Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

király!
Ha Dunaföldvár felől jössz. 52 út. Jobbra le onnan 7 km. De ki van táblázva.
Pont veled beszéltük a tavakat.
izsákon ! nekem jó most már minden képben van
Vasúti sínt vágoD? Jó csak cink volt
FZR600R - milyen szép állapotba van az ára is egész jós
Izsák. És Üllés nem Üllő
Yamaha R1

bocs, balfasz vagyok
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/172505/YAMAHA
_YZF_R1_.html
lehet már emlitetted csak nekem éppen süket volt a fülem
Szalonna-hagyma-kenyér...
üdv mindenkinek! ez mind szép hogy anyudéknál de holvan az anyudék farmja ? izsák vagy üllö?
Na hali.Megint vége egy szar napnak. Szerintem anyáéknál lehet sátrazni. De ha más ötlet van, megkérdezek pár campinget.
odaérést megoldjuk, telefon, és valaki kimegy. Amúgy egyszerű, vasútállomás, végig a macskakövön a sínek mentén , azután jobbra és ott a farm. Kaja mi legyen?
Nagyon úgy néz ki, hogy nem. Május 20-ig felhívnak ha bekerültem, de szerintem nem fognak és ha meg tudunk egyezni a társasházakkal kapcsolatban (írtam is mailt Neked) akkor meg nem is akarok vilizni...amúgy sem igazán, de így meg akkor pláne nem. Ez a rendszergazdás dolog valószínűleg összejön még és akkor ezekkel a melókkal elleszek
meg néha-néha kapnak egy plusz havit grátiszba
beszéltem egy vilivezetővel nemrég, aszonta neki a 180is megvan mindennel együtt nettoban
Na hali! Még azt akartam kérdezni, hogy a vilingerrel mi a helyzet? Nem leszel troli vezető?
indultam volna, de aztán futásra lett csak idő. namegakkor mivan ha korizok, mi? irigykedsz mi?
Korizni indultál volna, ne kamuzz Cindy!
szerencsére nálunk csak eső esik
Add be újításnak. Így biztosan kevesebbet fogyaszt

Semmi baja se lesz, magátú is kipárolog, kicsit tovább berreg az AC, és kész.
az életet, de a motornak nem lesz baja
Én viszont álcázom magam, levágattam a hajam..
azért ha nem fogok kétségbe esni.

Lehet kibasztam magammal. Tegnap fordítva dugtam rá a csövet az AC-ra. Lehet kiszivattyúztam a benzint a karburátorból.
A délután végre itt is volt egy jó kis zivatar, úgyhogy nem tudtam tesztelni eme remekbe szabott művelet eredményét. Nyugtassatok meg hogy nem basztam el semmit.