mi is így gondoltuk, de mégsem tökéletes, vmiért nem müködik a második henger pedig szikra van, üzemanyagot kap és a 2. karbi is ugy van beállítva mint a többi (a kompresszió rendben). A négy leömlöből 3 tűzforró és a 2. hideg.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, Lenne egy FZR 500as, amin bekellene állítanni a karbit, van az alján egy csavar ami elvileg az alapjárati fuvóka csavar vagy mi.... azon mennyit kell tekerni?
Az álvány engem is érdekelne mert ki akarom majd szedni a hátsó futóművet megnézni mi kotyog és lehet veszek 1 emelő szettet is hozzá mert nekem túl lapos.
Nme lesz jó, nagyon pörögni fog túratempónál (mint egy 250es köszörű ) Így is 5000 körül forog 130 közelében, pedig 3000en simán elvinné, van akkora ereje a blokknak.
Isten éltesse Bakosi Pistit!
Na megvolt ma a vizsgám, jó lett úgy érzem Ennek örömére felbontottam Ukrajnából hozott meggyes sört, és bátran mondhatom, hogy meglepően finom! Még nem ittam ilyet. Hozhattam volna többet is bsszameg....
Igen, részvétem! Nálunk már csak egy van itthon,már Ő is alszik.
Mondjuk a nagyobbikat nem láttam sajna lassan 3 hete,de Ö már felnőtt,és neki már más a fontos!
Na megvolt ma a vizsgám, jó lett úgy érzem Ennek örömére felbontottam Ukrajnából hozott meggyes sört, és bátran mondhatom, hogy meglepően finom! Még nem ittam ilyet. Hozhattam volna többet is bsszameg....
Mondjuk a nagyobbikat nem láttam sajna lassan 3 hete,de Ö már felnőtt,és neki már más a fontos!