Menet közben volt benne csak 5, hazafelé jövet direkt többször megnéztem...[O05
Hát csak azt ellenőrizzük hogy hajtókarcsapágy, vagy főtengely csapágyazása nem lóg, magát a tengelyt nem akarom kivenni, annyira azért nem akarom megbontani, már használni kéne...
Ezen gondolkodtam én is, de ha kivették akkor ott elvileg egy üresnek kellene lennie, ez meg nem is engedi a váltókart feljebb, ott megakad... Bár nem hiszem hogy sok szükségem lesz rá,mivel úgysem akarok 230al tépni vele, bár spórolás szempontjából nem egészen mind1, hogy 130nál 6000 vagy 5000et forog, de ez legyen a legkevesebb.
a gyertyakat en ugyesen megoldottam.van egy 2 ponton csuklo hosszabbitom.igy jatszi konnyedseggel kicsavarom a belso gyertyakat is. ott aztan minden kiderul.van-e szikra,jut e benya.az is lehet,h nincs konpressziod,es azert ne mindul be.tologassatok,es ha ugy hajlamosabb az inditasra jo eselyetek van egy szelepallitasra
Sziasztok, újabb kérdés:
Hogy lehet hogy a 3HE-m csak 5 sebességes?
Ez már a múltkor is eszemben volt, csak azóta ugye meg lett bontva a hengerfej és az járt az eszemben. Most amúgy épp a hézagoló betétek beszerzése van folyamatban, és ha minden igaz a hétvégén kész a gép, szerencsére a szelepeknek semmi baja,és eddig még nem találtunk nagy hibát, ma lehúzzuk a hengersort is, talptömítést is újat kap, és azt is megsasoljuk mi van a főtengellyel, ha már ott vagyunk... Mióta megvettem (Máj.5) még egy métert sem mentem vele ... De ha egyszer kész lesz... .
latnod kellett volna hogy elozom.nagy levego,bedo la plexi ala,eloz,majd aztan felegyenesedik,levego kifuj. 3-4 kamion egyuttes elozesenel mar akadtak legzesi problemak
Úgyhogy most itt punnyadok, ahelyett, hogy hergelném a gépet.
Hát csak azt ellenőrizzük hogy hajtókarcsapágy, vagy főtengely csapágyazása nem lóg, magát a tengelyt nem akarom kivenni, annyira azért nem akarom megbontani, már használni kéne...
A fokozatokat meg majd akkor számold meg ha mész vele.(ugyanis álló helyzetben átb@szhat)
megtudnátok nekem mondani a képen látható motor pontos típusát?
Hogy lehet hogy a 3HE-m csak 5 sebességes?
Ez már a múltkor is eszemben volt, csak azóta ugye meg lett bontva a hengerfej és az járt az eszemben. Most amúgy épp a hézagoló betétek beszerzése van folyamatban, és ha minden igaz a hétvégén kész a gép, szerencsére a szelepeknek semmi baja,és eddig még nem találtunk nagy hibát, ma lehúzzuk a hengersort is, talptömítést is újat kap, és azt is megsasoljuk mi van a főtengellyel, ha már ott vagyunk... Mióta megvettem (Máj.5) még egy métert sem mentem vele ... De ha egyszer kész lesz... .