Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, értem...

szép a fórumos segítség
Reggel bringával mentem dolgozni,tökig áztam. Most úgylátszik folyt. köv. mert még mindig szakad az eső.
Még mindig nem akarják megvenni a motoromat, pedig már tegnap este felraktam az apróba is!
Igen, én sem láttam még ilyen fejidommal, Ábrus mondta, nem csörög-zörög, szépen vesz a fordulatot. Elment és megnézte.
Svájci volt a motor ott mások a lámpa szabályok azért kocka asszem.
kicsit fura a kocka lámpa
nem is tudtam, hogy volt ilyen is... csak a dupla körlámpásokra meg az újabb trapézosokra emlékszem....
De a többi része képen jónak látszik...
Dújváros nincs is messze...
Ő lenne, de még a jövő zenéje. Sok mindennek össze kell jönni hozzá.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_1000_genesi
s_5_valve-3316865
Sztem nehéz lesz eladni,nem nagyon keresik a kis gépeket. De a remény hal meg utoljára!
bar toredelmesen bevallom,dolgozni jarni jobb volt a 250-es
Névre írva 420, de nem láttam, csak Ábrus megnézte, és bólintott rá.Úgy gondoltam ,ha megjön a gumicsonk akkor irány Dunaújváros, és akkor mindenki lát, hall mindent.
akkor en 1,5 vagyok,mert kozlekedem vele (majd minde nnap ezzel jarok dolgozni), es amikor vege a melonak,kerulok egy kort,vagyis jatszok. es nekem nem eleg a 250-es:)
Ábrus!
Alapvetően 1etértünk, de azt ne feledd, hogy 2 féle motoros van: 1, amelyik közlekedésre veszi, 2, amelyik jáccani (még ha nem is ismeri be)
1: ennek teljesen felesleges 250 feletti motor, legyen könnyű, jó rugókkal, és egyenes üléspozícióval, meg ne egyen sokat. A legtöbbnek elég a 125 ccm is (ha túrázni kell, 40-50 LE), de az öreg 50es Szimók is itt futnak.
2: ezeknek az élvezet a lények, kinek az, hogy erdőben veresse, kinek, hogy pöfögjön a nagy V2, kinek, hogy gyorsuljon a speed. Ezek a motorok MINDEGYIKE alkalmatlan mindennapi közlekedésre.
Nekem is jáccani van... volt 250 ETZ is, mindig azt éreztem, mi lenne, ha...? Hát most van egy 1000res, és nem érzem ezt. Tudom, hogy úgy megy, ahogy ÉN akarom, nem úgy, ahogy Ő tud. És a játékszernél EZ fontos - ha közlekednem kell, dízelautóval megyek
Én teljesen megértem azt, aki nagy motort szeretne. Meghalni meg nem kötelező vele, egyéni döntés az is
kinti papíros az?
hogyan számolnák be?
láttad már azt, illetve ők a Tiédet?
Nincs valakinek bontós ismerőse? Kéne egy bontási igazolás.
Szia!Azért nem minden áron! Van egy Ábruséknál, abba be is számolnák, de ha valaki elviszi ezért a pénzért,akkor az övé.
Szia Sanyi!
látom eladó lett a géped
első lépés az 1000-es felé?
Basszus! 3 napja szakad az a kibaszott eső,és a víz befolyt a garázsba!
A karbi és a légszűrő közé 2500-3000ft/db, de ha a henger és a karbi közé kell akkor az nagyon húzós! Meg tudják javítani azt is, 2000ft/db-ért, az új ára az 15-16 körül van. Ezek gyári cuccok, a yakomoto-nál.
Viszont láttam már javítottat, (mondjuk ezt nem ők csinálták,de jól szuperál)azt körbekenték,szélvédőragasztó szerű anyaggal,és be van tekerve olyannal mint a géz.
csak o termesztette a fuvet
nekem van ilyen! termeszetesen piros -feherben,h menjen a motor szinehez
2500ft asszem a múltkor valaki mondta.
jobb reggelt naplopók az időtől
Sanyi,mennyibe adják a gumicsonkot,asszem nekem is vennem kell,mert a tartalékaim is sérültek
Egy ember fekete monoklival a szeme alatt felszáll egy repülőre és elfoglalja a helyét. Észreveszi, hogy a mellette ülő férfinek is monoklija van a szeme alatt.
- Micsoda véletlen! - kiáltja. - Mindkettőnknek monoklija van a szeme alatt. Megkérdezhetem hogyan szerezte a magáét? Mire a másik:
- Egy freudi elszólás okozta. A jegypénztárnál egy baromi csinos, szőke hajú nő szolgált ki a legnagyobb mellekkel, amit valaha is láttam. Azt akartam kérdezni, hogy "Merre van a mellékhelyiség", de úgy jött ki a számon, hogy "Melle van nagy, az szentség!", mire ő lenyomott egyet. Az első ember erre azt mondja:
- Ez hihetetlen, az enyém is egy freudi elszólás következménye. Azt akartam mondani a feleségemnek reggel, hogy "Drágám, tölts ki nekem még egy kávét", de véletlenül azt mondtam, hogy "A kurva anyádat te egocentrikus kövér picsa, te basztad el az egész életemet!"...
Ez tök szép. Ha belegondolok, hogy kb ennyibe van az FZR-m... Persze a Yamaha az Yamaha.