na üdv mindenkinek! megérkeztem na szóval kérdésem emre akitől veszed siófokon nem véletlenül K. Sándor a neve mert ő árul ilyeneket meg ami motorhoz ké mert ha véletlenül ő az akkor tudok akciózni az árbol ha nem akkor nem akciózható?
Ja, a LIDL-ben vásárolt sisak nekem bejövős
Igaz az elődje sem volt a csúcskategória közelében sem. De ennek egész jó a szellőzése, (természetesen zárt állapotban) egész könnyedén lehet benne forgolódni, nem csavarja ki a szél a nyakamat ha oldalra nézek. Kb. 100-110-es tempóig simán nyitva lehet hagyni. Viszont a csatnál kényelmetlen, meg zajos, de hát melyik felnyitható nem az. Az a lényeg hogy a kipuff még hangosabb. Ez kezd is egy kicsit zavarni. Lehet visszateszem az eredeti rendszert.
Sose értettem az embert, aki el akar adni valamit, és felrak róla egy ilyen xar képet (ill. kettőt )
Én ebből azt venném le, hogy igénytelen - akkor meg motort se veszek tőle.
Igaz az elődje sem volt a csúcskategória közelében sem. De ennek egész jó a szellőzése, (természetesen zárt állapotban) egész könnyedén lehet benne forgolódni, nem csavarja ki a szél a nyakamat ha oldalra nézek. Kb. 100-110-es tempóig simán nyitva lehet hagyni. Viszont a csatnál kényelmetlen, meg zajos, de hát melyik felnyitható nem az. Az a lényeg hogy a kipuff még hangosabb. Ez kezd is egy kicsit zavarni. Lehet visszateszem az eredeti rendszert.
45
Az előbb majdnem mentem motorozni, de az elfogyasztott alkohol mennyisége visszatartott.
A csizma meg ár / érték arányban legyen jó. Tudom mindenből van jó, és még jobb. Úgy gondolom hogy ennyi pénzért inkább ez mint egy edzőcipő.
Én ebből azt venném le, hogy igénytelen - akkor meg motort se veszek tőle.
Tessék nézni az időmérőt a meccs után
Hamilton, meg a kér R-bull az vol elöl.