Üdv. Könnyen meglehet. Futtas egy sebességmérést! Nézd meg mik futnak a háttérben. A frissítéseid mennyire napra késszek? Futtas egy lemezkarbantartót, töröld a böngészési előzményeket....
mult hétvégén nálunk volt a veterán motor kiállitás 1929-től voltak vassak hát elég szépek és öregek voltak de volt köztük egy érdekesség csak az u.öcsém gépén van rola kép de ha nálam lesz felteszem mert érdemes lesz láttni mindenkinek egy kis izelitö 1971 es 500 cm3 55LE 2 T és 230 a végsebesség egy igazi akkori versenygép száraz kuplungos üzemanyag hütés meg ilyen aproságok szerintem 71 ben ez elég jó lehetett
előfordulhat, az üzlettől függ. Nyaralás jellegű dolog max szeptemberben. Lőjjetek egy időpontot és alkalmazkodok, ha tudok megyek. Kocsival és remélem addigra motorom sem lesz (épp az előbb hirdettem meg)
hova? mikor? minek? a fórumot már nem tudom követni néha lehetne egy összefoglaló a fontosabb dolgokról, mert megy itt minden, fúszball, számítógép, telefon...
Gyula azért nem mert sürgős trafócserére lesz szüksége és még új konzolt is kell csinálnia a csillagfogaskerekes bolygóközi navigácios rendszerének amit egy töltőtollal és nyúltrágyával hajt meg.
Holis legyen?Valahol az ország közepén.