Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre én vagyok a legesélyesebb
nem vagyok 1 postagalamb az az igazság
Jaaaaaj még Gyulának meg kell adnom a gps koordinátákat, mer eltéved.
ezaz
30870hsz már késő
Na kis csávó ezzel vitába szállnék veled kié a legrondább.
1 fo fix reszemrol,de lehet aszony is jon:) meg majd megbeszelem vele. ha egyedul megyek,akkor barkivel elalszok,a horkolas se zavar.csak a WC legyen kozel a szobahoz,ha veletlenul szint fole innam magam ha 2-en megyunk,akkor egy 2-agyas kell,vagy szoba,v apartman.ma lebeszelem vele.

ja es egy apro tanacs, emailt nem adunk ki nyilvanos helyen! bar ha naponta tobb ezer keretlen levelet kersz, akkr nyugodtan,mert a spambotok szurik a netet,e-mail utan kutatva.ha talalnak,elarasztjak azt.
Bent van az események közt lehet jelentkezni.
Igaz. Ész vagy.
Megoldjuk. Küldjön nekem mindenki aki jön, névvel/fővel egy mailt. Összegzem, és a képet linkelem.
royal03@invitel.hu
Fel kell tolni egy képe valaki galériájába, aztán ott hozzá lehet szólni hozzá.
Lehet jelentkezni, becsmérelni stb.
en ugy tudom hengerfejtomites eleg.de ha mar ott vagy erdemes hengertalp tomitest,esetleg ha ramatya akkor szelepfedelgumi.
nem lehet.de lehet nyitn ineki kulon forumot,vmi oldalon:) mugy sztem a jelentkezes formajaban menne ez is ,nem?
keveset szolsz,de akkor nagyot
1x-2x engem megszivatott.nagy gazzal elindultam,es kb 30-40 centire elhagyta az aszfaltot.volt para
Vannak még minimálisan, de már nem nagyon ugrálnak. Gondolom ti is csak fékernyőt hajtogattatok fő időben, de ez is megszűnik előbb utóbb. Felvétel nem igazán van, meg sírva fakadnál a fizetéstől...
Te Feri. Mit lehet belinkelni wordba, vagy pdf-be amit mindenki tud szerkeszteni.
abszolute jol hangzik.de igy mar megint nem probalom ki a satram,de nem baj,a sator helyre mehet sor v bor
Az enyém a legrondább. De az enyém.
Kecsón mikor katona voltam, volt ejtőernyős alakulat. Gondoltam hátha van felvétel.
az ulespupot en is meg akarom csinaltatni,meg a vegsulyt,meg a prizmat,meg mindent.ne az enyem legyen mr a legrondabb:)
sok allitasi lehetoseg nincs rajta.a bowdenek ne feszuljenek,ne eroltesd a motort.alapjaraton resnyire nyitva,full gazon teljesen.elvileg lennie kellene az exup szelepnel jelzesek,amihez tudsz viszonyitani.
Mire gondolsz?
Ejtőernyős alakulat megvan még?