Emberek! Az FZR találkozó gondolom hogy a többségnek hétvégén lenne jó. A helyszín mindegy de az időpont nagyon nem ezért nyilatkozzatok hogy pl:a Június 12-13 kinek nem jó és milyen süket kifogással tud előállni amit természetesen nem tudok elfogadni.
Be kell írnom időben magam szabadságra mert ha a kollégám elkezdi kivenni az övét (van még neki harmincvalahány) akkor én sehová sem tudok elmenni.
Nem kell pont erre a két napra gondolni de kellene egy konkrét dátum mert csak így tudok tervezni.
Sanyi,nekem megvan a komplett légszűrő gumikkal,mert én sportokat tettem rá,de ez 52-es torokra valók,600/500-hoz.Ha 52-es torkú a te karbid is,akkor szívesen elküldöm őket!
en most reggeliztem:) es keszulodom,mert kimegyek du-n a motorshowra.streetfighter,halalgomb,szepsegverseny,motorkiallitas,borze
.hmm,haza se jovok:D ja es mindez tolem kb 10 perc gyalog,szoval meg sorozhetek is:DDD
Mi is próbáltuk az Attilával,de nem jött össze,sőt az 1-ik el is repedt. Sztem most már legkésőbb jövő héten itt van a cucc,legalábbis remélem. Persze lehet hogy tegnap megjött,csak még nem szóltak,azért megkérdezem ma de.Jó lenne motorozni 1-et. Tegnap du 5 körül ott álltam a Golfival nálatok, de csak 1 Honda terepjáró szerűség volt az udvarotokba.
ok...
a karbira a csonkokat én is nehezen tettem vissza.. melegítettem, szenvedtem...aztán úgy tudtam visszarakni, hogy a légszűrődobozból kivettem a csonkokat és egyenként tettem fel és rácsavaroztam, aztán a már a helyükön lévő csonkokra nyomtam rá a légszűrődobozt.
Ehhez persze melegíteni kellett a mindegyik műveletnél..
Be kell írnom időben magam szabadságra mert ha a kollégám elkezdi kivenni az övét (van még neki harmincvalahány) akkor én sehová sem tudok elmenni.
Nem kell pont erre a két napra gondolni de kellene egy konkrét dátum mert csak így tudok tervezni.
Semmit...Mert már kétszer elmondtad
Ha megjön a cuccod gurulunk majd végre egyet
szép napot!
szia
.hmm,haza se jovok:D ja es mindez tolem kb 10 perc gyalog,szoval meg sorozhetek is:DDD
a karbira a csonkokat én is nehezen tettem vissza.. melegítettem, szenvedtem...aztán úgy tudtam visszarakni, hogy a légszűrődobozból kivettem a csonkokat és egyenként tettem fel és rácsavaroztam, aztán a már a helyükön lévő csonkokra nyomtam rá a légszűrődobozt.
Ehhez persze melegíteni kellett a mindegyik műveletnél..