Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. 125kg tudod mikor emeled meg mész a dokihoz aranyér kiugrás miatt és nem tudsz motorra ülni úgy fog fájni a segged. .
Cső! Megyek megrogyok, mindjárt kelnem kell!
jaje, tenisztábort tartottam, azt beszartam hogy nem tudom levinni a cuccaimat, azt annyira levegősen votl még így is, hogy SEM az odlaltáskákat, SEM a tanktáskát nem nyitottam nagyobbra, hogy csak úgy lötyögött a cucc a táskákban.
bocs, hogy ma ilyen kömény vagyok, megyek is alunni
hogy mindkettőtöket szétb@sszam, ne viccelj már Velem...ultras-t a kezembe kapom és Vele verlek szét Titeket
Jól felcuccoltad a vasat.
úgy-a. szánt szándékkal. van kifogás? szombaton kesztyűzök másik 110kilós haverommal, jöhetsz.
Pff. SZAROK!
ott nem kopog tank
Bringázz VAZZE! Az leszedi a felesleget! Látod én 2méter, és 80kg vagyok, ja és színtiszta izom!
hagyd, ezeknek ilyen műanyagmotorjuk van. pf
MI az, hogy "gyön"? az okés, hogy Én nem tudok írni, de ezt Te szánt szándékkal alkottad Pösti srác!
... (halkajegyzem meg a tanktáska még egy emelettel nyitható felfelé)
nem, nekem fém az egész!
ez olyan, hogy azért is az a hiobás aki kisorolt és NEM kifogás hogy a másik gyorsan jött, hogy mi van ha mentő gyön gyorsabban mint a megengeett vagy akármilyen megkülönböztetett jármű? ugyanez, pl komjádi előtt buszsáv, balra nagyiívben befordulva ott csattantak, és ugyan aki a buszsávban ment az szabálytalan volt, de a baleset okozója a beforduló volt, mert bármi jöhetett volna ott.
Ez a környékbelieknek is szól.
Vasárnap felvonulás Bordányba. Ingyen kaja. Gyössze?
Köszönöm a biztató drukkot. Olyan jól sikerült kettőt kellett fordulni.
És a vito is jó még. Még egyszer
E+l is fáradtam becsülettel.
Asszem 18-as kulcsnyílású a gyertya....
Tank? az már rég nincs rajta - du ezzel qrtuk el az időt
Rá van kötve egy nagy dízelbe való akksi, úgyhogy indítózik szépen - csak nem indul.
Na majd holnap - xop folyt köv.
Ha nem láttam volna a fotód, azt mondanám, de édi vagy
Amúgy kösz
299 nemtudom mekkora a gyertya mert nem szedtem még ki de elég bonyolult ilyen tankleszedős megmozdulásos.