nekem 88 as vf volt és láncos az egyik ismerösömnek 85 ös és 500 as volt az is láncos és mikkor voltam alkatrészért egy 86 vfr 1000 blokkot nézztem meg és az is láncos volt de elölkeresem a cd jét és belenézzek
A "régi" VFR-ek mind fogaskerekesek csak a 800-asnál tértek vissza a lánchoz a kétezervalahányas évjárattól.
Azért kérdezem mert még tavaly hirdetett valaki egy VF 1000R-t ahol kihangsúlyozta hogy ez nem láncos hanem fogaskerekes vezérlésű.
Az ezrest nem tudom de a többi kivétel nélkül láncos és főleg ezzel keserítette meg a vásárló életét.
Utána viszont a VFR széria etalon lett a motorok között (vettem volna egykarú RC36-ot de akkor még pokoli drága volt az FZR-hez képest)
csak az ezutáni széri játszik, mert ugyan bagatellnek tűnik, de ezután más lett a lábtartó dőlésszöge elől a taposónak, és az ezutánin kényelmesen tudok ülni, ezeken régieken még nem. perszee... ki tudja, lehet bevállalnám
lófaszt, jövő tavaszra ki lesz csengetve a motor, és nem akkor akarok elkezdeni gondlkozni mi kelljen buzikám, hanem addig akarom kitalálni mit akarjak.
Te ne vegyél semmit bammeg, ott van a 600 ezres motorod. Rá ülsz, azt mész! mindenre hiteled van meg részleted meg minden lófasz, hova akarsz venni bármit is? má bocs
akkor mit vegyek párszázér, kényelem nem a legfontosabb, nem is eszetlenül gyrs, inkább játékos sportos? imádnék: gilera saturno 600. yamaha szr660, ugye fzr-ek, yamaha sr500 is kafabár az nem az örökkévalóságnak készült sajna, jaj, van egy honda a dominator-féle blokkal ilyen café racer, alapban is ezek a sportos caféracer szerű nakedek bejönnek nagyon.... a méreteim miatt viszont a rallygépek lennének jók, mint volt is BIG-em, superteneré, africatwin, meg ilyenek, persze magasított tuningban csakis. Sajnos a mostani élethelyzetemhez viszont egy járósmelózósrobogó kell :( szép mi?
Nah ez a tali nekem is jó, én igazodok hozzátok.
Na de akkor a hely hol legyen?
Én dobtam labdát, aki tud mást jelezze.
Nálunk is lehet Üllésen, közel van az autópálya is, de a Szegediek nem biztos örülnének. Tehát 2 helyet én már mondtam.
Csak helyette a tulajdonosok lelki békéjét törte meg.
(Vidd a F.szba technika)
Jól emlékszem hogy az ezresnek már nem láncos volt a vezérműve mint a többinek?
Azért kérdezem mert még tavaly hirdetett valaki egy VF 1000R-t ahol kihangsúlyozta hogy ez nem láncos hanem fogaskerekes vezérlésű.
Az ezrest nem tudom de a többi kivétel nélkül láncos és főleg ezzel keserítette meg a vásárló életét.
Utána viszont a VFR széria etalon lett a motorok között (vettem volna egykarú RC36-ot de akkor még pokoli drága volt az FZR-hez képest)
Inkább egy EZREDEST!
(a 25ezrediket viszont csalással aljas módon orvul ellopták )
Na de akkor a hely hol legyen?
Én dobtam labdát, aki tud mást jelezze.
Nálunk is lehet Üllésen, közel van az autópálya is, de a Szegediek nem biztos örülnének. Tehát 2 helyet én már mondtam.
(Vidd a F.szba technika)
Jól emlékszem hogy az ezresnek már nem láncos volt a vezérműve mint a többinek?
http://www.expressz.hu/auto/jarmualkatresz/motoralkatres
z/motor/hirdetes-20494266/
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...