Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet csak 1 fz 400r el megyek le a talira mert azon van müszi és lehet enyémre addig nem lesz meg. . .imádkozzatok hogy sikerüljön addig mert akkor láthatjátok a kicsikémet.
Lófaszt utas jöjjön vonattal bakker nehogymár én szopjak nem vagyok csaj majd ha leért akkor szophat a bige.
Akkor hogy nézzem jó e a rugózás kerék ki tekerés kerék be nem jó kerék ki tekerés kerék be ......
Szerintem csak úgy ha kiveszed a hátsó kereket.
2,5 re tekerted? enyém nagyon sokat fogyaszt kb 8l / 60km.
Hogy tudom a legegyszerűbben ráfeszíteni a hátsó telóra mert a kulcsal nem férek el .
Lehet nem sokáig nagy az öröm, de sikerült beállítani az összes levegő benzin keverék csavart. Tádám. Úgy hogy a karbi a helyén volt. Most kocsizok picit, addig lehül, és megy össze rakom és próba. Kicsit félek, de hátha.
Én most már a fizut várom,aztán viszem vezérműlánc cserére,meg szelephézagra.Vezérműláncot hogy cserélnek,milyen tömítés kell hozzá?Valaki tájékoztasson,mit rendeljek még hozzá!
Én meg szétszedem előkészítem a telócseréhez meg rákeményítek a hátuljára hogy 2 személyre jó legyen na az izgi lesz hozzáférni a hátsó telóhoz rohadt kutyacsont útba van.
Én sem. Most megyek és összerakom.
Vigyázz, körbelocsolt az ellenség
Jobb reggelt mindenkinek. Olyan benzinszag van a lakásban és nem nyúltam a motorhoz 1 hete .
. . .
iNGYEN NONSTOP MEDENCE. Lehet sörözve este fürdeni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na pc guruk. Ide hogy lehet belinkelni olyan pdf, word vagy mi a fenét, amit mindenki tud szerkeszteni? Jó lenne egy lista, hogy pontosan hány személy lesz.
Ha jól tudom azért ifi szálló mert nincs minden szobához fürdő.
De van minibár, gogo táncosok, Wifi, kivetítő......stb
Jó utat neked more,aztán vigyázz a lányra,nehogy hárman gyertek haza!
Sziasztok tesók! ma (péntek) délben indulunk görögországba. megpróbálok majd netet szerezni, és írni nektek!
Te royal, és ezen a szálláson a szobákban van zuhany, meg wc? Jól hangzik egyébként...Esetleg még plazma TV, házimozi nem ártana
Jó éjt skacok köszi ábrus a cuccot várom . .peace. .
Mellkasból hiába cibálod azzal max.csak bénának néznek de nem lesz egykerék. (súlypontáthelyezés és gyakorlott kuplungkezelés,na akkor már igen)
Aha beszéltem telefonon nem tudtam bemenni a fóti útra mert meló volt és nincs jármű holnap feladja a cuccot postán.
Ábrussal beszéltél?