Na hali.Megint vége egy szar napnak. Szerintem anyáéknál lehet sátrazni. De ha más ötlet van, megkérdezek pár campinget.
odaérést megoldjuk, telefon, és valaki kimegy. Amúgy egyszerű, vasútállomás, végig a macskakövön a sínek mentén , azután jobbra és ott a farm. Kaja mi legyen?
Nagyon úgy néz ki, hogy nem. Május 20-ig felhívnak ha bekerültem, de szerintem nem fognak és ha meg tudunk egyezni a társasházakkal kapcsolatban (írtam is mailt Neked) akkor meg nem is akarok vilizni...amúgy sem igazán, de így meg akkor pláne nem. Ez a rendszergazdás dolog valószínűleg összejön még és akkor ezekkel a melókkal elleszek
Én viszont álcázom magam, levágattam a hajam..
azért ha nem fogok kétségbe esni.
Lehet kibasztam magammal. Tegnap fordítva dugtam rá a csövet az AC-ra. Lehet kiszivattyúztam a benzint a karburátorból.
A délután végre itt is volt egy jó kis zivatar, úgyhogy nem tudtam tesztelni eme remekbe szabott művelet eredményét. Nyugtassatok meg hogy nem basztam el semmit.
bocs, balfasz vagyok
_YZF_R1_.html
odaérést megoldjuk, telefon, és valaki kimegy. Amúgy egyszerű, vasútállomás, végig a macskakövön a sínek mentén , azután jobbra és ott a farm. Kaja mi legyen?
Semmi baja se lesz, magátú is kipárolog, kicsit tovább berreg az AC, és kész.
azért ha nem fogok kétségbe esni.
Lehet kibasztam magammal. Tegnap fordítva dugtam rá a csövet az AC-ra. Lehet kiszivattyúztam a benzint a karburátorból.
A délután végre itt is volt egy jó kis zivatar, úgyhogy nem tudtam tesztelni eme remekbe szabott művelet eredményét. Nyugtassatok meg hogy nem basztam el semmit.