Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és minek mászol Te fel ilyen magas helyekre - hogy leess?
Az nem neked való, a mai fiatalok satnyák, egy lépcsőn össze-vissza törik magukat PC nemzedék...
Nekünk meg van mágnesfékes futópad, asszony kb. 5x használta, csak a helyet foglalja. Tecsóban volt 30k, 10esé tied (csak tűnne már el innen )
Szép volt sanyi, szép volt sanyi ! ! ! ! ! ! !
Húúú! Van egy olyan érzésem,ezt visszakapom még!
Na majd így! Ez elég nyugis?
Sztem ez elég nyugis lesz!
http://www.hasznaltauto.hu/egyeb/kerekparok/kerekparok_gyerekker
ekpar-3950387
Add el neki!(nyugisabbat akartál nem?)
Akkor már érted hogy miért ilyen aljas ez a létra?
Stepper nekünk is van, nem is használjuk...
Gumi kapcsán előre is
Szassz fater
Lépcsőzőnk van, ha bicikli helyett jó. Gumira rákérdekkkkkkkkk.
Na újra itthon gyerekek. Deáknál jártam 1 ismerős csajnál na és kit láttam na kit adam-ot láttam a városba a ratyi felvonuláson kamionon táncolni tangabugyiba . Na félre a tréfát beszéltem a régi tulajjal 4 évig volt az övé a motor és minden földi jót megadott neki csak mikor eladta annak akitől vettem majdnem sírvafakadt mikor meglátta és vissza akarta vásárolni mert a gyerek leszarta 2x borultak vele, és tényleg 1,5 évet állt a motor. Ha bármi kell szóljak van 4 motorja+gyerkőcöknek 2-2 krossz moci. Nagyon normálisan állt a dolgokhoz és örül neki hogy hozzám került a vas. És ha el akarom adni akkor szóljak neki mert visszavásárolná mondtam neki nem áll szándékomba eladni 1enlőre. de ez a drága fórumtársaktól is függ hogy viszonyúlnak hozzám.
Nekem elöl 17 helyett 15 van fent hátul most 47 van. A láncszemet azt nem tudom mennyi volt , de nem pörgött annyit mint a 47 el, 110 nél forgott 4000 ret most a gyárival meg 80 nál forog 4000 ret
Megbeszéltük.
Lehet kicsi lesz, de megoldom.
Te ezt hogy használtad? Elöl mekkora lánckerék volt, és hány szemes láncal ment?

Ha egy kicsit később indulok, vagy előbb szólsz ma akár el is mehettem volna érte.
én meg most nézek láncot mert az enyém meghalt
4000 ért a Tied
7020 Ft ról
És honnét kezdjem az alkudozást?
igen 530 as
Na az nekem kellene.
De ugye 530-as? a JT szám asszem 859
Sziasztok ha van valakinek Yamaha fzr 1000 exup hoz egy hátsó sárvédő akkor hívjatok vagy írjatok 1991-es a motor.Tel:06205920530 e-mail: k.miklos@citromail.hu sziasztok.
Valaki nem tud ócsón 13-as nyári és téli gumit, skoda fabia 13-as felnit, mágnesfékes szobabiciklit ?
Ha valakinek valahol gumi vásárlásra van kedvezménye, vagy ismerős, ilyesmi, azt is szívesen venném.
használt, új, minden megoldás érdekel.
Köszönöm nektek előre is.
Nekem van egy 38 as 2 hónapot volt a motoron
Leestem a létráról.
Olyan alu létra, ami 2 águ eredetileg de szétnyitható, és rögzítő füllel, hosszra összerakható. A szegecsek elengedtek. Énmeg ráestem a bal lábamra. (a jobb volt műtve, oszt otómatikusan a balra terheltem) Fáj a bokám, de nagy baj nincs. Viszont így nem tudok felmászni a tetőre.
Ölöm Bótogság! Isten éltesse a vén szarokat.