Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerősöm jó 40es családanya, egyedül 3 kiskorúval. Most kapott egy 45 ezrest, sztem bele fog rokkanni. Hót elhagyatott út, falu-tábla kint a faxba (első házak vagy 1 km-re), ő meg ugye nem satuzott a tábla vonalában, hanem csak lelépett a gázról. Amúgy notórius gyorshajtó, a 20 éves 1,6os dízel Pözsójával
Ennyit arról, hogy a yard nem xopat.

Ui: plusz rám is kibaxták az 50 rugót (első alkalom!), egy behajtani tilos miatt (nem veszélyes hely, csak épp nekem oda nincs engedélyem, aműgy tele volt autóval.)
Hát igen ez meg a másik véglet. Nagy az Isten állatkertje, csak ne lenne ilyen alacsony a kerítés. vagy hogy van ez a mondás...
Aki telített sávokban villog, azzal nincs mit tenni, az köcsög. Hát ebből is sok van.
De én sok olyat látok, aki sportból megy bent, mert oktatni akar (a 130ra), de a legtöbb 1szerűen balfax, (vagy nő ) Idesorolom még a VW -eket, az külön állatfaj, csilivili Passát az nem húzódik le soha, és leállósávon előzni is én még csak VW-t láttam
hozza kell tenni,en rendkivul agressziv vagoyk az utakon(csak az utakon,az eletben nem) :) mar 1998-ban,mikor vizsgaztam autora,akkor is rairtak a vizsgapapiromra,h offenziv vezetes . de ez nem azt jelenti,h nem tartom be a szabalyokat.pirosnal megallok,gyalogost elengedem,hatranezek,ha savot valtok,SOHA nem parkolok tilos helyre,meg fel percre se!de elek is a lehetosegeimmel.ha elsobbsegem van,megyek.ha beengedek vkit, lemondok az elsobbsegemrol,elvarom,h a mogottem levo ne dudaljon(emiatt egyebkent elbeszelgettem egy ladas csaladapaval,aki kishijan elutott,mert en beengedtem vkit,o meg mogottem nem akarta).nincs sok eszkozom,csak a 10.000 fordulat a yoshimuraval, a lokharitom,a pofam,meg persze a kurt,es az oklom.de egesz tanithato a nep:)
bar igy lenne:) igaz,engem meg egyszer sem szopattak,de soxor hallottam,h mindenbe belekotottek. sot,velem meg csak normalisan viselkedtek,poenkodtak,stb.ettol fuggetlenul mindig osszeszorulok,ha meglatok egy villogot.
Aki gyorsan megy annak kellene inkább figyelni a többiekre.
Én nem vettem észre hogy a yardok szopatnának. Úgy látom azokat büntetik meg, akik szabálytalankodnak. De talán ez így is van rendjén...nem?
Én azt tapasztalom, hogy nem a sebességgel meg a sebesség határokkal van baj, hanem azzal, hogy a legtöbben nem figyelnek a másikra.
Meg ott vannak a szokásos mentalitások: "nekem is annyi jogom van ott menni" "nehogymá megelőzzön azzal a xarral" "húzzál már előlem (mert nekem xy van)" - ezek mind 1formán károsak.
Minderre jön manapság még az is, hogy a yard xopatja a népet, pézbeszedés megy.
Ma mindenki verekedős kedvében van. Akkor hajrá
bocs
az utolso mondatod volt a vita lenyege,amiben ugy tunik mindenki egyet ert. ahogy tudsz! de mi van tetelezzuk fel akkor,mikor epp 10 kamion megy a kulsoben.te a belsoben elozod oket.jon a fekete auto,villog,h mi a f.szt keresel bent,takarodjal.persze eseled nincs,mert nem fersz be a kamionok koze.amikor az elozesd elkezdted a fekete BMW a mit beszelek,fekete auto ( ) nincs sehol! te a 3. kamionnal tartasz.meg 7 kamion hatra.a fekete autos mar ideges,villog,kurtol,stb.en errol beszelek. szabalyoknak megfeleloen cselekedtel,nem zavartal senkit,korultekintoen kezdted az elozest,es feltetelezted,h a fekete auto is betartja a szabalyokat.magyarul nicns az az isten,h odakeruljon moged hirtelen a semmibol.megis ott van,es ideges.en ekkor meg vissza is veszem a gazrol a labam,mert nagyon,nagyon megijedek,es nem tom mit csinaljak.van h ez percekig is eltart.es akkor most nezzuk:
1. folyamatosan mentem,mert kocsisort eloztem teljesen szabalyosan,mert legalabb 10km/h sebessegkulonbseg volt.
