Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már egy ideje nem így van.
Nos akkor mi is a típusa a vasnak?
(mivel látszik a hengerfejen hogy nem négyüteműé és az első futómű is vékony és más az SR-hez képest így természetesen nem az.(de biztos voltam benne hogy egy-két okostóni úgysem állja meg szó nélkül ) Valami kétütemű 50/80-as változat lehet.
Akkor a hiányos adatlapod ellenére feltúrom Neked az archívumot és megkeresem. (de csak német márkás ár lesz)
130-150ezer Ft cakkpakk.
adatlapomon nincs elég, Bill?
Cakkát
aszem én is alszok mert reggel korán kelés lesz jó cakát nektek !
én csicsikálok mert 5 kor kelés jönnek kötik be a forgatási lámpák tápjait a trafóra és 6- áramszünet lesz.
péntek esti elfoglaltság?
OK tesó neked is legyen kellemes éjszakád.
Ja és egy csomó minden ,úgyhogy meg is áll 100 körül
Megyek bebaszni
ja és ultras
ezt csak úgy te huligán!
Ha figyelembe vesszük az én ezresem sima átírása kb cakk pakk 60e körül van nyugodtan számolhatsz min100 rugóval és akkor csak gyengén saccoltam.
nálunk a kertben vannak de akkorák ,hogy majdnem rántani lehet őket
segggit szeretnéd csak pedig én a mellet is szeretem de nagyon
Fú gyerekek szárnyas hangya invázió van eddig nyitva volt az ajtóm és több ezer darab beköltözött és most rovar irtóztam de megfulladok tőle.
Add nekem a seggggit ,és a fejét!
A melle sohasem érdekelt!
Semmi bajom a nagy melákkal szeretem őt mint mindenkit ezen a fórumon. Ugyi skacok ja és
Motornál a vagyonszerzési illeték 0-499cc ig 18ft/cc 500 felett 24ft/cc.
Te nem csiped a srácot!?
Na ezt tessék tanulmányozni remélem segít. Nem tudom él-e még az a rendelet hogy 1994 1 hó előtti járművet nem lehet forgalomba helyezni. Cáfoljatok meg ha rosszul tudom.
http://www.kobanya.hu/tart/far...
Hellosztok!Valamelyikőtök még nem papiroztatott fzr-t?
Lenne egy 1000 ccm-es '92-es fzr-em,olasz forgalmival,és kétnyelvű adásvételivel?Azt tudom,hogyha eu-s a forgalmilya,akkor nem kell eredetiségvizsga,de ezt mi alapján tudom megnézni?
MEnnyibe kerülne forgalomba helyezni a vasat,névre írva?Törzykönyvel,vagy a nékül?

Várom a hozzáértők válaszát!

Sok gumifát!
Nekem semmi bajom a fórummal . Uram a hiba az ön szolgáltatójánál vagy a gépében van .
baszmaeg már meghülyítetted a fórumot is !
folyton eltűnik az egész kócerály !
A végső visszaszámlálás kezdődik 99.