Van valakinek elfekvő, rossz AC pumpája?
Nem kérem ingyen csak nagyon olcsón.
Ilyen kellene mint a képen. Összeraktam a vasat ennek a szarnak meg álló helyzetben elrepedt a háza. Amúgy rendben működik.
No megyek vacsizni tusolni aztán vissza, elolvasom miből maradtam ki.
És akkor még ott van a gumi meg a vizsga...ez a motor az Én keresztem...most már nem adom el amíg kész nem lesz meg úgy a szívemhez nőtt már. Ő az első igazán saját motorom
Szóval eladom 3 lepedőbe, veszek egy kispolákot belőle 30.000-é meg leteszem a jogsikat még 170-ért, a maradékot meg odaadom anyumnak a törlesztés apró jeleként...
Meg kéne csináltatnom a motort és jól eladni 300-ba. Kell rá egy új gumma előre, hátsót ádámtól megveszem baráti 500 ft-os áron. Meg kell csináltatni az exup-ot, a kuplungkosarat és kell rá egy vizsga.
Kicsit lemosom, alkalmazom a Thomas féle eladós technikát és talán elviszik 300,000-ba. Végülis ha ez is kész akkor pipec állapotba van a motó. Alacsony, kezdő motoros hölgyeknek a legjobb választás egy ilyen gép...nemde? Ádámnak is ilyen van
Én is szeretnék ott lenni,
ha nem munkanapra esik akkor jó lesz,
szerintem írhatnál listát,ki jönne mint már csinálta azt valaki pár hónapja/nem tom ,lehet épp te voltál/
és ki kellene találni azt is hogy hol legyen
Neked a hátsó kell mi?
Nem kérem ingyen csak nagyon olcsón.
Ilyen kellene mint a képen. Összeraktam a vasat ennek a szarnak meg álló helyzetben elrepedt a háza. Amúgy rendben működik.
No megyek vacsizni tusolni aztán vissza, elolvasom miből maradtam ki.
Kicsit lemosom, alkalmazom a Thomas féle eladós technikát és talán elviszik 300,000-ba. Végülis ha ez is kész akkor pipec állapotba van a motó. Alacsony, kezdő motoros hölgyeknek a legjobb választás egy ilyen gép...nemde? Ádámnak is ilyen van
ha nem munkanapra esik akkor jó lesz,
szerintem írhatnál listát,ki jönne mint már csinálta azt valaki pár hónapja/nem tom ,lehet épp te voltál/
és ki kellene találni azt is hogy hol legyen