2. mar a 3. kamionnal tartottam,tehat nem akkor soroltam at.
3. nem zavarhattam,hiszen feltetelezhetem,h o is 130km/h-val halad,mint en.
magyarul,ha tudok,kotrok kifele,HA tudok!ha nem,akkor varjon turelmesen,mint ahogy a tobbseg teszi,es ne villogjon,ne masszon a seggembe,mert veletlenul ralepek a fekre ijedtemben.es barmit csinalsz,mindig az a hibas,aki belerohan a masikban,mert nem tarotta be a kovetesi tavolsagot.o fizet,nekem meg nem lesz autom egy ideig.jarok motorral,meg lesz friss festese az autonak.ki jar rosszabbul? az en matildom,akinek az ossz ara annyi,mint az o elso lokharitoja,v o,aki emiatt nagyon,nagoyn sokat fog fizetni a biztositonak?
ne ertsd felre,nem ellened iranyul,de ha mar vita,akkor erted:) meg nagoyn nem szeretem,ha jogtalanul (es ia jogtalanon a hangsuly) letolnak az utrol.
Akkó kabbe akkor is DUUURVA! - meg unatkozom mert nem jöttök a barátnőiddel szétverni a helyet csitten-csattan majd a kígyó a csonton
Nem tudom én még nem vettem ki a hátsókereket ez így volt mikor elhoztam engem nem zavar.
A hátsókerék tengelyhez miért kellett alátétet tenni?
Nem kicsit néz ki bután
Csak a vita kedvéért
Az a gond, hogy ha mindenki betartja a sebsség határokat, sokkal dinamikusabban lehet közlekedni mindenkinek.
Nekem is hányszor volt, hogy nem mertem kielőzni pályán, mert láttam jön mint a hülye. Ha meg kimegyek akkor meg én vagyok a paraszt és jól belevilágítanak a seggembe. Kultúrált országokban megvan azaz 5-10 km/h különbség és teljesen jól mindenki ki tud jönni, visszasorolni, előzni, tehát működik a közlekedés.
Csak 1 fényezés ráférne a bal oldalára .
Nagyon csecse a masinéria
Ezt már rendes fényképezővel toltam.
Csináltam 1-2 új képet a vadállatról.
Ezredes éves ez a vidi.
Csak a vita kedvéért.

Abban a KRESZ-ben egy csomó másik dolog is van. Pl. jobbratartási kötelezettség, meg előzés szabályai, ugye... ami kimondja, hogy nem kezdhecc előzésbe, ha már téged előznek. És gyakran pont ez a helyzet, ha lassan mész, és utolérnek +40-el. Plusz az is KRESZ-ben ugye, hogy a másikat zavarni szabad (de nem illik), akadályozni csak forgalmi okból, veszélyeztetni meg TILOS.
Fura dolog ez, de ha pályán belédmegy valaki hátulról a belső sávban, akkor:
1: folyamatosan ott mentél - miért is? (jobbratartás)
2: épp akkor soroltál át - sávváltás szabályai, elsőbbség?
Szóval mindenhogy sáros leszel, meg persze az is, aki gyorsan ment, DE AZ A NEHEZEBBEN BIZONYÍTHATÓ !
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a hajcihő kinek hiányzik... nem eccerűbb lehúzódni ?
Én sokat pályázom, leginkább belül, de többet nézek hátra, mint előre. ha valaki utolér => kotrok ki, ahogy tudok, ez a rendje.
inkabb aprohirdetesben nezdd,v bontoban. erdekes modon van 250-es, 500-as, 600-as 1000-es,de egy forumtag se 400-as.me gpersze egyik se 100-as
Nem hiszem, amúgy sokba, így hogy nincs, mégtöbbe. :)
Nekem is lejár a műszakim 06.04-én Megint péz
Pedig milyen jót mosolyogtam itt magamban eddig, hogy mennyit agyaltok a vizsgán... majd beszámolok utólag, milyen volt.