Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg sok szomszéd aki lesziporkázza majd a netet. Anet meg engem
kertség. Külterület. Max. mobil net lenne, de az nagyon fos a 20 Mbit-es net után. peer 2 peer -t se enged, úghogy.
Kinga szülei háza 3,2 km légvonalban. Wifi-n szándékszok hálózatot csináni a 2 ház között, és úgy lehet jó nagy upicis netünk is. Csak azt még össze kell lőni.
állitólag ez az antenna 5 km-t nyíl térben átlő. na most max 1-2 fa lesz közte. Remélem viszi ezt a 3,2 km-t...
Szerintem 250-ért egy 250-es nem sok bár attól függ mennyi tartozás van még rajta.
Miért hová költöztél hogy nincs net? Basszus errefelé még a marhapásztor is interneten nézi meg a tőzsdei híreket a réten munka közben!

Már rég lecserélte az oilt papa. . . . . . .
Természetesen Pestről nem lenne értelme itt dolgozni mert messze van de én a helyedben az Illatos úti Linde telephelyen feszegetném az ajtót ha mindenképpen dolgozni akarnék. Az ugyan palacktöltő meló (csináltam azt is pár évig)kicsit kevesebbért de érdemes lehet leadni egy önéletrajzot és oda nem kell semmi komolyabb végzettség,elég sűrűn cserélődik ott az állomány (na meg meg is vállasodhatnál kicsit)
valaki 18 dB-es Yagi antennával próbált már wifit 3,2 km-en átlőni?
Bocs, otthon most nincs net, itt meg nemtudom az eszméletlen mennyiségü hülyeségeteket elolvasni mind.
Látom Neked sem erős oldalad az olvasás.
jobb reggelt ismét esik
ábrus köszönöm, mennék Én, csak hát 1. nincs túl közel - 2. nem beszélek folyamatosan angolul ~ ergo nem elég jó az angolom - 3. nincs semmiféle ilyen szintű képesítésem - forrasztani pákával azt tudok, meg megszerelni egy konnektort az megy, de ennyi

Ha erről a kuplungos dologról lóbelt csinálna fényképet azt megköszönném, lévén, hogy Nekem ugyanezt kellene kicserélni!
Reggelt! ez a paraszt köcsög szomszéd úgy döntött, hogy reggel 6-kor kezdi el lehúzogatni a geci hullámpaláját a geci fémvázas garázsakármijéről, ami a Mi házunk oldalának is van rögzítve, ergo a szobámba olyan hang volt, mintha 2 triceratops baszna átmegyek egyszálfaszba, hogy csakúgy megkérdezzem mégis mi a telibekúrt zsírosbajszú kurva anyját művel reggel 6-kor, mire megjegyzi Nekem, hogy hát ez ilyen, minden évben leszedi 1x...nem kérdeztem meg, hogy vajon mégis miért éppen 6-kor kell ezt csinálni, amikor a másik ember még aludna és vajon miért pont most, amikor esik és esőt is jósolnak...nembaj baszmeg, meg lesz még ennek a böjtje...ahogy görkoris Barbie mondaná: arcongecizésre jelentkezhet Nálam!

Ábrus mester nyilatkozz! Cserléljen a srác olajat, avagy ne.
AZért Én azt is számitásba venném, hogy ezek olajfürdős cuccok. Ha nem ahozvaló olaj van benne, márpedig kocsiba valót raktál bele, lehet amiatt csúszik a kuplung. Változott kicsit a viszkozitás az elhasználódás révén, és...
(Persze ez csak egy 5let. Ha úgyis ideiglenes megoldásnak raktad bele azt az olajat, most cseréld le, és 2 légy 1 csapás. )
Körtepálinkás jó reggelit,én is bütyköltem tegnap,kicseréltem a karbisort,majd megmutatom milyen keresztbe reszelt súbertűk voltak a régiben,sőt a jobb szélső karbi sarkáőt megtörte valaki,ott állandóan szivárgott a benzin!Be is indult tegnap,de még nem az igazi,amikor levettem szivatóról le is állt.Gázzal megy,de nincs alapjárat,sőt még kisebb gázzal is kihagy,dugulásra gyanakszom.Bő gázzal ugrik,sajnos a brigéciol nem végzett tökéletes tisztogatást,meg elfelejtettem a fojtószelepnél levő három kis lyukat ellenőrizni.
há ha bekínálnak valami használhatót lehet h elnyomnám de lássuk be kicsi az esély, sztem rámrohad mint a műanyaglakat
De nyomi vagy,meghirdetted az FZR-t?
Mail ment.
már csak az érdekesség kedvéér is kiváncsi vagyok, mondd má meg a számod, holnapő megcsörizlek
Természetesen folyamatos váltóműszak.
Eddig akik jelentkeztek és behívták őket beszélgetni azok vagy jól beszéltek angolul de műszakilag kő hülyék voltak vagy fordítva de így egyik sem jó. Konkrétan az én műszakomba kell egy ember mert a kollégám elment Veszprémbe a Continentalhoz ipari robotnak és így kevesen vagyunk.
mint 1 vasvirág!
még nem láttam ilyet,de bátor vagyok
de hogy nem olajos?
ezt nem értem ,de mind1 is
holnaputántól motorszerelő leszek
köszönöm,
a cicák legyenek veled!/két lábú is ,és négy lábú is/
Kárt csak akkor csinálsz ha összevered kalapáccsal.