Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy ertem a labaim osszecsomagolasa:) nem fert el a hasamtol a terdem
bocsi de nincsen valakinek fzr 400 hoz 90 es évjárat(3tj) egy főtengely?
Ez nem használ, próbáltam. Sőt, még a felgyújtást is kilátásba helyeztem neki, és mégse - makacs.
Ezt kipróbálom. Mind a 4 eldugulva? Bár áll már kb. 1 éve, lehet, a benya kipárolgott, a kosz meg belekötött.
Na majd a jövő héten beszélgessünk erről,ha összejön persze!
Levett légszűrőháznál indítózás közben szivató NÉLKÜL fogjátok be pár másodpercre a karbik szívótorkait és meglátjátok hogy felkapják-e a benzint.(ha igen akkor a súber meg a kezetek tiszta benzin lesz,ha nem akkor el vannak dugulva a fúvókák)
szerelni így is úgyis kell. De, a gyártyákon meglátod kap-e benyát, vagy nem. Ill. esetleg azt is melyik karbival a gond. MAgatok csináljátok majd a szinkront? Mert ha szerelő, én nem kinlódnék vele... könyebb odaadni a szerelőnek, hogy állítsa be, majd szinkronizálja.
1...2...3....Múkodj!
Nem indul továbbra sem az az öreg FZ, amit tennap bütyköltünk. Úgy tűnik, gyutás van, mert hidegindító sprayval jár pár fordulatot. A karbik tele, AC felnyomja szépen. Valszeg benzint nem fúj be, mert széttekertettük az agyát, mégse benzinszagú a kipuff.
Ááááááá, nem akarok sor4 karbit pucolni
Más 5let esetleg, ne kelljen szerelni? Valami csodaszer?
Így van! Gyors városba. De, a sebesség miatt jársz motorral? Ha a sebesség kell ülj fel egy fapados repcsire, oszt Londonig a 1,5 óra alatt elélvezel vagy 100x.
Az a király, hogy lámpától lábpáig kihúzatom 80-ig, hogy ordítson a Yoshimuram és a másik lámpánál nem a féket nyomo/húzom, hanem visszarakom 1-be, hogy legörögjön... Gyönyörű hangja van.
Nameg ami nem utolsó, hogy motorral nem kell a dugóban álni, nem 4. re egyek át a lámpánál, mert előremegyek, oszt kibaszottul qvára leszarok minden autós, hogy szenved a lámpánál.
Utána meg ha úgy alakul átmegyek ótósba, oszt a kis Fabia-t, 2e-nél elváltva vezetem, mert úgy lehet vele hozni a gyári fogyasztási értéket, és szépen csorgok a forgalomba. Ha látom, hogy piros lesz mire odaérek, nem nyomom, hanem üresbe, oszt hadguruljon.

És most mondjátok, hogy skizo vagyok. 2 Énem van. két kerekű és négy kerekű. Bár egyesek szerint nincs ki az összes kerekem.
Még amúgy a 250es is túl gyors már itt a városba.
kész annyi.
Nekem 1 be 108km 10500. ti már a 4. dugjátok én még csak a 2. at. 100nál.
Őszintén megmondom hogy teljesen felesleges, de akarnék mert soha semmi sem elég. :)
De ez meg hülyeség...erős ez a kis motor, de csak magához képest...Nekem kell egy R1...amit egyik nap láttam gyönyörű volt és drága de nem ezek fogtak meg, hanem az, hogy Ő úgy gyorsult 100-ig, hogy nem forgott 6.000-et se 1-be... jó, hogy pörgős motor, de az akkor is pörög, ha nem akarom...
Mondd azt őszintén hogy nem akarsz nagyobbat mert teljesen felesleges!
De melyik a megmagyarázás? az hogy elég a kicsi, vagy hogy ezért-azért kell a nagy? :)
Most nőttél a szemembe azért vetted meg ezt a motort, mert akartad...ennél gyorsabban közlekedni nem tudsz, a Tiéd még csak nem is gázos...nem kell rajta semmit szerelni egyenlőre. Csináltasd meg a vizsgát, cserélj olajat és guruljunk együtt...azért költöd/költötted rá ezt a rengeteg pénzt, hogy ott porosodjon meg öregedjen?...igen, Engem is felbasz ha arra gondolok, pont ennyi pénzért vett haverom most egy YZF-R6-ot ami mennyivel erősebb gép az enyémnél, de Én ezt a motort vettem...Te pedig azt...jó motor, csak ülj rá és vezesd!
29774 hsz
Ahol is ugrik a jogsi, 300pénz, fogyaszt mint álat, kopik a gumi mint álat, és a tb sem ajánlJa. :)
Hát igen,érdekes hogy az ezresen nincs olyan érzés hogy csak a fordulatszámmérő van összekötve a gázmarkolattal,hanem vele együtt mozog a km óra mutatója is és nagyon gyorsan a 200 feletti tartományban van.
Hát igen,szar érzés amikor annak is örülni kell hogy alig vert rám pár métert megállótól megállóig a BKV valamelyik "nagyágyúja"
" lehet a határ amilért egy jó állapotú 250es elmegy, lánynak, fiatalnak akárkinek"
Kezdem sejteni hogy miért ilyet vettél! Fiatalnak szerettél volna látszani,vagy akárkinek!(Ádám meg lánynak)
D e az illúzió! Ábrus mester! Az illúzió! Mondjuk rögtön romba dől,ha az ember mellett elhasítanak 200 felet, csöndben. csak úgy suhogva!
Igen,kemény dolog az amikor mész mint az állat és boldog vagy hogy milyen faszán kened,közben a forgalom meg csodálkozva nézi hogy mi a frásznak kell ráhasalni a tankra 100-nál!