Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi 3-4000 Km
Hát a méret a fontos,és ebben a méretben nem találtam ócsóbbat.
Volt olyan ahol ez a guma 52000Ft volt.Különben semmi különös elképbzelésem nem volt,hogy milyen márkájú gumit vegyek,de ez se rossz.Nekem megteszi az évi 3-40000 Km-re.
Gyerekek elborította az agyam a szar . Jött 1 diplomás építész mert van 1-2 dolog a házon amit meg kell javítani. Na a csávó minden 3. kérdése felém " na mi erre a megoldás ". Tudjátok nagyon türelmes ember vagyok a birka hozzám képest 1 vérszomjas farkas de ez ez úgy felbaszta az agyam kb a 18. mi erre a megoldás után mondom " 1 ha tudnám akkor te nem lennél itt és nyomod a süket dumát" " 2. fogod a pairod és elmész a sunyiba és apádnak tedd fel a kérdést mi lett volna a megoldás hogy te ne szülessél meg" na jött is a telefon a góréktól és feltettem nekik a kérdést " na mi erre a megoldás..." . .
Ikim2025 nem kötözködés jelleggel, de miért Pirelli miért nem Bridgestone ? Jobb a Pirelli vagy vagy vagy ? (Tényleg nem kötözködésképp csak érdekel hátha tudsz vmi jó infót)
blueboy
Sziasztok!
Mult héten rendeltem hátsó gumit ,ami ma meg is érkezett,szerintem ócsó vot!

http://www.r17.hu/index.php?pa...
Na ennyi időm nincs várni.
Na keress csak elő nekem azt a szürke-fekete variációs képet.
Mint egy rohamosztagtörpe? :)
Ha véletlenül kerülne rá új idom és tank, akkor ugyanilyen lenne nagyjából.. gyönyörű. Ádám asszonykája is megkérdezte Ádám-ot, hogy Neki mért kék-rózsaszín-fehér
Ezért a beszólásért már mért lennék? Na majd FZR találkozón jól nem én persze a 75 kilómmal, majd megoldom ne félj...vagyis félj. Napszemüveges a bukóm, ennyire király vagyok mondjuk maga a bukó nem egy álom, mert ugyan kényelmes és pöpec, de elég hangos sajna...fújt a szél és már 100 körül volt benne bőven hang... pedig Caberg...ami azért nem olyan nagyon szar márka elvben...
Napszemcsi
tudom,es anno volt egy olyan gondolatom,h a galambvadaszt atfestem oylanra:) anno a yamaha nagyon eltalalta azt a fekete-szurke kompoziciot
Hát amilyen buzisan beszélsz feltételezem rózsaszín.
A feketesereg
Szerinted milyen a motorom színe, valaha a Tiéd volt, tudnod kéne Fekete csizma, fekete kesztyű, nadrág, fekete poló-pulcsi, fekete protektor, fekete napszemcsis bukó
bolond
en altalaban lehuzott sotetitett plexit viselek.asszony szerint mint egy rohamosztagos.sztem atlagos... de a teljes fekete oltozeknek is megvan a hangsulya
Én most szerelek fel 1 baseball ütőt a motorra.
asszed nem kerultem mar durva helyzetbe?:P jo,teny,h megusztam mindig,mert kidumaltam magam.
pl:
1. amikor a ladashoz odamentem,es orditottam vele,nem tudtam ki az,csak mentem. szerencsem volt
2. egy faszi leszoritott karacsony estejen,mert megeloztem.elbeszelegettunk,vegul elment.
3. egy kocsmaban egy kanci ize eros testfelepitesu kisebbsegitol megkerdeztem,hogy hivjak a bnojet.o aszitte ki akartam kezdeni.2-en voltak,mi is.mi 2-en voltunk akkorak,mint az egyikuk. kidumaltam magam.
4. csocsoban megvertunk egy faszit.rank akarta boritani az asztalt,lebeszeltuk rola.megfordult ,es a pisztoly ott volt az oveben.
5. bmw-ssel baleset.kiugrott,es jott felenk hangosan.mi is kiugrottunk,es hivtuk a szeme lattara a zsarukat.a vegen meg o hivot tnekunk szerelot,mert mozgaskeptelen lett az autonk.
szoval megeltem egy par dolgot,de mindig megusztam.en ugy tartom,h volt szep 29 evem,ha meg tobb lesz,az ajandek.a manak elek,nem erdekel a holnap.ha egy ilyen lelo,v megol,igy jartam.o meg eljen a tudattal,h visszaterek,es kiserteni fogom az elete vegeig:D
És még én vagyok az agresszív

Én csak a refit xoktam rátenni, az is használ, + előzéskor átnézek rá, kb. mint egy kupac xarra, biztos nagyon randa a kopasz fejem, de nem szoktak visszanézni, kerülik a szemkontaktot
Ez tök okés, de akkor valszeg Feri nem olvastad azt a cikket, hogy a bmV-s fogta és kilökte az előtte lassabban haladót mikor mellé ért, a srác felborult a kocsival és eltört 1-2 alkatrésze, persze a kocsi TK lett...meg nem hallottál azokról akik nem a szellőzés végett engedik le csak 3 cm-re a sötétített ablakot amin kidugják a kis fém csövet...tudom, hogy nem vagy kis darab, láttalak élőbe, de a golyót Te se fogod meg...

Sokan beszélnek bátorságról, Én ezt csinálnám - Én azt csinálnám ha így lenne, de amikor ott vagy és cselekedni kell akkor már nem olyan könnyű...az emberek Isteneknek képzelik magukat, joguk van akár megölni Téged...ezt mindig tartsd fejbe..
Sajnos a szabály, az szabály. Valahova tenni kell azokat a táblákat.
termeszetesen ez a masik veglet,oket is utalom altalaban jobbrol a kulso savbol megelozom oket,aztan elejuk vagok,es lelassitok 110-re.felfogja gyorsan mi a helyzet:)