Először be akartam írni, hogy nem az enyém a cucc, de gondoltam a rutinosabbak megnézik előbb az eladó holmijaimat .....
Meg én nem is debrenceni vagyok stb.....
Most persze mondhatnád, hogy inkognitóban hirdetek,hogy nem lehessen reklamálni, de olyant én nem csinálok.
no kint voltunk a motoros talalkozon.a street fighter egmint fergeteges volt,meg asszonynak is tetszett!a halalgomb durva volt.a ficko kislanya is tot volt,es o nem merte nezni,ahogy az apja a lancfuresz korul zsakkal a fejen (azaz vakon) motorozik a gombben. rengeteg motor+ egy raadas! apam egy 1988-as yamaha FZR 1000 genesis! de ha alttatok meg szep motort! kromozott vaz,gyonyoru SARGA idomzat,krom felni es elso telok,hihetetlen! olyan patent volt,mintha most jott volna ki a gyarbol! egyedi muszerfal,minden amit csak el tudsz kepzelni.lettek kepek rola,igaz csak telefonnnal,mert nem vittem ki a fenykepezot.holnap haverom elkuldi es felrakom oket.nagyon durva volt.es sarga:)
Meg én nem is debrenceni vagyok stb.....
Most persze mondhatnád, hogy inkognitóban hirdetek,hogy nem lehessen reklamálni, de olyant én nem csinálok.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Jut eszembe itt van még az aranyszínű kormányod is.