Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor köszi az eddigi infokat!
Akkor csak holnap lesz tuti válasz a tudósok lefeküdtek már meg buliznak.
Jó éjt naplopók holnap du vagyok .
mi is így gondoltuk, de mégsem tökéletes, vmiért nem müködik a második henger pedig szikra van, üzemanyagot kap és a 2. karbi is ugy van beállítva mint a többi (a kompresszió rendben). A négy leömlöből 3 tűzforró és a 2. hideg.
De Gyulának is 500as van ő mondja majd a tutit.
teljes zárástól 2,5 fordulat nyitás.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, Lenne egy FZR 500as, amin bekellene állítanni a karbit, van az alján egy csavar ami elvileg az alapjárati fuvóka csavar vagy mi.... azon mennyit kell tekerni?
én ki akarom cserélni a hátsó rugóstagot. 600asé milyen?
Az álvány engem is érdekelne mert ki akarom majd szedni a hátsó futóművet megnézni mi kotyog és lehet veszek 1 emelő szettet is hozzá mert nekem túl lapos.
Akkor nem rakom meglesz műszaki akkor átviszem Bagolyhoz szinkronozni hátha jobb lesz.
KÖSSZÖNÖK MINDENKINEK MINDENT! éppen most hivnám egy sexturára a másik vonalon a catát de nem akkar jönni velem aszem ma lemaradok rola :-( de pont ma
Nme lesz jó, nagyon pörögni fog túratempónál (mint egy 250es köszörű ) Így is 5000 körül forog 130 közelében, pedig 3000en simán elvinné, van akkora ereje a blokknak.
Isten éltessen Pisti. Ha lengyelbe jártok igyatok málnás sört isteni.
Nekem is durrog és már alapjáraton finoman pufog a csőbe. veszek nagyobb lánckereket hátra és akkor nem fog rángatni 3000 körül talán.
Bódottságot, Pisti ecsém, köztünk is 10 van (na jó, 12, és amarra )
Előbb nem tóta be
Isten éltesse Bakosi Pistit!
Na megvolt ma a vizsgám, jó lett úgy érzem Ennek örömére felbontottam Ukrajnából hozott meggyes sört, és bátran mondhatom, hogy meglepően finom! Még nem ittam ilyet. Hozhattam volna többet is bsszameg....
Boldog Szülinapot Pisti bácsi! No, akkor pont 10 év van köztünk!
Közben megleltem Mentek? Én is elgurulok akkor.
Menni kell hercegnős buliba,.
Huhh! De jó Neked!Hááát akko gratula a 32-höz! Ééésne kíméld Magad! Holnap majd kihevered.
Isten éltessen,,
Igen, de nekem kimarad előreláthatóan.
Igen, részvétem! Nálunk már csak egy van itthon,már Ő is alszik.
Mondjuk a nagyobbikat nem láttam sajna lassan 3 hete,de Ö már felnőtt,és neki már más a fontos!