Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem zavarok én is jönnék. Nekem a júli vége,aug eleje nem jó csak .
Holis legyen?Valahol az ország közepén.
Üdv. Könnyen meglehet. Futtas egy sebességmérést! Nézd meg mik futnak a háttérben. A frissítéseid mennyire napra késszek? Futtas egy lemezkarbantartót, töröld a böngészési előzményeket....
mult hétvégén nálunk volt a veterán motor kiállitás 1929-től voltak vassak hát elég szépek és öregek voltak de volt köztük egy érdekesség csak az u.öcsém gépén van rola kép de ha nálam lesz felteszem mert érdemes lesz láttni mindenkinek egy kis izelitö 1971 es 500 cm3 55LE 2 T és 230 a végsebesség egy igazi akkori versenygép száraz kuplungos üzemanyag hütés meg ilyen aproságok szerintem 71 ben ez elég jó lehetett
sanyi ! még szép ,hogy motorral jönnél álltalábban mifelénk a motoros találkozora avval szokás jönni
láttom nagy az fzr találkozo körüli kavalkád
Pontosabban augusztus 8-15-ig nem jó! Ha esetleg hétköznapra esne, előtte 2héttel még talán tudom intézni. Ja és motorral mennék!
Sziasztok! Nekem is jó akármikor,csak hétvégére essen. Augusztus első két hete nem jó. Azért előtte két héttel pontos dátumot írjatok ki.
Én voltam az első aki írtam csak olvass vissza hogy mi a helyzet talival.
Ja de én nem vagyok normális
én is
Az lehet, hogy a vírustól lassult be a netem? De se a malwarebyte, se az MSE nem talált semmit....
Most viszont mennem kell mert elalszok a széken. Csá és gondolkozzatok.
előfordulhat, az üzlettől függ. Nyaralás jellegű dolog max szeptemberben. Lőjjetek egy időpontot és alkalmazkodok, ha tudok megyek. Kocsival és remélem addigra motorom sem lesz (épp az előbb hirdettem meg)
27818 hsz
hova? mikor? minek? a fórumot már nem tudom követni néha lehetne egy összefoglaló a fontosabb dolgokról, mert megy itt minden, fúszball, számítógép, telefon...
Ön jön?
Tehát tegyük fel hogy eddig június 19-20 jó lenne.
eladom a bőrgúnyám, hátha valakit érdekelhet (bár tudom, hogy nem, de azé hátha ) link
Nincs valakinek mobiltelefon nagykere? Tellát akarok venni ócsón. vagy legalább akciósan...
Ragadós a példa,nagyon jó!
Júni nekem is jó
Gyula azért nem mert sürgős trafócserére lesz szüksége és még új konzolt is kell csinálnia a csillagfogaskerekes bolygóközi navigácios rendszerének amit egy töltőtollal és nyúltrágyával hajt meg.