Ja, és minek mászol Te fel ilyen magas helyekre - hogy leess?
Az nem neked való, a mai fiatalok satnyák, egy lépcsőn össze-vissza törik magukat PC nemzedék...
Na újra itthon gyerekek. Deáknál jártam 1 ismerős csajnál na és kit láttam na kit adam-ot láttam a városba a ratyi felvonuláson kamionon táncolni tangabugyiba . Na félre a tréfát beszéltem a régi tulajjal 4 évig volt az övé a motor és minden földi jót megadott neki csak mikor eladta annak akitől vettem majdnem sírvafakadt mikor meglátta és vissza akarta vásárolni mert a gyerek leszarta 2x borultak vele, és tényleg 1,5 évet állt a motor. Ha bármi kell szóljak van 4 motorja+gyerkőcöknek 2-2 krossz moci. Nagyon normálisan állt a dolgokhoz és örül neki hogy hozzám került a vas. És ha el akarom adni akkor szóljak neki mert visszavásárolná mondtam neki nem áll szándékomba eladni 1enlőre. de ez a drága fórumtársaktól is függ hogy viszonyúlnak hozzám.
Nekem elöl 17 helyett 15 van fent hátul most 47 van. A láncszemet azt nem tudom mennyi volt , de nem pörgött annyit mint a 47 el, 110 nél forgott 4000 ret most a gyárival meg 80 nál forog 4000 ret
Sziasztok ha van valakinek Yamaha fzr 1000 exup hoz egy hátsó sárvédő akkor hívjatok vagy írjatok 1991-es a motor.Tel:06205920530 e-mail: k.miklos@citromail.hu sziasztok.
Valaki nem tud ócsón 13-as nyári és téli gumit, skoda fabia 13-as felnit, mágnesfékes szobabiciklit ?
Ha valakinek valahol gumi vásárlásra van kedvezménye, vagy ismerős, ilyesmi, azt is szívesen venném.
használt, új, minden megoldás érdekel.
Köszönöm nektek előre is.
Leestem a létráról.
Olyan alu létra, ami 2 águ eredetileg de szétnyitható, és rögzítő füllel, hosszra összerakható. A szegecsek elengedtek. Énmeg ráestem a bal lábamra. (a jobb volt műtve, oszt otómatikusan a balra terheltem) Fáj a bokám, de nagy baj nincs. Viszont így nem tudok felmászni a tetőre.
Az nem neked való, a mai fiatalok satnyák, egy lépcsőn össze-vissza törik magukat PC nemzedék...