Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tartálykocsid van?
én a kis Apriliámmal régen megtudtam csinálni. Ez a vas tolja az orrát.
Hát szorítok Neked! Remélem összejön a 19 mocival!
legyen egy tank benzin!

Ha nem tudjátok a számomat akkor hívjatok! harminc, 278nulla337
ja amúgy tegnap megfigyeltem - még a szétszedés és pucolás előtt - hogy 7-8 ezerig felforgott "hidegen" is a mocc és a hangja se volt vészes...valami retek lehetett tényleg - talán - és azt szívta be néha, azért fulladozott. REMÉLJÜK! Messze még a 19.-e!
na megyek valamit csinálni én is mert tele vagyok dologal
Őőő, még nem néztem
Gore-Tex-es, kurvajó. Simán megéri a 15 pénzt, még többet is!
ja és most pénz sincs rá ,hogy meg vegyem elöled
nagy a lábamra nem is kéne na képet most speciel nem tudok teni rola mert az u.hugom elkérte a gépet a ballagásra de a lényeg 10-es va. a mente és sürü menetü és a gomba elején ami a hütöbe tekerek kb 1.5 cm -es réz henger van a menet elött na ebből remélem kitudod hámozni
Azt nem tudod szétszedni, műanyag a külseje és belül papír a szűrő. Autósboltban is kapsz ilyet, de vigyázz mert van amelyiken van egy nyíl, hogy merre menjen benne a benzin. AC nyom?
Ez az amit kinéztem
Vélemény?
Aztán nem lenyúlni mire érte megyek.
Mentem haza bálázni. Asszem nem fogok fázni.
Szerintem délután 4 körül leszek.

Én úgy látom a két érzékelő tök egyforma.
Siófokon meg láttam egy csizmát, erősen gondolkodok hogy meg kellene vennem ha jó rám.
Szóval ha kell belefér hogy elvigyem. Viszont mióta átépítettem a gépet még egy métert nem mentem vele.Most fogom csak kipróbálni és elképzelhető hogy lesz 1-2 dolog amihez még hozzá kell nyúlnom.
Reggelt!

Nem tudom. Mindegy. Ma megyek boltba és veszek. Elég a papírszűrőt kicserélni, vagy a műanyagot is kell?

Csináltam 2 képet, de nem tudom milyenek lettek.
Élőben még jobb ez a gyorsulás, még a szemed is remeg.
Jó reggelit főrendező úr!
Jó reggelt naplopók .
Megvan az FZR érzékelője is.
Ha úgy alakul a dolog, lehet hogy holnap megyek arrafelé.
vajon amikor kimostad a tankot? kiszáradt az rendesen?
Vagy a maradék genyóval gyült most meg a bajod?
Amit akkor nem sikerült kipiszkálni,de mégis feloldottad valamivel?
Szép, és jó ,is az a sex,csak az a csúnya bas@ás ne lenne
Szétszedtük az egész mindent bakosi mester segedelmével. A műanyag szűrőt szerintem megpróbálom kimosni kicsit még, mert koszos. A papírszűrőt holnap veszem az újat a boltba, itt van Tőlem 5 percre egy nagyon jó motoros alkatrészes bolt, remélem kapok. Az volt, hogy a 2 szűrőnébe 2 féle folyadék volt. Egyik a másik tetején lebegett...meg egy csomó retek...de iszonyat sok. Úgyhogy a karbiból is leeresztettük e benzint, meg mindenhonnan, mindent kimostunk, holnap megcsinálom az egészet, reménykedem még mindig ebbe a 19.-be...egy picit!
Jó éjt ti alávaló gazemberek .
. vége a hétre holnap azaz ma tipli haza. Ja és itt volt a heverom is a Rotger Hauer is, most pacsizott és ment el.
Nem értem ezért a kb 4mp ért a faszért kell végignéznem hogy Californiából megérkezik Washingtonba.
Nagy kalap kaki volt ezek a buzi angol világosítók vettek 1 2m plazma tv-t és azon nézték. Nagy kalap szar meccsek voltak na majd holnap az angolok. Mennyi genya szúnyog van itt.