Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ábrus jó a teló elvileg összeraktam szépen mozog kedden feladom akkor a pízet ok?
R03 Zsolti veled is meg kéne most már egyeznem a befogó miatt. Na baráti áron olcsóba ajándékba ingyen akárhogy.
Köszi! Nagyon szeretem is!
Na akkor ezt megvesszük játszómotornak ide mogyoródra. http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sanya nagyon egybe van a motorod.
Húúúú! Látjátok? Milyen kitartóan küzdök? Már A zasszony is felült a mocira! Ha így haladunk,akkor a legközelebbi találkozóra ketten megyünk. Mondjuk nem lesz olyan egyszerű ám!
Sza szaki. krumplit nem kell vennetek, annyi lesz hogy jut nektek is. Bakker apósnak olyan szép, ma az övét szedték, iszonyat nagyok, és szépek.
Ez másra lett tervezve, nem összehasonlítható.

Ez a min 3,0Ghz azért van, mert egy bizonyos proci teljesítmény kell a vga "kihajtásához" Hiába van jó vga, ha a proci gyenge, vagy ha elfogy a memória.
hihetetlen h nemrég még egy gigaherctől eldobtam magam, azt most az bőven kevés, és egy 3fölötti KEVÉS
Bekattyant mint Cindy komája
Azt javasolta az ember is hogy ne erőltessem a négymagost,jobban járnák egy erősebb kétmagossal. (elméleti síkon mozogtunk)
Akarok venni egy 24"-os(vagy 27"?) monitort,ebből kell kiindulni. És játékra lesz elsősorban.(ez is arra volt)
mit toporogsz?
tessék jáccani, vagy nézni a meccset.
én hamarosan mindkettőnek nekiállok.
Akkor a 4850-es vga-nál gyengébbet nem szabad nézni. És ajánlott az 1Gb-os változat. Ehhez viszont olyan proci kell ami min 3,2Ghz-en (3,6 ajánlott) folyamatosan tudjon menni. A négymagos nem feltétel, ha csak nincs olyan alkalmazás ami kifejezetten kihasználja a quad procit. Memória min 2Gb.
Akarok venni egy 24"-os(vagy 27"?) monitort,ebből kell kiindulni. És játékra lesz elsősorban.(ez is arra volt)
Kb 3 napig nem volt gépem,mert ez is beszart.
Jól teleírkáltatok itt mindent!
Látom Szindy sokkot kapott
nem bakker.