Takarékosnak takarékos az enyémre is kíváncsi leszek felraktam a km spirált amit vettem. Holnap szétszedem és telót cserélek meg szimeringet. A tükröt amit vettem megtoldottam 10cmrel és most már tök jól kilátok.
Ez a baj hogy nincs helyettesem mert az amit nekem itt kell csinálni kb fél év volna míg rendesen betanulná. Valld be a meccs miatt rohantál haza lementél nem volt tv és be pánikóltál és kitaláltál valamit hogy elhúzhass. . .
Én már hazaértem, amit kicsit sajnálok, mert igen jó a társaság.
Legközelebb talán szerencsém lesz és tovább maradhatok.
Sikerült a tartalék üzemet fordítva rákötnöm a benzincsapra. Reggel Kaposváron tankoltam, visszafele Dunaföldvár környékén már kezdtem gyanakodni, átfordítottam nyitott helyzetből tartalékra, és pár perc múlva nekiáll dadogni. 357Km-ert tudtam megtenni a tartalékig, és 370-nél tankoltam 18litert. Ha jól számolok 4,86litty/km szerintem fasza egy ilyen öreg vastól.
Képet majd nyomnak fel a fiúk (lányok) , én telefonnal csak ennyit csináltam.
Hello!
elso korben szelepeket neznem meg,h rendben van-e.a fustoles altalaban szelepszarszimmering,v olajlehuzo gyuru.
allits szelepeket,meg karbit.esetleg gyertya csere.ha ezek nem oldjak meg,akkor meg kell bontani a blokkot... erdemes meg kompressziot merni a szelepallitas utan.ha gyenge az ertek (8 bar alatti),akkor a gyuruk,v dugok kopottak!
Hú srácok. Csak széles utat, baleset és büntetés nélküli utat kívánok Nektek! Közös fotó készüljön, majd rá fotósoppoljuk azokat, akik nem tudtak ma ott lenni...
Te egyszerűen nélkülözhetetlen vagy
A fogyasztáshoz hozzátartozik hogy 110 felett nem nagyon mentem De pont erre a takarékos üzemmódra voltam kíváncsi.
Legközelebb talán szerencsém lesz és tovább maradhatok.
Sikerült a tartalék üzemet fordítva rákötnöm a benzincsapra. Reggel Kaposváron tankoltam, visszafele Dunaföldvár környékén már kezdtem gyanakodni, átfordítottam nyitott helyzetből tartalékra, és pár perc múlva nekiáll dadogni. 357Km-ert tudtam megtenni a tartalékig, és 370-nél tankoltam 18litert. Ha jól számolok 4,86litty/km szerintem fasza egy ilyen öreg vastól.
Képet majd nyomnak fel a fiúk (lányok) , én telefonnal csak ennyit csináltam.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. . . . .
elso korben szelepeket neznem meg,h rendben van-e.a fustoles altalaban szelepszarszimmering,v olajlehuzo gyuru.
allits szelepeket,meg karbit.esetleg gyertya csere.ha ezek nem oldjak meg,akkor meg kell bontani a blokkot... erdemes meg kompressziot merni a szelepallitas utan.ha gyenge az ertek (8 bar alatti),akkor a gyuruk,v dugok kopottak!
Igazából nem tudom hol van,de ketten csak rájövünk!