Hát az bent van sztem a bótban, ahol télire állt a moci, de majd +lesem holnap világosban, lehet, itthon van a garázs mélyén.
Qrva ronda, funkcionálisnak készült, nem szépnek. kb 60cm collos cső keresztbe, rá 2db laposvas felfelé, végén lyuk, csavar bele (át a vázon) és ennyi. Ráemelni nem könnyű, de ha én bírom, akkor Te is.
Ja, én is bóklásztam du, csak a városba. Ügyes-bajost intézgetni ma nem autóval mentem fel
Basszus, de ezzel nem lehet lassan menni... legalább 2-3000rel kell forgatni, hogy ne rángassa a láncot, pár pillanat, és már 3ban 90 körül vagyok lassan gurulva kevés a folytás, visszadurrog a kipufogóba (ami ugye tök nyitott), lehet, nekem is súberezni kéne a nyitott csőhöz.
Vagy az exup nem jól van beállítva, holnap +nézem, ma inkább csak mentem.
Basszus! Nekem is elkezdett nyikorogni valami ott alul a hátsó teló alatt! Ja igen most mentem meló után egy kicsit! qrva jól esett! Hiába ez a gép maga a gyönyör!
Megrendeltem. Ha megjön esetleg jövő héten,akkor itt lesz nálunk egy barátom Újpalotáról. Vele el tudnám küldeni. Majd üzenek mik a hírek ezzel kapcsolatban.
Qrva ronda, funkcionálisnak készült, nem szépnek. kb 60cm collos cső keresztbe, rá 2db laposvas felfelé, végén lyuk, csavar bele (át a vázon) és ennyi. Ráemelni nem könnyű, de ha én bírom, akkor Te is.
Basszus, de ezzel nem lehet lassan menni... legalább 2-3000rel kell forgatni, hogy ne rángassa a láncot, pár pillanat, és már 3ban 90 körül vagyok lassan gurulva kevés a folytás, visszadurrog a kipufogóba (ami ugye tök nyitott), lehet, nekem is súberezni kéne a nyitott csőhöz.
Vagy az exup nem jól van beállítva, holnap +nézem, ma inkább csak mentem.
Na meg jobb helyeken nem írkálnak, hanem motoroznak.
Megjegyzem nincs rá időm, pedig nekem műszaki is van meg minden.
nekem ez a sisak kicsi...
http://www.kepesmotor.hu/nyito...