Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt naplopók. Ki korán kel hamar fekszik.
Köszi. A 160-as nálam simán elfér. 3HF(de szerintem tök ugyanaz mint a 3HE)
Jó mukát. Indul. ja...
Reggelt !
Hát ha mindenki horpaszt, akkor majd délelőtt. Indul a gálya! Cső!
Holnap ilyenkor már utazunk Olaszországba. Viszünk bringát is, lesz egy klassz hosszú hétvége. Vasárnap Giro hegyibefutó, hát jó tartalmas lesz.
És ha még a moci csere is összejönne!
Jó reggelt! Mindenki alszik?
ŐŐŐ, nem? holnapi nappal együtt lesz egy tizesem, az már fedezi a vizsgát. Már csak a gumikra kell pénz 19.-e előtt
többször is megütöd magad a gumával?
Áthozod a gumit, véged..
Úgy látom ez az időváltozás mindenkit megvisel.
Ha komolyan érdekel holnap megmondom de ehhez elő kell túrnom pár dolgot a szekrények mélyéről.
Nem tudok verekedni de azt már látom h a jobb oldalra kell állni
50 körül is láttam akkor az felejtős?
Multkor bementem a boltba kplungrugót kerestem,
volt, 6 ezer pénz
ma felhivtam őket h kellene nekem rugesz,azt mondták van ,3 ezer forint
érdekes,,,
1/
Látom ám rajtad h csak irígy vagy
nem.
közelebbről erről a motorról elmondható szerintem(!), hogy valszeg (99%), hogy nem gyári a fény (ami nem baj egy ennyi idős sportmotornál), nem gyári az első lábtartó, a konzolt nemtudom, a kipuff marha jól néz ki, vizsgán ciki lehet, fejidom fény + plexi + tükör valszeg japánban együtt gurult le a gyártósorról a vázzal, dekli nincs összebaszva, ülés is szép állapotú, index is eredeti forma.
163cm/60 kg izom nem jobban hangzik?
általánosságban elmondható, hogy hasonlóan a mai tendenciákhoz, nem volt 2/3ad annyi mint egy 600as, hanem igen közel volt azok árához anno is, sőt egy vizes gsxr400-cbr400-zxr400 főleg az ilyen SSP kiadások még talán drágábbak is lehettek mint egy akkori hétköznapi haccázas.
nem lehetett kapni az európai piacon egyéb kérdés?
Helló valaki megmondaná mennyibe került régen egy fzr 400 új ára!
Na joccakát holnap remélhetőleg ünnep lesz.
Én ennek az elintézését másra bízom nem vagyok vele 1 súlycsoportba. Szólok a keresztfiamnak 2 éves de úgy harap majd elintézi a sorsát de itt a fényképe rettegjetek tőle 1 igazi supermant láttok. A másik az Újpesti huligán 3 évesen és nagy motoros lesz.
persze.. kis szargeci, itt adja a fejét, demajd..