Sziasztok! Most indulunk,majd hétfő este leszek. Lesznek jó képek teszek fel! Biztos klassz lesz élőben a Giro! De a bringázás se lesz kutya. Néztem 22%-os emelkedők vannak, az olyan mint a Sümegen a várba elvezető gyalogút!
Cső!
Szoktak 400e felett is hirdetni FZR-t. Aki ilyet tesz az azért kicsit szálljon magába és gondolkodjon el hogy normális-e.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_r1-3848713
kb 30.000 a regdíj rá plusz:
"- Adásvételi szerződés - Olasz és én köztem (Fontos hogy ha magyarországon vásároltad, minden adásvételi legyen meg (ha több tualj volt), mert különben nem lehet forgalomba helyezni.
- Eredeti Olasz forgalmi.
- (olasz kivonatási papír).
Nekem ezek kellettek.
1. Bejelentkezel telefonon lakhelyed szerinti NKH-hoz
műszaki vizsgálatra.
- Elviszed a mocit valamilyen formátumba (futón, lábon stb.) Útvonalengelyélyt nem adnak.
- Én fizettem - Egyéni forgalombe helyezési díj: 22 800 HUF
- Műszaki vizsgálat: 4 360 HUF
2. Regisztrációs adó befizetése. (lakhely szerinti VPOP).
- Függ a motor évjáratától hengerűrtartalmától, kinti első forgalomba helyezési időponttól.
3. Kötsz egy bíztosítást alvázszám alapján a mocira. Érdemes kiszámolni előtte a netrisken.
4. Okmányiroda
- Foprgalmi: 6 000 HUF
- Törzskönyv: 6 000 HUF
- Rendszám: 5 500 HUF
- Matrica: 585 HUF
Itt helyben megkapod a rendszámot, hazamész, felrakod, oszt go!
5. Visszamész a biztosítóhoz, és átiratod az alvázszámot a rendszámra.
A törzskönyvet kb.1 hét múlva küldik postán."
kb 15 percembe telt megtalálni a "motorbehozatal külföldről "topikban. bár láttam ott is megkérdezted és azt a választ kaptad olvass utána...
de nem fogom helyetted papírozni is a motort
Csak akkor érdemes szarakodni a forgalomba helyezéssel ha qrva olcsón ÉS kivételesen jó állapotú gépet sikerül találni.Keress rá a neten,van egy csomó oldal ami kitárgyalja hogy mit hogyan és mennyiért lehet megoldani,de ha felhívsz egy kereskedést ahol hirdetnek úgy motort hogy forgalomba is helyezik ott megkérdezheted hogy mi a menete.
Cső!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_r1-3848713
"- Adásvételi szerződés - Olasz és én köztem (Fontos hogy ha magyarországon vásároltad, minden adásvételi legyen meg (ha több tualj volt), mert különben nem lehet forgalomba helyezni.
- Eredeti Olasz forgalmi.
- (olasz kivonatási papír).
Nekem ezek kellettek.
1. Bejelentkezel telefonon lakhelyed szerinti NKH-hoz
műszaki vizsgálatra.
- Elviszed a mocit valamilyen formátumba (futón, lábon stb.) Útvonalengelyélyt nem adnak.
- Én fizettem - Egyéni forgalombe helyezési díj: 22 800 HUF
- Műszaki vizsgálat: 4 360 HUF
2. Regisztrációs adó befizetése. (lakhely szerinti VPOP).
- Függ a motor évjáratától hengerűrtartalmától, kinti első forgalomba helyezési időponttól.
3. Kötsz egy bíztosítást alvázszám alapján a mocira. Érdemes kiszámolni előtte a netrisken.
4. Okmányiroda
- Foprgalmi: 6 000 HUF
- Törzskönyv: 6 000 HUF
- Rendszám: 5 500 HUF
- Matrica: 585 HUF
Itt helyben megkapod a rendszámot, hazamész, felrakod, oszt go!
5. Visszamész a biztosítóhoz, és átiratod az alvázszámot a rendszámra.
A törzskönyvet kb.1 hét múlva küldik postán."
kb 15 percembe telt megtalálni a "motorbehozatal külföldről "topikban. bár láttam ott is megkérdezted és azt a választ kaptad olvass utána...
de nem fogom helyetted papírozni is a motort