Gőzöm sincs hogy hová mennénk csak az időpont miatt vergődök mert egyrészt le kell zsíroznom előre a kollégáimmal,másrészt ebből a töketlenkedésből csak olyan találkozó lesz mint tavaly vagy tavalyelőtt.
Nálunk egyáltalán nem gáz a műszaki, és még van ismerős is. Ha nagy gond van esetleg ha lejössz vele megbeszélem, és kérek időpontot neked. Azon már ne múljon!
Elméleti síkon, bár megint nem nyertem a lottón... pedig nagyon rám férne már...
Anyumtól kaptam egy motoros könyvet - MOTOR GP - SZTORIK a 2008-as évadról van benne szó, csapatokról, Gáborról egy jó pár dolog, Toth Tem-ről stb...tök jó
3 személyes FZR tali, ahol leoltottad szegény Hai motorját, meg aztán az enyémet - amit böszmeségből odaadtam egy körre...mondom, ne húzd nagyon, még hideg, stb-stb. Erre mit hallok bazzeg? Kb 120-al 16 ezren nyélgázon megy pöts. Mondjuk vicces volt, asszonyod, hogy leoltotta a motorod Jófej a csaj (Neked mért olyan ronda kék-fehér? )
Nekem a június vége már talán jó, addig Bagoly-nak kéne adnom egy rakás pénzt, hogy megcsinálja a kuplungkosaram, esetleg egy kis kuplung után állítást is kérnék Tőle...meg hát gumi kell rá vadiúj, meg vizsga. Ez nagyjából szerintem 70-80-ból megvan, azután mehetek Veletek, addig nem. Mert így vizsga nélkül, minden nélkül nem indulok el, ekkora útra. Hova is mennénk pontosan? Kecskemét?
Na végre én is visszatértem eddig volt egy kis betegség, kórház stb, ja plusz egy kis érettségi is visszaolvastgatva látom, hogy fzr-taliról is volt szó! nekem a helyszín szinte tök mind1, viszont júniusban csak az utolsó másfél hét jöhet szóba, mert szóbelik is lesznek, de utána jó az egész nyár! tehát hacsak nem esik bele abba az időbe amit írtam, akkor Velem lehet számolni csak addig még rendbe kell tennem a kis Frézit, mert a festés még hátravan... és ugye csunyán, agyon-vissza hegesztgetve nem megyünk FZR találkozóra, nem áll szándékomban leégetni a többi pöpec gépet
nem értem mindenki nyáron jön a balcsira télen pedig több hely van a parton és fürdeni is lehet ha nincs be fagyval a viz hogy hideg az más tészta de fürdeni attol még lehet és nem is zavarna senki annyi helyed lenne
Anyumtól kaptam egy motoros könyvet - MOTOR GP - SZTORIK a 2008-as évadról van benne szó, csapatokról, Gáborról egy jó pár dolog, Toth Tem-ről stb...tök jó
Nekem a június vége már talán jó, addig Bagoly-nak kéne adnom egy rakás pénzt, hogy megcsinálja a kuplungkosaram, esetleg egy kis kuplung után állítást is kérnék Tőle...meg hát gumi kell rá vadiúj, meg vizsga. Ez nagyjából szerintem 70-80-ból megvan, azután mehetek Veletek, addig nem. Mert így vizsga nélkül, minden nélkül nem indulok el, ekkora útra. Hova is mennénk pontosan? Kecskemét?