Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre nem gondoltam, de jó ötlet, mivel le kellett szedni a munkahengert a szereléskor. Elképzelhető fogy akkor történ valami. Köszi!
Holnap majd meg is nézem.
Megyek az asszonyért de még visszanézek.
Gondolom kinézted.
emre, lehet nem emel ki eléggé a kuplungod. enyém is ilyen volt, kicseréltem a karmantyúkat a lenti munkahengernél, ki légtelenítettem faszán, aszt jó lett.
Nittelőszemet lehet venni. A láncszem oldalán rajta kellene lennie hogy milyen méretű(bár 99,9% hogy 530-as vagy az van rajta hogy 50V,az is azt jelenti ), a lánckeréken szintén meg szokták adni a fogszámot és a méretet is.(bele van ütve)
A kis gépen meg a vízpumpára gyanakodnék hogy nem szállít(eleget)
nittelőszemet is lehet venni külön. Megmondod milyen kell aztán vagy kapsz, vagy rendelnek. (nálunk legalább is ez van) Én a did-hez amit most felpakoltam vettem, egyet tartaléknak.

Keringés van a hűtésben? Vizfogyasztás? Az hogy nyomás van szerintem semmit nem jelent, talán csak annyit hogy nem lyukas a rendszer.
Vízpumpa?
még más.

Szakik!
Folyamatosan xopok a gyerek motorjával (meg ő is) Gilera RC50, vízhűtéses. És most túlmelegszik, pár napja csinálja. Víz benne forró, hűtő is, valahogy mégis 4 km után pirosban van. Nyomás is van a hűtőkörben, mert fuffan, ha lekupakolom. Hűtőt, csöveket mind kimostam, de semmi nem volt benne, jól átjárható.
Találgassatok, mert én más elfogytam.
Azért nekem is gyanús volt, mert én is aztatot olvastam mindenütt, hogy ilyen over motorra nem való patent de gondoltam, ha gyártanak ilyet, akkor biztos használható...
Nyugodtabb is lennék, ha rá lenne kalapálva Lehet venni külön 1 szemet, hogy összerakjam vele véglegesre?
Holnap +mérem, pontosan milyen méret.

Ma azért jót motoroztam (fiatalkorúak most ne olvassanak tovább )
Rövidgatyesz, póló, edzőcipő...mint a régi MZ-s időkben, fiatal koromban Qrva meleg volt, nem volt kedvem bebőröddzeni. Igaz, elég lájtosan is mentem, semmi akció.
Bázismotornál vettem még télen, de úgy emlékszem akkor olcsóbb volt sokkal, kb fele...biztos volt valami akció....

http://www.bazismotor.eu/122/1...
Hol tettél szert erre a klassz kisdologra? És mi pénzbe került?
Petroleum, megy egy ilyen kefés okosság
Mivel pucceroltad a láncot?
Szassz újra itthon. Adam ne olvass vissza semmit rólad nem esett szó jó pár napja. . .
Lesz tali, hétvégén! Milyen volt görögbe? És mi van a lakhandival? csöves lettél te is mint én?
Nekem is lassan aktuális a lánc csere. Már olyan hangja volt amikor indultam mint egy csapágynak amiből hiányzik néhány golyó. Lepucoltam, bespréztem, jobb lett sokkal. Jó volt a lánctisztító készülék is, sokkal hamarabb kész lettem vele, nem töcsköltem össze semmit, és takarékos.
Lenne lém egyből megvenném! pont az a méretem! mi van talival?
kicsi lenne rám, meg el is késtél vele
de jó cucc, jó áron ha nagyobb lenne vinném ezt is
nem kell beszarni
ja, bocs
Mi is hallottuk,de nemrég jött az infó hogy a talira való tekintettel azon a hétvégén elmarad.
Most értem vissza nem aludtam. A 2 keresztfiamnál voltam. be van programozva mikor kezdődik akkor átváltson a tv a forma 1 re a fociról. Van 1 nagyon speckó hi-tec magnum bakancsom a világ legkönnyebb komandós bakancsa gyöngyvásznas és nagy rám 1 x volt rajtam próbaképp mentem benne 1 napot de nagyon nagy rám 44,5 a bakancs olcsón eladó. 12000ft magnum
na megyek én is készülödöm a forma 1 re
lassan tényleg tartozok mindenkinek itt valamivel más nem idommal az volt eddig is tét
és ne vágjatok már meg ennyire az alkatrész árakal mert igy is szegény lettem de aztán ha ilyen drágán veszek töletek mint most is imrétől akkor meg aztán még szegényebb leszek