Holnap ilyenkor már utazunk Olaszországba. Viszünk bringát is, lesz egy klassz hosszú hétvége. Vasárnap Giro hegyibefutó, hát jó tartalmas lesz.
És ha még a moci csere is összejönne!
közelebbről erről a motorról elmondható szerintem(!), hogy valszeg (99%), hogy nem gyári a fény (ami nem baj egy ennyi idős sportmotornál), nem gyári az első lábtartó, a konzolt nemtudom, a kipuff marha jól néz ki, vizsgán ciki lehet, fejidom fény + plexi + tükör valszeg japánban együtt gurult le a gyártósorról a vázzal, dekli nincs összebaszva, ülés is szép állapotú, index is eredeti forma.
általánosságban elmondható, hogy hasonlóan a mai tendenciákhoz, nem volt 2/3ad annyi mint egy 600as, hanem igen közel volt azok árához anno is, sőt egy vizes gsxr400-cbr400-zxr400 főleg az ilyen SSP kiadások még talán drágábbak is lehettek mint egy akkori hétköznapi haccázas.
Én ennek az elintézését másra bízom nem vagyok vele 1 súlycsoportba. Szólok a keresztfiamnak 2 éves de úgy harap majd elintézi a sorsát de itt a fényképe rettegjetek tőle 1 igazi supermant láttok. A másik az Újpesti huligán 3 évesen és nagy motoros lesz.
Reggelt !
És ha még a moci csere is összejönne!
volt, 6 ezer pénz
ma felhivtam őket h kellene nekem rugesz,azt mondták van ,3 ezer forint
érdekes,,,