Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, ja ha hasznosnak mondható diplomád és 5-10év alatt összeszedett valós szaktudásod van, akkor meglehet a 3-4-500ezer meg kocsi, teló miegymás. Csak pont tegnap olvastam ilyne támékban, hogy a magyar cégektől nagy előrelátásról téve tanubizonyságot, ezeket az embereket szokták elsőnek elküldeni, mert a pénzügyön csak azt látjkák h mennyi bért kell neki kifizetni, közben termel 10x annyit mint aki 200ér van ott.
Akkor a költözés elmarad?
Dunántúlon elég szar idő volt/van. Berendeltek vasárnapra, a sok hibabejelentés miatt.
Inkább várok míg besötétedik,nehogy szúrja a szemecskémet a fény,
szart se érsz az iskolával
hát azért maradjunk a határokon belül.

Azért olyan nincs, hogy alkalmazottként 4-5 kilós kereseted van, heti 40 órában, irodával, céges kocsival, telefonnal, és protekció nélkül, ha nincs diplomád.

Az már más dolog, h a helyzet magyarországon sajnos az, hogy a diplomások nagy része annyit, vagy kevesebbet keres, mint a blue-collar munkások, de aki sokat keres--- viszonylag kényelmesen, azoknak egytől egyig ki kellett járniuk a sulit, diplomástul. Legalábbis szerintem.

Személy szerint nekem jobban feküdne a kétkezi munka, de ha arra gondolok, h azért kéne egy jobb jövő is, akkor talán ezért nyúzom még mindig az iskolapadokat.

Nagy átlagban akkor tehetős valaki (sztem egy nettő 350-től már tehetős valaki), ha vagy bizniszel, vagy van egy diplomája, és keményen lehúzta a gyakornoki éveket is egy jó munkahelyen. Legalábbis nagyon remélem, h nem hiába hagytam abba a saját bizniszt, amiből havonta annyit kerestem, mint a mostani bruttóm 3-szorosa...
reggelt,
itt fasza idő , nem fúj a szél,meleg van ,nem esik,nincs köd,
ilyen ez az ágyikó
megint átaludtam a vihart
lassan ideje kinéznem az ablakon legalább
Most kell az a Plexi vagy nem?
Mondjál már valamit öcsém?!
Akkor marad az autó!Legalább kevesebbet eszik és nem ázok meg,de viszont korábban kell kelnem!
én meg azt hallottam, hogy a kettes az optimum, minden más csak hiúság.
Ha meg akarsz ázni gyere. Elég f@s idő van itt is.
a rohadt életbe ezekbe a büdös hitelezős dolgokba! Meggondoltam magam... nem veszek hitelre motort, így maradok márkatárs még egy darabig. Kiszámoltam... KP-t összegyüjtök 1 év alatt, veszek jövőre, de talán már év végére is valamit majd (K5-K6 gixer 1000, vagy ZX10r 2004/5 az esélyesek, ha vkinek van tapasztalata, akkor nyugodtan megoszhatja velem).

Kp-ra kicsengetem, az a legtisztább, olyankor többet is lehet alkudni, és nem leszek a bank csicskása 5-6 évre.

Na szóval, már nem annyira sürgős a motorom eladása. Hamár összerakattam ilyen jól, meg faja gumik is vannak már rajta, akkor inkább szétpályázom már a kicsikét. ha addig valakit érdekel még, akkor jöjjön nézze meg, és ha elég becses árat ad érte, akkor hadd vigye. Természetesen FZR-es kollégáknak továbbra is alapból engedmény.

Visszatérve a két 1000-esre. A gixer nekem egy kicsit kerekebb konstrukciónak tűnik, viszont a legelső ZX10r még mindig a megtestesült vadság és érzelem egyszerre. Gyári adatokból semmi különleges nincs benne, viszont ugyebár köztudott, h a kawa ezzel a szériával kicsit csalt, mert gyárilag keréken kicsapja a 180 Le-t, míg a gyári adat főtengelyen 170.

Az egyedüli visszatartó erő az, hogy sokan mondják, h a kawa szerelgetős motor, szétesik, spontán leszakad a szelepe. meg a durvasága, kormányrázása... nem tudom h tényleg mennyire igazak ezek akijelentések. A kawások meg azt mondják, h soha semmi baja sincs, és a legmegbízhatóbb motor az összes márka közül... na szóval én nem tudom.

A K5-K6-ról meg mindenki csak ódákat zeng, kicsit puhább, nem rázza az elejét, minden meg van rajta gyárilag, ami a kawán is van, plusz kormányteló... szóval csiti fitti. egy a bajom vele, h suzuki. nem akarok én is suzukis lenni, habár kétségtelen, h a K5-K6 elég jó motor a mai napig is. Csak megéri azt a plusz 3-4 kilót a kawához képest, mert úgyse leszek soha profi motoros, akinek számítana ez a különbség? (ha tényleg nem olyan nagy a különbség) Najó most úgy kínlódok ezen, mint még soha eddig motorvásárlás előtt. dehát ezek már nem is pár 100ezres tételek, millión felül vagyunk, és nem csak 1-2 évre tervezem a megvételüket.

R1-CBR1000RR nem érdekel.
minden vizes,es esik az eso.a szel mar nem fuj.
nem ertem mit vagytok meglepodve. itt vagyok,van egy diplomam,es kevesebbet keresek,mint egy asztalos. magyarorszag 2010.en igy szeretlek...
egyebkent meg az egyetemen azt tanulod,hogyan lehet inni,es 1 nap alatt felkeszulni a vizsgara(nem tanulni,felkeszulni.nagy kulonbseg!)
Zsolti!El merjek holnap indulni motorral?Mi a helyzet Szeged felé?Fél 8-ra ott kell lennem!Kicsit hideg és esős az idő!
Az egyetem nem a tanulásról szól hanem hogy hogyan ússzad meg a vizsgákat. Ezt egy művelt ismerősöm mondta.
Mikor hajnalba jártam dolgozni pesten akkor minden reggel! a közgáz és a műszaki egyetem környékén a sok részeg egyetemista akkor mikor tanultak ezek ha hajnali 5 kor még tök részegek voltak.
magyarországon a lényeg 2000 évektöl kb szakmát ne tanulj csak egyetemre vagy fő iskolára járj be hülyitik az embereket mindennel be etetik csak azt nem tanulják amit kéne de én azt mondom a hülye az hülye marad diplomával is meg anélkül is
Súlyos.
Ide vezetett az elmúlt évtized maszop-szdsz oktatáspolitikája.
De a kérdések is xarok voltak. Azt kellett volna kérdezni, mekkora a különböző narkókból a szokásos adag, és milyen bűntetteket követett el a világ a zsidóság ellen. Akkor jobb lett volna az összkép.
Van köztetek aki egyetemet végzett?
Ez mekkora színvonal és hogy kerültek be oda. Tisztelet a kivételnek de már a tanár se tudja.
http://vimeo.com/11690875
lehet hogy erre vágyik
A főnők családtag őt nem a pénz érdekli szal hiába gépészkednél. Azt mondta csak akkor rúg ki ha minimum a szájába szarok aminek lássuk be nagyon kicsi az esélye.
bazmeg, megyek, azt megmodnom a főnöködnek hogy 10ezerrel olcsóbban elvállalom a melódat