a 450w az nagyon az alja, nálunk 380asok is voltak de az tényleg agyhalál, 420as volt a legkisebb normális táp amit vittek mint a cukrot a nyomigépekbe, és 1200wig voltak rendes tápok, de azoknak a fogása is más volt mindeki ezzel a táptémával nézi be.
emre !
Na ez lett öcsém konfigja.
vinyó, és ház nélkül 79 lett a vége használt cumókból
E8400(@3,6 Ghz), 2*2 GB (1066 Mhz), 9600 GT, 450 W Chieftec, Zalman Fatal1ty CNPS7500,.
Ja még valami! Ha kiszedted a két pálcát,utána nekem elég nehezen jött ki a régi,darabokban szedtem ki. De nem kell beszarni, csináld meg, és meglátod nem nagy történet ha én megcsináltam,Te is meg fogod.
Van két műanyag pálca, amit látsz is a képen. Azt ki kell húzni, pont ellenkezőleg ahogy a képen látod (Ott már vissza rakom éppen). A fémháló marad a helyén a szűrő alatt,azzal semmi dolgod. Én egy szikével szépen passzentosra vágtam a gumis szélét a szűrőnek,és szilót is tettem alá mielőtt visszaraktam volna,de sztem szükségtelen. A két pálca nagyon passzentos. Az egész művelet kb 15 perc és olcsó,jó! A Yakós Attila is azt mondta hogy oké a dolog mert simán szinkront tudott állítani a gépnek,nincs nagyobb ellenálása a szűrőnek mint a gyári.
Nem szedtem szét. 1 szaki azt mondta miután rádugott 1 kütyüt hogy nem nagyon van töltés.
Viszont két napja úgy műkszik ahogyan kell
Tuti h beijedt a köcsög,mert eladással és gyufával fenyegetőztem
Igy hát hátha magától is belátja hogy mennie kell ,ha akar,ha nem
Remélem
Faszomat. Végre vége a melónak. Most 1 hétig kávézó. Bár holnap 15 óra megint...na mindegy. Megvettem dio-tól a frézi alkatrészeket, ha valakinek - bár már csak Cindy aki aktív 250-es - kéne valami, kérdezzen.
Bagoly mester, hogyan áll a kocsi?
Huligán, sok sikert a műszakihoz, ádámnak is csak azért nagy a pofája, mert odaadtam Neki a fél motorom, hogy átmenjen...
Ne röhögj neked el akarja venni az idomjaidat. Azt mondta neked úgyis szar a motor illik hozzá szar idomozás és rárakja az ő tuti motorjára a te szép idomodat.
Na ez lett öcsém konfigja.
vinyó, és ház nélkül 79 lett a vége használt cumókból
E8400(@3,6 Ghz), 2*2 GB (1066 Mhz), 9600 GT, 450 W Chieftec, Zalman Fatal1ty CNPS7500,.
Viszont két napja úgy műkszik ahogyan kell
Tuti h beijedt a köcsög,mert eladással és gyufával fenyegetőztem
Igy hát hátha magától is belátja hogy mennie kell ,ha akar,ha nem
Remélem
Bagoly mester, hogyan áll a kocsi?
Huligán, sok sikert a műszakihoz, ádámnak is csak azért nagy a pofája, mert odaadtam Neki a fél motorom, hogy átmenjen...