CSá köszi a véleményt a mocit most vettem 2-3 hete nekem se tetszik a lábtartó de ezzel vettem a fényezés szerintem jó nincs karcolva szét szedtem még nincs ragasztva az idomok full törés mentes! a kipuf k u hangja van nem gyári de fa...sza. Ja a tankon meg a plexin ott a gyári matrica szerintem az gyári festés.
Hamerite baromi jó anyag tényleg,azonban az persze kamu h kenjük a rozsdára!
Amenyire lehet szedd ki a rozsdamanókat!Mindig csiszolt felületre fess,
nem tom hol akarsz festeni...
ezzel a festékkel 1 etlen gond van:kemény anyag,ha kavics éri és megpattan,ugyanúgy vége a bulinak...
ezért nem olyan fasza pl a felnire sem ,de motorvázra szerintem tökéletes
Fosok tőle ez tény de ez egy egészséges félelem. Mert tudom hogy kicsi az esélye hogy ne szaggassam a szarvát és nem akarok statisztika lenni mert nem bírtam a bőrömmel, és ez szigorúan csak az önhibára vonatkozik. Ti nagyobbat akartok hogy megismerjétek amit én már ismerek erről az erőről ami dobog a tököm alatt mogyoród-fót-mogyoród között megtéptem oda vissza már 1 párszor és mondhatom remegve szálltam le és elgondolkoztam mekkora fasz vagyok. Nem érzem azt a biztonságos kezelést a gép feletti uralmat ezzel a keskeny kormánnyal mint 1 szélesebb pl enduró kormánynál.
De ez olyan mint 1 nő ha nem érzed vele jól magad akármit csinálhatsz nem lesz jó a társas élet. Lepattintod valahogy és keresed tovább az igazit. Na én most így érzek.
Fél tőle ,mert nincs jogsija ,mert nem gyakorlott motoros,
nincs ezzel semmi baj ,sőt jobb is ha 1 kis nyugissal kezd.
Még mindig jobb mintha benne lenne az esti híradóban,krétával körberajzolva! /csak a statisztikát rontja /
Sőt szerintem az a jó hogy ezt be is meri magának vallani,ne bántsátok ,ez becsülendő!
Á hallod a főnőköm bejelentette igényét a motorra azt mondta ad 300-at érte mert látta mennyit dolgoztam rajta hogy jó legyen, és tudja nem nagyon szoktam szart kiadni a kezem közül, eladta a 400 as burgonyát és kell neki 1 olcsóbb motor amivel ki tud jönni és nem kell a városi dugóban szopnia. Most nagyon beakasztott ezzel nekem mert lenne 1 csere 1-1 be de no mani így meg lenne 1 190 ért és +maradna is mani.
Azért kérdeztem mert annyira elkapott a csere-láz, hogy gondoltam megkörnyékezlek az FZ-vel
De mivel az én donor FZR-em 3LE kódos, és mivel átpakoltam hátra a 17"-os felnit, villástól már nem is akarom annyira elcserélni.
NA kezdjük elölről melyik kell: a motorszám és a vázszám 3cb vel kezdődik a blokkba elöl az van 2GH00 ez a 989cc felett van. remélem jól nyomtam amit kellett nyomni. Ábrus 1x megállapította hogy már valami javított széria ez.
Annyi rohadt meló van költöznek hétfőn kültéri forgatásra pesten a gülbabához és most pakolnak a ruhások és szopóka van.
Amenyire lehet szedd ki a rozsdamanókat!Mindig csiszolt felületre fess,
nem tom hol akarsz festeni...
ezzel a festékkel 1 etlen gond van:kemény anyag,ha kavics éri és megpattan,ugyanúgy vége a bulinak...
ezért nem olyan fasza pl a felnire sem ,de motorvázra szerintem tökéletes
nincs ezzel semmi baj ,sőt jobb is ha 1 kis nyugissal kezd.
Még mindig jobb mintha benne lenne az esti híradóban,krétával körberajzolva! /csak a statisztikát rontja
Sőt szerintem az a jó hogy ezt be is meri magának vallani,ne bántsátok ,ez becsülendő!
De mivel az én donor FZR-em 3LE kódos, és mivel átpakoltam hátra a 17"-os felnit, villástól már nem is akarom annyira elcserélni.
Annyi rohadt meló van költöznek hétfőn kültéri forgatásra pesten a gülbabához és most pakolnak a ruhások és szopóka van.