Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ilyenkor az is megy, nem hogy megkocokgasssa
De egyszerre írtuk!
Ne parázz,csak az egyik úszód leakadt,nem zár el,a karbi túlfolyón ömlik a benzin,és dönti a hengerbe is,azért van olyan fura hangja,alapjáraton belefullad a benzinbe.
Túlfolyik a karburátor mert valamelyik tűszelep nem zár le teljesen az úszóházban.Mivel magas a benzinszint ezért dől a benzin a hengerbe és nem jár rendesen. Vagy felakadt az úszó,vagy valami kosz került a tűszelep alá. Úszóház le-úszó,tűszelep ki,megnézed hogy tiszta-e,visszarakod és levett úszóházaknál finoman megnyomod(tartod) az úszókat és ráadod a gyújtást hogy nyomjon az AC,egyik alól sem folyhat a benzin.Ha elengeded őket akkor folynia kell. Ha jó összerakod és kész.
(a hisztizést meg befejezed)
Nem semmit! még a kis újjam se ért hozzá !
kabrihoz nem nyúltál?
Én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a motor a szar. De majd a Honda topikban megmondják neked a frankót. üdv.
Az AC jól működik mert betolja a karbiba a benyát és ha befogom a benzincsövet a karbinál az AC leáll faszán szóval avval nincs gond hanem a karburátor engedi ki a benzint a túl folyón!MONDJUK MIT VÁRUNK TŐLE NEM HONDA!
hát nézd. TE cseréltél AC-t és most szar
Sziasztok!

MÁR TUDOM HOGY AZ ERES FASZOTOK IS TELE VAN AZ ÉN HÜLYESÉGEIMMEL , és megint azt gondoljátok mi a szart írogat mindig ez a kis köcsög, de újra BESZART ez a tetves rohadt FZR- hogy szakadjon le annak a keze aki az FZR-ket kitalálta!KURVA ANNYÁT! 600.000 ROHADT forintot költöttem rá ebből motorikusan 300.000 FT ment rá!TELJES ROHADT GENERÁL , teljes karbi felújítás , szűrők, új AC pumpa...............MINDEN......
És most hétvégén mit ad isten mentem vele a Balaton körül durván 250 km a családdal haza érek gyújtást adok fúrán elkezdet tolni megint az AC pumpa mondom jól van lassan ki fogy tankolok második gyújtás adásnál már semmi baj nem volt elmentem barátnőmhőz ott aludtam a motort betoltam a garázsukba letakartam majd reggel mikor indultam haza faszán indult is el is kezdtem vele hazaballagni majd 20 km után egy kanyarba kuplungot húztam és olyan fúra alapjárata lett olyan tipikus 3 henger hang! Aztán kiderítettem hogy mindegyik leömlő tűűűzzzz forró úgyhogy megy mind a 4!Majd észrevettem itthon valamilyen cseppeket a motor alatt !MONDOM MI EZ?Gyújtást adok AC tólja a benyát rendesen majd a karburátor túlfolyóján elkezd kifolyni a benzin amit tól az AC? MI A KURVA ANNYA EZ MÁR MEGINT?SZÉTTT BASZ AZ IIIIIIIIII DDDDDDDDDDDD EEEEEEEEEEEEEE GGGGGGGGGGG!
SOHA TÖBBET YAMAHÁT SOHAAAAAAAAAAAAAAA! CSAK HONDA fogaskerekes vezérléssel és V2 1000cc INJEKTOR!ADJÁTOK TI IS EL EZEKET A FOSTALICSKÁKAT AMEDDIG CSAK TUDJÁTOK!HÁLÁTLAN SZARHÁZI DÖGÖK!Ahogy meg lesz csinálva ez a hiba és működőképes lesz az lesz az első hogy nyélgázon megyek vele mindenfelé még benem sül valami ebbe a tetübe!
Nincs valakinek egy exup karbija?Kénének méretek.
Na jó éjszakát drukkoljatok nekem reggelre.
Jó éjt.
Az szopacs én fél 3 kor keltem hogy hoztak a filmesek 1 lakókocsit meg aggregátort
Majd csak este az összefoglalót tudom nézni. Lesz itt egy koncert, Seal,hál isten légvonalban 2km-re! Szájba verhetné az anyját aki hétköznapra rakja az ilyet! B@zdmeg nem fogok túl sokat aludni, holnap kifekszek már reggel!
Elsőnek kell lennem mert érkezési sorrendben van ha nem leszek az első akkor lefizetem az elsőt hogy én lehessek az első hogyis van ez ja megvan ezt most jólmegaszontam
Sanyi a tur ma nagyon jó volt .
Köszi Adam,majd szétnézek.Tamás,én három óra alatt juttottam túl a műszakin,ha egy óra alatt megúszod,király vagy!
Pesten az ikarusba is van klíma meg a volvóba is meg a nemtommibe sőt a bukósisakomba is ha felnyitom a plekót.
Ja! A belvárosban majd 30-cal! VAZZE! Az IKARUS-ban nincs klíma baszod! Itt gutaütés van!
Azok. Egy gyúrós melós a piacról. Egy gyúrós nagy darab biciklis futár, egy 65 körüli bácsika, egy médiás, egy átlag emberke...jelenleg.
Hülye kockák.
Sőt Hiperkockák...
Érthetően be vagy rúgva?
Nekem is szar volt betoltam a 18 fokos lakásba a motort és szépen felszereltem a fejidomot úgy hogy meg se izzadtam . .
nem vette még műszaki néküli szart..
Perpill 6 ember rajtam kívül