Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!Akkor még beszélünk róla!
hű baszid üllés jó messze van, inkább a kecsó melletti lenne jobb
bameg milyen agresszív társaság, nem is merek menni sehová sem a 60 kilómmal
mi ketten még a10. helyet ostromoljuk de féktávon eléd kerülök, vagy ki gyorsitáskor
junius 19 szombat Izsák vagy Üllés fzr tali+ivás
1: Ábrusnak jó.
2: Jaszinak es jó
3: bekessanyinak jó!
4: emre: még nem tudom, de majd megoldom, szóval meg hát
5: Adamfzr (+né jólenne) valsze kocsival. Hány km ez az izsák vagy üllés?
6: mlas-nak is jó (ill a fene tudja, azt se tudom, mit csinálok holnap. Én a többséggel ellentétben nem tudok 1 hónapra előre tervezni ) Még a zasszonyt is megkérdem, nem-e szervezett valamit má.
7: Fábi76-nak is jó
8: Royal is jön, ha nem jön a sááááárga
9: csövinek is jó, lehet jön a pótkocsi is, ha nem dolgozik 10. Pityúka is menne valamelyik asszonnyal valoszinü
10: robertgida újra a halállistán bakosi nem tudsz lerázni
Tőletek pályán motorral, nincs egy óra. Megbeszélhetjük, úgy intézem összefutunk.
ha csak kezdö motort akkarsz venni akkor ne kölcsd el rá az egészet gyorsan elemegy az a pár év ami kell a nagy kategoriához és inkább abba invesztál pénzt szerintem persze
Jó éjt skacok reggel korán meló
Hétfőn mennem kell Szegedre vizsgázni!Nem leszel valahol a környéken?Mennyi idő alatt leérni motorral?
szemet szemért
te nem maradhatsz othon mert meg akkarlak tanitani hogyan kell motort fényezni ,
mármint a 4t 250 esekre értem
te jobban értesz a sz.géphez szerintem csinálj egy uj listát és akkor még akkár a dobogora is felférsz
Gyula be volt sózva. Még koptatom picit ami fent van. De itt az alföldön a közepe jobban fogy. Igaz ma majdnem sikerült lapra rakni. Kicsit esik az eső, és olyan mint a jég. Meg sikeresen ebédidőben értünk oda.
nekem tzr 2 t volt 2 évig, örg volt, nagyon sokat mentem vele,de soha nem volt baja,szerintem megbízhatóbb és nyűhetetlenebb a 4 ütem 4 t nél,olcsóbb a fenntartás is
de itt most lehet kapok a fejembe ezért 1 ilyet:
már még be sem tudom másolni az egészet
egyszerűen kiútáltál
Köszönöm mindenkinek hogy szorítottatok neki.
380 ezrem van a motorra!Azaz annyiért szeretnék motort venni!csak nem tudom h milyet?!
hát ez jó hir tényleg ! javulást neki
Zsolti mikor rakod fel a hátsó gumit?Remélem nem lesz gond vele!Elég hamar leléptetek tegnap!
Ja és mára a másik jó hír fateromat kivitték az intenzívről, de nem tudni mikor engedik ki tele van érzékelőkkel de jobban van. .
ez véletlenül lett mint amikkor "hová tünt demon hill"