Hát a méret a fontos,és ebben a méretben nem találtam ócsóbbat.
Volt olyan ahol ez a guma 52000Ft volt.Különben semmi különös elképbzelésem nem volt,hogy milyen márkájú gumit vegyek,de ez se rossz.Nekem megteszi az évi 3-40000 Km-re.
Gyerekek elborította az agyam a szar . Jött 1 diplomás építész mert van 1-2 dolog a házon amit meg kell javítani. Na a csávó minden 3. kérdése felém " na mi erre a megoldás ". Tudjátok nagyon türelmes ember vagyok a birka hozzám képest 1 vérszomjas farkas de ez ez úgy felbaszta az agyam kb a 18. mi erre a megoldás után mondom " 1 ha tudnám akkor te nem lennél itt és nyomod a süket dumát" " 2. fogod a pairod és elmész a sunyiba és apádnak tedd fel a kérdést mi lett volna a megoldás hogy te ne szülessél meg" na jött is a telefon a góréktól és feltettem nekik a kérdést " na mi erre a megoldás..." . .
Ikim2025 nem kötözködés jelleggel, de miért Pirelli miért nem Bridgestone ? Jobb a Pirelli vagy vagy vagy ? (Tényleg nem kötözködésképp csak érdekel hátha tudsz vmi jó infót)
blueboy
Ha véletlenül kerülne rá új idom és tank, akkor ugyanilyen lenne nagyjából.. gyönyörű. Ádám asszonykája is megkérdezte Ádám-ot, hogy Neki mért kék-rózsaszín-fehér
Ezért a beszólásért már mért lennék? Na majd FZR találkozón jól nem én persze a 75 kilómmal, majd megoldom ne félj...vagyis félj. Napszemüveges a bukóm, ennyire király vagyok mondjuk maga a bukó nem egy álom, mert ugyan kényelmes és pöpec, de elég hangos sajna...fújt a szél és már 100 körül volt benne bőven hang... pedig Caberg...ami azért nem olyan nagyon szar márka elvben...
Szerinted milyen a motorom színe, valaha a Tiéd volt, tudnod kéne Fekete csizma, fekete kesztyű, nadrág, fekete poló-pulcsi, fekete protektor, fekete napszemcsis bukó
bolond
en altalaban lehuzott sotetitett plexit viselek.asszony szerint mint egy rohamosztagos.sztem atlagos... de a teljes fekete oltozeknek is megvan a hangsulya
asszed nem kerultem mar durva helyzetbe?:P jo,teny,h megusztam mindig,mert kidumaltam magam.
pl:
1. amikor a ladashoz odamentem,es orditottam vele,nem tudtam ki az,csak mentem. szerencsem volt
2. egy faszi leszoritott karacsony estejen,mert megeloztem.elbeszelegettunk,vegul elment.
3. egy kocsmaban egy kanci ize eros testfelepitesu kisebbsegitol megkerdeztem,hogy hivjak a bnojet.o aszitte ki akartam kezdeni.2-en voltak,mi is.mi 2-en voltunk akkorak,mint az egyikuk. kidumaltam magam.
4. csocsoban megvertunk egy faszit.rank akarta boritani az asztalt,lebeszeltuk rola.megfordult ,es a pisztoly ott volt az oveben.
5. bmw-ssel baleset.kiugrott,es jott felenk hangosan.mi is kiugrottunk,es hivtuk a szeme lattara a zsarukat.a vegen meg o hivot tnekunk szerelot,mert mozgaskeptelen lett az autonk.
szoval megeltem egy par dolgot,de mindig megusztam.en ugy tartom,h volt szep 29 evem,ha meg tobb lesz,az ajandek.a manak elek,nem erdekel a holnap.ha egy ilyen lelo,v megol,igy jartam.o meg eljen a tudattal,h visszaterek,es kiserteni fogom az elete vegeig:D
Én csak a refit xoktam rátenni, az is használ, + előzéskor átnézek rá, kb. mint egy kupac xarra, biztos nagyon randa a kopasz fejem, de nem szoktak visszanézni, kerülik a szemkontaktot
Ez tök okés, de akkor valszeg Feri nem olvastad azt a cikket, hogy a bmV-s fogta és kilökte az előtte lassabban haladót mikor mellé ért, a srác felborult a kocsival és eltört 1-2 alkatrésze, persze a kocsi TK lett...meg nem hallottál azokról akik nem a szellőzés végett engedik le csak 3 cm-re a sötétített ablakot amin kidugják a kis fém csövet...tudom, hogy nem vagy kis darab, láttalak élőbe, de a golyót Te se fogod meg...
Sokan beszélnek bátorságról, Én ezt csinálnám - Én azt csinálnám ha így lenne, de amikor ott vagy és cselekedni kell akkor már nem olyan könnyű...az emberek Isteneknek képzelik magukat, joguk van akár megölni Téged...ezt mindig tartsd fejbe..
termeszetesen ez a masik veglet,oket is utalom altalaban jobbrol a kulso savbol megelozom oket,aztan elejuk vagok,es lelassitok 110-re.felfogja gyorsan mi a helyzet:)
Volt olyan ahol ez a guma 52000Ft volt.Különben semmi különös elképbzelésem nem volt,hogy milyen márkájú gumit vegyek,de ez se rossz.Nekem megteszi az évi 3-40000 Km-re.
blueboy
Mult héten rendeltem hátsó gumit ,ami ma meg is érkezett,szerintem ócsó vot!
http://www.r17.hu/index.php?pa...
en altalaban lehuzott sotetitett plexit viselek.asszony szerint mint egy rohamosztagos.sztem atlagos... de a teljes fekete oltozeknek is megvan a hangsulya
pl:
1. amikor a ladashoz odamentem,es orditottam vele,nem tudtam ki az,csak mentem. szerencsem volt
2. egy faszi leszoritott karacsony estejen,mert megeloztem.elbeszelegettunk,vegul elment.
3. egy kocsmaban egy kanci ize eros testfelepitesu kisebbsegitol megkerdeztem,hogy hivjak a bnojet.o aszitte ki akartam kezdeni.2-en voltak,mi is.mi 2-en voltunk akkorak,mint az egyikuk. kidumaltam magam.
4. csocsoban megvertunk egy faszit.rank akarta boritani az asztalt,lebeszeltuk rola.megfordult ,es a pisztoly ott volt az oveben.
5. bmw-ssel baleset.kiugrott,es jott felenk hangosan.mi is kiugrottunk,es hivtuk a szeme lattara a zsarukat.a vegen meg o hivot tnekunk szerelot,mert mozgaskeptelen lett az autonk.
szoval megeltem egy par dolgot,de mindig megusztam.en ugy tartom,h volt szep 29 evem,ha meg tobb lesz,az ajandek.a manak elek,nem erdekel a holnap.ha egy ilyen lelo,v megol,igy jartam.o meg eljen a tudattal,h visszaterek,es kiserteni fogom az elete vegeig:D
Én csak a refit xoktam rátenni, az is használ, + előzéskor átnézek rá, kb. mint egy kupac xarra, biztos nagyon randa a kopasz fejem, de nem szoktak visszanézni, kerülik a szemkontaktot
Sokan beszélnek bátorságról, Én ezt csinálnám - Én azt csinálnám ha így lenne, de amikor ott vagy és cselekedni kell akkor már nem olyan könnyű...az emberek Isteneknek képzelik magukat, joguk van akár megölni Téged...ezt mindig tartsd fejbe..