Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudom hogy most mennyit adnának de szerintem mindennel együtt kb:160-180 körül.
és ha véletlen elforog ?kárt csinálok?
ha nem akkor holnapután bontok mint hülyegyerek az ajándékot!
Erről van szó:
hm.. költözünk dunagecibe? szólok asszonynak. mi pénz?
Egyszerű. Ott van minden a fedél alatt,viszont kellene egy célszerszám hogy megfogd a kosarat hogy ne forogjon el az anyával együtt. (egy fém lamellára kell hegeszteni egy darab köracélt vagy valamit)
húvaze! hozzákezdjek 1 edül?
ha elakadok és fotózok és értetlenkedek közben segítesz távirányítással?
ja és ha ez mind oké? nem ez a baj?
szval akkor nagyon be kell menni?
Dunaújvárosi telephelyre minimum érettségizett, B kat. jogosítvánnyal rendelkező műszaki érdeklődésű,angolul jól beszélő,tanulni-fejlődni hajlandó nem tökhülye kollégát keres a Linde operátori munkakörbe. (folyamatirányítás) Gázipari vagy műszerész végzettség előny.

Nos Cindy,megfelelsz a feltételeknek?
figyu 1 évet én is kiprósziltam ilyesmivel lakáshiteleket és biztositásokat csináltam ,amikor volt laóakáshitel akko nem hozott rosszul ,
most is kellene csinálnom 1 pár biztit / a főnök szerint/
viszont már rájöttem :
-ha szeg kell az embernek elmegy a vasasba
-ha kenyér akko elmegy a pékhez...
-nehézezamelódekibaszottultudomjól!
Leveszed a kuplungfedelet (oldalsztenderen nem fog kifolyni az olaj) és megfogod a komplett kuplungot és megmozgatod ki-be és ha mozog akkor az lesz az.
Aztán kiveszed a kuplungrugókat és leveszed a nyomólapot.
Alatta van a kosár belsejében a tengelyen az anya ami fenntartja a helyén a belső kosarat (elvileg van alatta biztosítólemez hogy nem tudjon lelazulni) azt kell meghúzni. (ha az lazult le)
Ha már úgy is szétszedted akkor mérd meg a kuplungrugók hosszát és a lamellák vastagságát is.(a lamellákat ne keverd össze)
Összerakás fordított sorrendben.
javíts ki ha tévedek!a lelazult azt jelenti hogy szét kell szedni és utánnahúzni valaminek?
ezt de gyűlölöm, ezt a béltépést.. emiatt lépnék le. (mégha köcsög ámbrás cet vicceskedik is)
Felraktam 1-2 szép képet...
http://www.sportmotor.hu/motor...
ennek örülök, a főnököm szerint ebben mi is baromi jók vagyunk ,ezért tapossa a sarkam má február óta
mindkettő van és mindkettőben elég jók vagyunk
kötnöm kellene 1 életbiztosítást és 1 lakásbiztosítást!
nemis porszívó, jóvan köcsög? ha ennyire vicces akko legyé meg bizti nélkül
kabbeafaszom
javíts ki ha tévedek!a lelazult azt jelenti hogy szét kell szedni és utánnahúzni valaminek?
Nem vagyok nagyon járatos Lellén, de azt az infót kaptam a többi "versenyzőtől", hogy MOL kútnál reggel 9kor találka és indulás! Kíváncsi lennék már a gépedre,nagyon komoly lett már a baleset elétt sem volt rossz, de ez még jobb lenne egy olyan kérdésem, hogy te festetted meg matricáztad vagy úgy csináltattad vkivel?
picit csillingelő hang,néha-néhaalig hallatszódóan?
Különben is Te jól menő porszívóügynök vagy nem?