Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát abban is van egy pár ösmerös kilitin és siófokon de igy akkor nem tudom sajna ki lehet
Ha olyan kedvem lesz akkor Dombóvár-Iregszemcse, de ha ellustálkodom az indulást és sietnem kell akkor Szántódnak megyek
vagy melyik utvonalon jössz?
nem tudom a nevét, nem mutatkozott be, csak ami a hirdetésben van annyit tudok. Cross-enduró vonalon nyomul inkább a srác, és Kilitiben van a cucc.
és hová felé megyen siófoknak ?
na üdv mindenkinek! megérkeztem na szóval kérdésem emre akitől veszed siófokon nem véletlenül K. Sándor a neve mert ő árul ilyeneket meg ami motorhoz ké mert ha véletlenül ő az akkor tudok akciózni az árbol ha nem akkor nem akciózható?
Ezért holnap elmegyek és felpróbálom
Most megyek az asszonyért.
Ja, a LIDL-ben vásárolt sisak nekem bejövős
Igaz az elődje sem volt a csúcskategória közelében sem. De ennek egész jó a szellőzése, (természetesen zárt állapotban) egész könnyedén lehet benne forgolódni, nem csavarja ki a szél a nyakamat ha oldalra nézek. Kb. 100-110-es tempóig simán nyitva lehet hagyni. Viszont a csatnál kényelmetlen, meg zajos, de hát melyik felnyitható nem az. Az a lényeg hogy a kipuff még hangosabb. Ez kezd is egy kicsit zavarni. Lehet visszateszem az eredeti rendszert.
Van itthon is de én nem szeretem. (bár tegnap megittam egy pohár alkoholmentest és ezzel hivatalosan is megnyitottam az idei sörszezont)
Hát azért nem árt ha méretben is jó,nem csak ár/érték arányban. (ebben biztos jobb mint ami nekem van mert az több mint négyszer ennyi volt)
Na ne hőmérőzzetek már itt, mert nem megyek jövőhéten sehova .
hőmérő te csacsi
Ha kivágom az orrát, rám is jó.
45
Csiperke?
Az előbb majdnem mentem motorozni, de az elfogyasztott alkohol mennyisége visszatartott.
Van két gomba is, Bakosi válogathat kedvére

A csizma meg ár / érték arányban legyen jó. Tudom mindenből van jó, és még jobb. Úgy gondolom hogy ennyi pénzért inkább ez mint egy edzőcipő.
Van hideg serem.
Sose értettem az embert, aki el akar adni valamit, és felrak róla egy ilyen xar képet (ill. kettőt )
Én ebből azt venném le, hogy igénytelen - akkor meg motort se veszek tőle.
Ja, a gomba jó az FZR-be,a csizmádba én kettőt lépnék mire elindulok és az enyém jobb is,tehát nem kell.
Biztos? Ez 3 hengeres. Ki akarsz lógni a "sorból"?
akkor én már 5kor kelek
És ez még csak a harmadik szabadedzés!
Tessék nézni az időmérőt a meccs után
Köszi hogy elmondtad legalább nem kell végignéznem.
most volt élőben azééé
Hamilton, meg a kér R-bull az vol elöl.
Jön a jó kis angol meccs azt talán meg tudom nézni olyan fáradt vagyok szerda hajnali 4 - mostanáig aludtam 8órát .