A kicsire is azt mondták a motoros boltban, hogy benzin szűrő. Rezes. Kis réz golyók szűrik meg a retket...gondolom...no mindegy, most már relatív tiszta a tank, úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz. Mindjárt rajta vannak az idomok is, úgyhogy elindulok egy karikára. Remélem nem kap el sehol semmilyen rendőr
Ha hosszú távon akarsz vele motorozni,nem akarod később cserélni,akkor szerezz be egy tartalék gyújtásmodult,mert pótolni már nemigen lehet,speciális Hitachi mikrovezérlője van,után gyártani is szinte lehetetlen.
Az a kis átlátszó izé nem benzinszűrő,a nagyobbik viszont jó.
A kicsinek az a baja hogy benzinszűrőnek nevezik csak nem bírja a benzint. (Zsoltié megkeményedett mint az üveg és ahogy húztam le róla a csövet egyszerűen letört a csonkja)
Amióta kevernek bioetanolt a benzinbe az kinyírja a kemény műanyagot és az átlátszó benzincsövet is. (az ETZ-n is volt,egy év után törött mint az üveg és ráadásul szarul is szűr)
Ja ő a gyújtásmodulos?Igen nekem van,de nem tudom eladni,mert van egy másik blokkom is,arra is kell,meg tartaléknak szoktam magammal vinni,ha messzire megyek.Hívd fel Sugomotor.hu Andikát,nekik elvileg van,csak nem olcsó.Szoktak hirdetni az alkatrész fórumon is!
Szasztok naplopók van szimering de gyalogoltam is rendesen érte 34584569374834938448318223984378467368491237463métert.
Bazz ki gondolta volna hogy a nagymező utcánál a kis motoros boltokba ahol a simsonos meg az mzs cuccokat vettem van minden ami kellett szimering km spirál és fizettem érte 5400ft ot
Neeem. Azt leszarnám...sőt. Áthívatnám az R6-os kollégát és megnéznénk melyiknek van dob nélkül jobb hangja 3-an lakunk 1 szám alatt és van 1 ikerház meg 1 külön kis ház még...és az ikerházas szomszédunk szólt..
És igen! Már is sokkal jobb a gép, veszi a fordulatot rendesen, minden okésnak látszódik ez alatt a 300 m alatt amit tudtam gurulni, mielőtt rám szólt a szomszéd, hogy lehetne-e később, aludnának épp...nem mondtam semmit, mert hajnali 3-ig buliztunk, gondolom akkor sem pihentek épp sokat szóval most pöpec a gép talán, délután gurulok vele egy nagyobb kört, meglátjuk mit tud. 3.000-ig viszont iszonyatosan nincs ereje, alig-alig akar elindulni, de utána viszont, beszarás. Erősebb mint volt. Úgy megrántott, majd leestem Gondolom azt majd az exup finomhangolásával meg tudom jól csinálni, mi más lehet...A szűrők 500 ft se volt, mármint a kettő...elég jó minőségűnek is néznek ki, mindjárt rakok fel képet. Elvben most jó a mocc
Ha azonosítatlan dolgok úszkálnak ott benzin helyett,akkor jobb ha kicseréled a szűrőket,kb.300ft.autósboltban,de javaslom hogy ürítsd le a tankot is,és a karbik úszóházát is takarítsd ki!Sőt,vedd le a tűszelepek házát is,mert a végén is van egy kis szűrő,mögötte a töltőcsatornában pedig megállhat a kosz.Nekem az egyik karbinál ott a tűszelep szűrője megfogott egy gumidarabot,ott volt a töltőcsatornában,valamelyik gumicsőről válhatott le!majdnem teljesen elzárta a csatornát!
Ja és