés.
Viszont két napja úgy műkszik ahogyan kell
Tuti h beijedt a köcsög,mert eladással és gyufával fenyegetőztem
Igy hát hátha magától is belátja hogy mennie kell ,ha akar,ha nem
Remélem
ok vazze.
Ha tudnám mi a baja már nem lenne semmi baja
köszi. Aha csaló fordulj vissza nincs sör inkább kiöntöm.
Faszomat. Végre vége a melónak. Most 1 hétig kávézó. Bár holnap 15 óra megint...na mindegy. Megvettem dio-tól a frézi alkatrészeket, ha valakinek - bár már csak Cindy aki aktív 250-es - kéne valami, kérdezzen.

Bagoly mester, hogyan áll a kocsi?

Huligán, sok sikert a műszakihoz, ádámnak is csak azért nagy a pofája, mert odaadtam Neki a fél motorom, hogy átmenjen...
Ne röhögj neked el akarja venni az idomjaidat. Azt mondta neked úgyis szar a motor illik hozzá szar idomozás és rárakja az ő tuti motorjára a te szép idomodat.
Buliiiiiiiiiiíííííí megyek